Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

us latency

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dungeon_Master,yanlis bilgilendirme insanlari.o pingin oyle olmasi US serveri olmasindan degil,TT dan kaynaklanan yurt-disi cikislarinin patlak olmasi.normalde 150-350.herturlu cok rahat pvp yapiyorum,su an tt de sorun olmasina ragmen 800 pinge ragmen hala rahat rahat pvp yapiyorum,EU de 50-100 ping fark eder.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 07 Aralık 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
NetMaster, 07 Aralık 2004 18:19 tarihinde demiş ki:
iş yerindeyken 150-350
evdeyken 400-1500
:)

is yeri nerde,banada bi is cikar mi ? elimden her is gelir :D[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

Mesaj tarihi:
said:
Dreamfury, 07 Aralık 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
Dungeon_Master,yanlis bilgilendirme insanlari.o pingin oyle olmasi US serveri olmasindan degil,TT dan kaynaklanan yurt-disi cikislarinin patlak olmasi.normalde 150-350.herturlu cok rahat pvp yapiyorum,su an tt de sorun olmasina ragmen 800 pinge ragmen hala rahat rahat pvp yapiyorum,EU de 50-100 ping fark eder.

Bilgilendirme amaçlı bişi yapmadım sadece açılan bi konuya link verdim..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
normalde 350-800 arası
geçen gün 11000-18000 arasıydı :D[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
wow: revhas of warsong
Mesaj tarihi:
Pingler daha iyi olacak, prime time sabahin 5'i degil aksamin 9'u olacak, US'de yapilan acelecilik EU'da yapilmadigi icin muhtemelen serverlar daha cok insan kaldiracak veya daha fazla server olacak, 3 ay beklememek icin degmez US almaya bence, preorder ettim bile ben 2-3 hafta once. Yine sana kalmis tabi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
  • Yeni Oluştur...