Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Merhaba gençler, Acil cevap lazım, hatunun biri yemek yiyelim pendik marinaya gidelim dedi. Burada fiyat/performans olarak iyi bi mekan söyler misiniz?İstanbul'un en bilmediğim yeri pendik marina. Kızla oraya gittiğimde iki lafta ben ediyim, köyden indim şehire gibi bakmayalım restaurantlara...
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Abi kıza sanki oradan çıkmıyormuşsun gibi caka satmaya kasma hiç. Bilmiyorum de, geç. İstanbul'un her köşesini bilmek zorunda değilsin; kaldı ki Pendik istanbul sayılmaz bile.
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Eyvallah baba da bi an kendimi kötü hissettim ama sende haklısın...
kek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 pendik marina ne ya. millet kayık filan bağlıyo oraya.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 pendik ve marina kelimeleri hiç yakışmamış ya pendik ne aq
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 NE diyeydik abi pandik mi diyeydik :D
Eksis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 deadwoll said: Abi kıza sanki oradan çıkmıyormuşsun gibi caka satmaya kasma hiç. Bilmiyorum de, geç. İstanbul'un her köşesini bilmek zorunda değilsin; kaldı ki Pendik istanbul sayılmaz bile. Bir tuzlalı olarak şu sözünüze çok gücendim, istanbul tuzladan başlar!
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 çok alternatif yok zaten çiçek ızgara var köfte olsun dersen, fire house var pahalı ama güzel şeyler var orda.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi git Temenye'ye kebap ye ya da balık falan ye geç dfsdf Pendik marinada ne işin var yea. 2-3 km daha gidip Tuzla Dodo'ya gitsene.
Öne çıkan mesajlar