Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ah tamam o zaman np. elbette birileri şurası iyi git bak der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 up! Aladdin pahalıymış, güzel ama pazar gittiğimde kapalıydı. Haydi gençler güzel salon önerin beşiktaş ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Ortaköy macfit. Havuzu falan güzel basket sahasi da var. Araba da varsa balmumcudan sallanırsın yokuş aşağı hiç trafige girmeden akşamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mourners Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Bel egzersizini kendi imkanlarımızla mı yapıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 belini kırmayacak birini bulursan iki kişi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 cabot said: Ortaköy macfit. Havuzu falan güzel basket sahasi da var. Araba da varsa balmumcudan sallanırsın yokuş aşağı hiç trafige girmeden akşamlari. Güzelmiş, fiyata her şey dahil mi yoksa havuz vs. hepsine ayrı fiyat mı? Sitede pek yazmıyor net değil. Fiyatı çok ucuz değil ama saat vs. sınırı koymamışlar sa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 abi akatlar'da (beşiktaşa bağlı ama tam beşiktaşta mı istiyosun bilmiyorum) Club Sporium var. havuzu da gym'i de gayet iyi. sauna fin hamamı da var istersen. yazın açık havuzu da var. fiyat biraz kazık ama ben kullanırım tesisi yeterince dersen bence değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 http://www.acibademsports.com/ havuzu yok. futbol ve kadin voleybol milli takimlari gelip tedavi oluyor arada. bir bak istersen. hatta kaydolacak varsa referans olayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Dragonfire said: Güzelmiş, fiyata her şey dahil mi yoksa havuz vs. hepsine ayrı fiyat mı? Sitede pek yazmıyor net değil. Fiyatı çok ucuz değil ama saat vs. sınırı koymamışlar sa iyidir. Fiyata herşey dahil diye biliyorum. Ben united clubsken gidiyordum dahildi herşey. Spa ve içindeki bujin paralıydı sadece. Saat vs sınırı da yoktu. Basket turnuvaları falan olmuştu geçen sene güzeldi. Macfit ayrıca yenileyecekti içini daha da güzel olmuştur salon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Pazartesi döndüğümde bir bakıcam ama fiyat biraz kazıkmış 195 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Çokmuş 150 liraydı 2 ay önce yıllık yaptırdığında. 180 lira da tek aylıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 öküz gibi vaktim olsa sonuna kadar kullanabileceğime emin olsam veririm o parayıda akşamlar 1-2 saat boşluğum var. Haftada max 4 gün gidebilirim. 2*4*4=32 saat falan aylık kullanıma değmez gibi de geldi. Bu şekilde düşünmek te doğrumu bilemedim ama pahalı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Unitedken ben de gidiyordum sonra abarttılar fiyatı bir de evimin dibine macfit açıldı anadolu hisarı:P Havuz ve basket sahası macfit fiyatını arttırmıştır haliylen.. Anadolu hisarı macfit aylık 70 tl veriyorum ben kurucu üye olduğum için diğer hali 90 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 . edit: çok yanlış gelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Beşiktaşta başka bir spor salonuna gidip havuz olayını itü'nün havuzu açılınca yapıcam. Biraz daha sallarsam bel yada boyun ağrısından geberip gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=q9WbmzVrIY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 arka fona vermicem ıh ıh vermicem koysan bomba olur vidyoda ahkjsgdkjahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar