Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeşme - Aya Yorgi

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Aslında şu hususta haklı, özellikle şu aylarda İstanbul işgali ve fiyat savaşları şeklinde geçiyor.

Ben çocukken yazlığımız Çeşme'deydi Boyalık Havacılar'da, Aya Yorgi falan bakirdi, güzeldi. Sonra baktık değerleniyor sattık başka yörelerden yatırım yaptık. Ama gerçekten tier olarak şu an Türkiye'nin en popüler yaz bölgesi, bok atmanın alemi de yok çok da yanlış bilgilerle. Ben sırf denizi için bile ayda 1 uğrarım

Ama bana gelmiyor artık yıllardan sonra. Foça iyi bana, hem işime 20 dakika hem tadında kalabalık, denizi de iyi
Sosyal ağlarda paylaş

ben dedim ya geçen kaçan parayla işte

özderenin denizi de güzel mesela orada 1-2 her şey dahil otel var tadında, harcadığım parayı oradaki otele koysam gayet sabahtan akşama sınırsız yer içerim üstüne konaklamam da olur temiz, denize de girerim daha ne..

bi dahakine öyle yapıcam zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Özdere, Gümüldür filan baya gelişiyor yalnız. Belediye'nin altyapı ihalesine girmiştik, baya gezdim gördüm falan heryer otel şantiyesi, birkaç sene önce max 3 yıldızlı birkaç oteli olan muhitte Antalya tarzı oteller açılıyor. Yazlık yatırımı yapacak varsa direk girsin. Lafı geçti de belirteyim dedim sfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

onun zamanı geçeli baya oluyor ya

3-4 sene önce bi otel açıldı zaten eşek gibi main restaurantı 1000 kişilik falan daha 5-6 tane daha restoranı olan, otel + villa şeklinde

onun yanında zaten baya uzun süredir açık olan 2 tane 5 yıldızlı resort vardı

fiyatlar baya maks seviyede yani şu an önümüzdeki 10 yıl için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...