Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

us latency

Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

Dungeon_Master,yanlis bilgilendirme insanlari.o pingin oyle olmasi US serveri olmasindan degil,TT dan kaynaklanan yurt-disi cikislarinin patlak olmasi.normalde 150-350.herturlu cok rahat pvp yapiyorum,su an tt de sorun olmasina ragmen 800 pinge ragmen hala rahat rahat pvp yapiyorum,EU de 50-100 ping fark eder.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 07 Aralık 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 07 Aralık 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
Dungeon_Master,yanlis bilgilendirme insanlari.o pingin oyle olmasi US serveri olmasindan degil,TT dan kaynaklanan yurt-disi cikislarinin patlak olmasi.normalde 150-350.herturlu cok rahat pvp yapiyorum,su an tt de sorun olmasina ragmen 800 pinge ragmen hala rahat rahat pvp yapiyorum,EU de 50-100 ping fark eder.

Bilgilendirme amaçlı bişi yapmadım sadece açılan bi konuya link verdim..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

Pingler daha iyi olacak, prime time sabahin 5'i degil aksamin 9'u olacak, US'de yapilan acelecilik EU'da yapilmadigi icin muhtemelen serverlar daha cok insan kaldiracak veya daha fazla server olacak, 3 ay beklememek icin degmez US almaya bence, preorder ettim bile ben 2-3 hafta once. Yine sana kalmis tabi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...