bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 merhaba, şu bilgisayara sahibim. bugün skype'a girdigimde webcamin inanılmaz miktarda takıldıgını farkettim, bu dün veya daha önceki zamanlarda karşıma çıkan birşey degildi. driverları silip yeniden yüklemeyi denedim, yemedi. sistem geri yükleme yaptım, onu da yemedi. benden uzakta çok sevdiklerim var, daha ziyade ben onlardan uzaktayım şu anda, o yüzden bu sıkıntıyı halledebilmem benim için azami derecede önem taşıyor. aklınıza bir şey gelir de yazarsanız çok sevinirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 localde, skype'ta veya başka bir cam yazılımında kamerayi çalıştırdıgında ayni lag var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 evet, başka programlarda da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ama böyle internetten bi arkadaşınla görüşürken değil. offline açtığında bile lagli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Eğer iPhone veya iPad sahibiysen epoccam diye bir uygulama var. Telefonu web cam olarak kullanabiliyorsun onunla. Androidde de benzer programlar vardır ama bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ShadowFax said: ama böyle internetten bi arkadaşınla görüşürken değil. offline açtığında bile lagli mi? evet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Laptop'un işletim sistemi toshibanın şeysi mi? yoksa sen default bi Windows mu kurmustun? Eğer elinle toshiba şeylerinden kurtulmak için temiz bir windows kurduysan driver problemi yaşıyor olabilirsin. Eğer değilse, toshiba fabrikasından çıktığında üzerinde olan windowsu kullanıyorsan bi recovery ile tekrar kurup şansını deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 şimdi ufak bir programla baktım da, kamera 1FPSde çalışıyor. ne sebep olabilir buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 surucude sorun var buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 toshibanın webcam driverni indir sitesinden unuttum adını. onu kurunca problem cözülcek. bende de vardı toshiba buna benzer kamera sıkıntısı oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abi birkaç kere silip tekrar kurdum. başka programlarda da 1fps. tavsiyeleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 abi şöyle ufak bir bilgi edindim, onu paylaşayım: kamera sadece YUY2 denilen düşük FPSli bir modda kayıt yapabiliyor. INI dosyalarını birazcık kurcaladım, MJPEG isminde daha yüksek frame rate veren bir codec de kullanabilmesi lazımmış ama seçenekler arasında sadece YUY2 gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 software ile alakalı olup olmadıgını anlamak için bilgisayarın diskine full wipe çektim, pırıl pırıl oldu. windows'u, ıvırı kıvırı tekrar kurdum, tekrar denedim, hala yavaş, hala YUY2 modunda. external bir kamera almak üzereyim, tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar