Patice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Her sabah 100 mg Euthyrox kullanıyorum, saçlarım aşırı dökuluyorrrrr Biotin vitamin H aldım dün, içsem yan etkisi bişeysi olur mu? Var mı aramızda dohtur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 :( tiroid yüzünden benim de kafamda saç kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Euthyrox'un öyle bir yan etkisi mi varmış? Ben de kullanmaya başladım bir ay önce kadar ama şu ana kadar başıma gelmedi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 keller ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yani tiroid hormonu azsa saç dökülebilir tabi ama Euthyrox zaten hormon sağladığı için öyle bir problem tiroide bağlı değildir veya son zamanlarda tetkik yaptırdın mı bilmiyorum ama ilaç dozu az geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ya ben lise bitiminde saçı uzatıp bonus olmuştum o zamanlarda böyle arka tepe kısmı çok seyreldi sonra kestirince dökülme durmuştu. Ancak orası öyle seyrek kaldı yok mu çözümü bunun ya saç çıkaran bioxcin falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ektirmekten başka çözüm yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 o ilaçlar anca dökülmeyi durdurur, tekrar çıkartma gibi bi olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 günde 125 mg eutrox kullanıyorum dökülme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Troid'in direkt etkisi saç dökülmesi değil. Troide bağlı kansızlık var, kansızlıktan dökuluyor saçlarım. Demir ilaçları alıydoum, bitti. Saçlar omuz hizasında, sabah uyanıyorum kafamdakinin 1/4'i kadar saç topluyorum yataktan. Şu ikisinden kullanmaya başladım, bide eczaneden şunu aldık. http://mcdn01.gittigidiyor.net/6691/VICHY-SAC-DOKULME-KARSITI-SERUM-SAMPUAN-HEDIYELI__66919956_0.jpg http://di1-3.shoppingshadow.com/images/pi/dc/6c/9b/34596410-260x260-0-0_Solgar+Solgar+Biotin+Vitamin+H+5000+Mcg+50+Vegetab.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Troid genellikle kadınlarda olmuyor mu bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 İlaç dökmüyor zaten. Döken tiroid azlığı. Veya tabi farklı sebepler var ise vitamin eksikliği filan o ayrı. Yakın zamanda tetkik yaptırmadıysan bir tiroidlere baktır Patice bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yok ya kadını erkeği yok bu işin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 tiroid'in fazlalığı da döküyor hacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bu ilacı kullanıyorsa azdır diyerekten şey ettim zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Aslında bu var bende http://tr.wikipedia.org/wiki/Hashimoto_tiroiditi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ninja hastalığı herhal. Bizim ki yurdum hipotiroidi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yok be hastalığı bulan amcanın adıymış Haşimato.. Hastalığın adı o yüzden öyle. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 geçmiş olsun. ameliyat düşünülüyor mu? yoksa bir kısmını çıkardılar mı tiroid bezinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ameliyat yok henüz, umarım ilerleyen zamanlarda olmaz. Çocukken troidim vardı 4 sene kullandım ilaçları, doktor dozu ayarlayamamış vs tekrar nuksetti. Kime inanacağını bilemiyosun. 100mg alıyorum. Aşırıııı sinirli, tahammulsuzum.. Halsizliğim gitti ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 TSH değerlerine baktırıp, dozaj ayarlaması yaptıracaksın, ek olarak belki Kalsiyum verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Patice said: Ameliyat yok henüz, umarım ilerleyen zamanlarda olmaz. Çocukken troidim vardı 4 sene kullandım ilaçları, doktor dozu ayarlayamamış vs tekrar nuksetti. Kime inanacağını bilemiyosun. 100mg alıyorum. Aşırıııı sinirli, tahammulsuzum.. Halsizliğim gitti ama.. bütün ay regl li bir halde geziyorsun yani. suark gecmis olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi hasimoto icin sabah ac karnina kutusu 5 liralik haptan alinca cozulmuyo mu? Turkiyede baya hasimoto var, hatta ileride bende de olabilir diabetten dolayi. otoimmun hastaliklar genelde tek cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Hasimoto baya sinir stres yapiyo yalniz, ozellikle kadinlarda felaket oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 5 liralık hap ile çözülüyor ama dozajı var işte. O hapların tanesi 150mg. Az ya da çok geliyor olabilir. Endokrinolog görmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar