Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 15 dolara 200 gb alan 1.5 tb trafik verenini kullanıyorum abi ben. Flex US galiba gerçi ben alırken Flex NL yoktu boşta ona geçebilirim belki. Trafik olarak da zaten sadece yaptığın upload trafik olarak sayılıyor onda da ben 1.5 tb'e hiç bi zaman gelemedim ilk aldığım ay sadece private tracklerlardaki uploadım bi de BakaBT gibi seedbox'a izin veren bir public trackerdaki dosyaları yükleyerek 1.2 tb mı ne yapmıştım o kadar. Diyeceğim o ki sanmıyorum trafik limitinin sorun yaratacağını sana. (Tabi bilmiyorum ne kadar upload yapıyorsun o ayrı konu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bunneh said: 15 dolara 200 gb alan 1.5 tb trafik verenini kullanıyorum abi ben. Flex US galiba gerçi ben alırken Flex NL yoktu boşta ona geçebilirim belki. Trafik olarak da zaten sadece yaptığın upload trafik olarak sayılıyor onda da ben 1.5 tb'e hiç bi zaman gelemedim ilk aldığım ay sadece private tracklerlardaki uploadım bi de BakaBT gibi seedbox'a izin veren bir public trackerdaki dosyaları yükleyerek 1.2 tb mı ne yapmıştım o kadar. Diyeceğim o ki sanmıyorum trafik limitinin sorun yaratacağını sana. (Tabi bilmiyorum ne kadar upload yapıyorsun o ayrı konu.) teşekkürler whatbox deneyeceğim 1 ay. ama feral ın da hızı muhteşem yahu 10gbps ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ya o hızları alabiliyor musun feral'da gerçekten emin değilim bi de whatbox'ın hızı yeterli gayet. Ben de bu kadar konuşmadan sonra support'a ticket atıp Flex NL'ye geçirin beni dedim şu anda data'nın transfer olmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 zamanında torrent koleksiyonu kasarken alıp kullanmıstım bende. ulan o kadar siteye uye oldum cogu kapandı. para teklif edenler vardı davetiyelere lol. bi torrentleech bide feedthenet im duruyor. http://i.imgur.com/pHYdLnT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 arcane said: misal ben sanırım 2 senedir kullanıyorum bu trackerı: Uploaded: 1.148 TB Downloaded: 1.052 TB site ismi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Miraul said: arcane said: misal ben sanırım 2 senedir kullanıyorum bu trackerı: Uploaded: 1.148 TB Downloaded: 1.052 TB site ismi nedir speed.cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 öff application yazdırdılar sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne yazıcam abi yazdım işte bişiler ciddi mi soruyorsun bilemedim sfsdsf dizi film izlemeyi seviyorum artık dizi izlettirmiyolar hükümete falan giydirdim elimde ufak bi arşiv var paylaşımcı adamım baya dedim zartturu zurtturu yazdım baya bişiler sfds donate yapmak gerekicek gibi zaten hiç inanmadım başvururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kabul etmişler fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 merhaba torrentleech: Ratio: 2.51 UL: 6.46 TB DL: 2.57 TB Buffer: 3.89 TB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Zegna said: zamanında torrent koleksiyonu kasarken alıp kullanmıstım bende. ulan o kadar siteye uye oldum cogu kapandı. para teklif edenler vardı davetiyelere lol. bi torrentleech bide feedthenet im duruyor. http://i.imgur.com/pHYdLnT.jpg ftn sağlam site. tl leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar