Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Merhaba gençler, Acil cevap lazım, hatunun biri yemek yiyelim pendik marinaya gidelim dedi. Burada fiyat/performans olarak iyi bi mekan söyler misiniz?İstanbul'un en bilmediğim yeri pendik marina. Kızla oraya gittiğimde iki lafta ben ediyim, köyden indim şehire gibi bakmayalım restaurantlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Abi kıza sanki oradan çıkmıyormuşsun gibi caka satmaya kasma hiç. Bilmiyorum de, geç. İstanbul'un her köşesini bilmek zorunda değilsin; kaldı ki Pendik istanbul sayılmaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Eyvallah baba da bi an kendimi kötü hissettim ama sende haklısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 pendik marina ne ya. millet kayık filan bağlıyo oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 pendik ve marina kelimeleri hiç yakışmamış ya pendik ne aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 NE diyeydik abi pandik mi diyeydik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 deadwoll said: Abi kıza sanki oradan çıkmıyormuşsun gibi caka satmaya kasma hiç. Bilmiyorum de, geç. İstanbul'un her köşesini bilmek zorunda değilsin; kaldı ki Pendik istanbul sayılmaz bile. Bir tuzlalı olarak şu sözünüze çok gücendim, istanbul tuzladan başlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 çok alternatif yok zaten çiçek ızgara var köfte olsun dersen, fire house var pahalı ama güzel şeyler var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi git Temenye'ye kebap ye ya da balık falan ye geç dfsdf Pendik marinada ne işin var yea. 2-3 km daha gidip Tuzla Dodo'ya gitsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar