Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seedbox nedir , neden gerek vardır anlatabilecek olan var mı?

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

15 dolara 200 gb alan 1.5 tb trafik verenini kullanıyorum abi ben. Flex US galiba gerçi ben alırken Flex NL yoktu boşta ona geçebilirim belki. Trafik olarak da zaten sadece yaptığın upload trafik olarak sayılıyor onda da ben 1.5 tb'e hiç bi zaman gelemedim ilk aldığım ay sadece private tracklerlardaki uploadım bi de BakaBT gibi seedbox'a izin veren bir public trackerdaki dosyaları yükleyerek 1.2 tb mı ne yapmıştım o kadar. Diyeceğim o ki sanmıyorum trafik limitinin sorun yaratacağını sana. (Tabi bilmiyorum ne kadar upload yapıyorsun o ayrı konu.)
Sosyal ağlarda paylaş

Bunneh said:

15 dolara 200 gb alan 1.5 tb trafik verenini kullanıyorum abi ben. Flex US galiba gerçi ben alırken Flex NL yoktu boşta ona geçebilirim belki. Trafik olarak da zaten sadece yaptığın upload trafik olarak sayılıyor onda da ben 1.5 tb'e hiç bi zaman gelemedim ilk aldığım ay sadece private tracklerlardaki uploadım bi de BakaBT gibi seedbox'a izin veren bir public trackerdaki dosyaları yükleyerek 1.2 tb mı ne yapmıştım o kadar. Diyeceğim o ki sanmıyorum trafik limitinin sorun yaratacağını sana. (Tabi bilmiyorum ne kadar upload yapıyorsun o ayrı konu.)

teşekkürler whatbox deneyeceğim 1 ay. ama feral ın da hızı muhteşem yahu 10gbps ne demek
Sosyal ağlarda paylaş

ne yazıcam abi yazdım işte bişiler ciddi mi soruyorsun bilemedim sfsdsf dizi film izlemeyi seviyorum artık dizi izlettirmiyolar hükümete falan giydirdim elimde ufak bi arşiv var paylaşımcı adamım baya dedim zartturu zurtturu yazdım baya bişiler sfds

donate yapmak gerekicek gibi zaten hiç inanmadım başvururken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...