demode Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Arkadaşlar 7 günde hipnozla ingilizce konuşma eğitimleri var. Deneyen var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ben denedim ingilizce öğrenemedimde bi hafta boş otobüste ayakta gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Pahalı sanırım değil mi hem de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hipnozla öğrenilse herkes öğrenirdi boş iş bence dil öğrenceksen alanyaya git orda çok lazım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dil dile değmeden dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kaynak götüm olarak yazıyorum. bilgisayarı sleep mode'a alınca film izleyebiliyor muyuz? izleyemiyoruz. kung fu kaseti takıp kung fu mu öğreneceksiniz başıma lan. hepiniz psikolojiksiniz. öğrendim diyen de bi su içip şurup gibi düşünerek iyileşmemiştir mesela. rüyalarınız tek bakış. astral seyahat ettim diyeniniz de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 teşekkür ederim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 olurmu abi öyle şey aksofasof buzlu badem daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohaybetion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Bu fikir bana saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar