Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyun ve bel icin egzersiz

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ortaköy macfit. Havuzu falan güzel basket sahasi da var.
Araba da varsa balmumcudan sallanırsın yokuş aşağı hiç trafige girmeden akşamlari.
Mesaj tarihi:
cabot said:

Ortaköy macfit. Havuzu falan güzel basket sahasi da var.
Araba da varsa balmumcudan sallanırsın yokuş aşağı hiç trafige girmeden akşamlari.

Güzelmiş, fiyata her şey dahil mi yoksa havuz vs. hepsine ayrı fiyat mı? Sitede pek yazmıyor net değil.

Fiyatı çok ucuz değil ama saat vs. sınırı koymamışlar sa iyidir.
Mesaj tarihi:
abi akatlar'da (beşiktaşa bağlı ama tam beşiktaşta mı istiyosun bilmiyorum) Club Sporium var. havuzu da gym'i de gayet iyi. sauna fin hamamı da var istersen. yazın açık havuzu da var. fiyat biraz kazık ama ben kullanırım tesisi yeterince dersen bence değer.
Mesaj tarihi:
http://www.acibademsports.com/

havuzu yok. futbol ve kadin voleybol milli takimlari gelip tedavi oluyor arada. bir bak istersen.

hatta kaydolacak varsa referans olayim :P
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

Güzelmiş, fiyata her şey dahil mi yoksa havuz vs. hepsine ayrı fiyat mı? Sitede pek yazmıyor net değil.

Fiyatı çok ucuz değil ama saat vs. sınırı koymamışlar sa iyidir.

Fiyata herşey dahil diye biliyorum. Ben united clubsken gidiyordum dahildi herşey. Spa ve içindeki bujin paralıydı sadece. Saat vs sınırı da yoktu.

Basket turnuvaları falan olmuştu geçen sene güzeldi. Macfit ayrıca yenileyecekti içini daha da güzel olmuştur salon.
Mesaj tarihi:
öküz gibi vaktim olsa sonuna kadar kullanabileceğime emin olsam veririm o parayıda akşamlar 1-2 saat boşluğum var. Haftada max 4 gün gidebilirim. 2*4*4=32 saat falan aylık kullanıma değmez gibi de geldi. Bu şekilde düşünmek te doğrumu bilemedim ama pahalı geldi.
Mesaj tarihi:
Unitedken ben de gidiyordum sonra abarttılar fiyatı bir de evimin dibine macfit açıldı anadolu hisarı:P Havuz ve basket sahası macfit fiyatını arttırmıştır haliylen.. Anadolu hisarı macfit aylık 70 tl veriyorum ben kurucu üye olduğum için diğer hali 90 tl.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...