inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 katliamci said: çikolata şundan al abi http://www.zchocolat.com/#/products/romantic_ambrosia Bunlar geliyor mu Türkiye'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 diaboliq said: aslında parasal kısım değil de aileyi saydırma kısmı başlıyor artık o çok büyük sıkıntı. kız ailesine takıksa yada ailesini saydırma derdindeyse eğer; aşkım kandil annemleri ara kutla aşkım anneler günü annemi ara aşkım babalar günü babamı ara aşkım ramazan bütün sülalenin elini öpücez tek tek gezip aşkım kurban geldi hadi bi tur daha el öpeli aşkım annemleri bu aralar aramamışın ara lütfen. sen aslında kızın ailesiyle evleniyosun dostum. abi T_T oracıkta kesiveririm öyle kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 welcome to reality clai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 diaboliq doğru söylemiş. evlilik sadece erkek ve kadının birbirleri ile kurduğu bir bağlılık değil. aynı zamanda iki taraf birbirlerinin aileleriyle de evleniyorlar. aksini iddia etmek kolay ama pratikte bu hep böyledir. zaten beceremediğin noktada evlilik başka nedenler yaratılarak biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Evet abi kesinlikle bu durum cok canını sıkıyor insanin. Mecburiyetten yapıuosun aramaları. Bide bi can sıkıcı durumda suydu(en azindan benim icin) isteme muhabbetinden sonra kayinpedere nasil hitab ediceksin. Baba mi diyeceksin yoksa bilmem ne amca mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 evleneceğin insanın annesine anne ve babasına baba demek bizim kültürün bir parçası. kendi adıma ben eşime aşık olup evlendim ve hala onu çok seviyorum. annesine anne ve babasına baba derken zorlanmadım ve bir de tabi eşimin benden önce anneme anne ve babama baba demeye başladığını görünce bu konuyu düşünmedim bile. ama tabi anne ve/veya babasını kaybetmiş insanların ruh halleri bu konuda daha farklı olabilir, anlarım. Ve hatta anne ve/veya babasını kaybetmediği halde evleneceği insanın anne ve babasına anne-baba diye hitap etmek istemeyeni de anlarım. çok uzattım biliyorum ama sonuç olarak kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde bir hitap şekli olmalı. eğer eşini çok seviyorsan onu yaratan ana-babaya da ana-baba demek bence çok sıkıntılı olmasa gerek diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Seele said: Ne yapiyorduk nelere dikkat ediyoruz. kizin dayinlarindan dayak yiyebilirim birde kizin babasi vermeyebilir. Çiçek önemli. bahane kabul etmez!( suarkcım canımcım :) kırmızı güller olsun mutlaka.. Kahve tuzlu gelecek kesin, kıyamıyorum desede hatun gergin ve heyecanlı kaptırıyor kendini tuzu boca ediyor :) Bol bol fotoğraf çektirin, anneler damatlarını sever, anneyi tavlamaya bak önce. Anneyle gözgöze gel, gülümse (suarkstyle) Ertesi gün anne ortamı hep yumuşatır çunku, ay damat pek sevimli, damadımız ne yakışıklı vs diye.. Benim babam bi hafta boyunca uzun uzun 'kızım bitane benim, onu veremem' konuşması hazırladı kendince. Nışan gecesi otururken heyecandan kravatı bi tarafa kaymış, elleri titriyodu falan. Kızınızı istiyoruz denmesiyle.. verdik gitti o zaman..demesi aynı anda oldu. :) Raad ol qhanka yane. Nışandan sonraki ilk bi hafta falan baya garip, sonrası daha zor ama daha keyifli.. insan kendini keşfediyor resmen. Mesela biz bu akşam Suark'la mutfak dolaplarına örtüler kesip, bardak tabak yerleştiricez. Hadibağalım. Yarın gelip 'Motorsevdalıları topiğine yazarsa söyleyin bana..' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar