Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doktor var mı???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her sabah 100 mg Euthyrox kullanıyorum, saçlarım aşırı dökuluyorrrrr Biotin vitamin H aldım dün, içsem yan etkisi bişeysi olur mu? Var mı aramızda dohtur?
Mesaj tarihi:
Yani tiroid hormonu azsa saç dökülebilir tabi ama Euthyrox zaten hormon sağladığı için öyle bir problem tiroide bağlı değildir veya son zamanlarda tetkik yaptırdın mı bilmiyorum ama ilaç dozu az geliyor olabilir.
Mesaj tarihi:
Ya ben lise bitiminde saçı uzatıp bonus olmuştum o zamanlarda böyle arka tepe kısmı çok seyreldi sonra kestirince dökülme durmuştu.

Ancak orası öyle seyrek kaldı yok mu çözümü bunun ya saç çıkaran bioxcin falan sdf
Mesaj tarihi:
Troid'in direkt etkisi saç dökülmesi değil. Troide bağlı kansızlık var, kansızlıktan dökuluyor saçlarım. Demir ilaçları alıydoum, bitti. Saçlar omuz hizasında, sabah uyanıyorum kafamdakinin 1/4'i kadar saç topluyorum yataktan.
Şu ikisinden kullanmaya başladım, bide eczaneden şunu aldık.
http://mcdn01.gittigidiyor.net/6691/VICHY-SAC-DOKULME-KARSITI-SERUM-SAMPUAN-HEDIYELI__66919956_0.jpg

http://di1-3.shoppingshadow.com/images/pi/dc/6c/9b/34596410-260x260-0-0_Solgar+Solgar+Biotin+Vitamin+H+5000+Mcg+50+Vegetab.jpg
Mesaj tarihi:
İlaç dökmüyor zaten. Döken tiroid azlığı. Veya tabi farklı sebepler var ise vitamin eksikliği filan o ayrı.

Yakın zamanda tetkik yaptırmadıysan bir tiroidlere baktır Patice bence.
Mesaj tarihi:
Ameliyat yok henüz, umarım ilerleyen zamanlarda olmaz. Çocukken troidim vardı 4 sene kullandım ilaçları, doktor dozu ayarlayamamış vs tekrar nuksetti. Kime inanacağını bilemiyosun. 100mg alıyorum. Aşırıııı sinirli, tahammulsuzum.. Halsizliğim gitti ama..
Mesaj tarihi:
Patice said:

Ameliyat yok henüz, umarım ilerleyen zamanlarda olmaz. Çocukken troidim vardı 4 sene kullandım ilaçları, doktor dozu ayarlayamamış vs tekrar nuksetti. Kime inanacağını bilemiyosun. 100mg alıyorum. Aşırıııı sinirli, tahammulsuzum.. Halsizliğim gitti ama..

bütün ay regl li bir halde geziyorsun yani. suark gecmis olsun :(
Mesaj tarihi:
Abi hasimoto icin sabah ac karnina kutusu 5 liralik haptan alinca cozulmuyo mu?

Turkiyede baya hasimoto var, hatta ileride bende de olabilir diabetten dolayi. otoimmun hastaliklar genelde tek cikmiyor.
  • Yeni Oluştur...