Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

webcam'de inanılmaz lag

bliksem

Öne çıkan mesajlar

merhaba,
şu bilgisayara sahibim. bugün skype'a girdigimde webcamin inanılmaz miktarda takıldıgını farkettim, bu dün veya daha önceki zamanlarda karşıma çıkan birşey degildi. driverları silip yeniden yüklemeyi denedim, yemedi. sistem geri yükleme yaptım, onu da yemedi.

benden uzakta çok sevdiklerim var, daha ziyade ben onlardan uzaktayım şu anda, o yüzden bu sıkıntıyı halledebilmem benim için azami derecede önem taşıyor. aklınıza bir şey gelir de yazarsanız çok sevinirim.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Laptop'un işletim sistemi toshibanın şeysi mi? yoksa sen default bi Windows mu kurmustun? Eğer elinle toshiba şeylerinden kurtulmak için temiz bir windows kurduysan driver problemi yaşıyor olabilirsin.

Eğer değilse, toshiba fabrikasından çıktığında üzerinde olan windowsu kullanıyorsan bi recovery ile tekrar kurup şansını deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöyle ufak bir bilgi edindim, onu paylaşayım:
kamera sadece YUY2 denilen düşük FPSli bir modda kayıt yapabiliyor. INI dosyalarını birazcık kurcaladım, MJPEG isminde daha yüksek frame rate veren bir codec de kullanabilmesi lazımmış ama seçenekler arasında sadece YUY2 gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...