Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 SDGKSD öp beni şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 arafat sever misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 şükrü at lobisi kuralım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 at avrat silat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Kacak enerji kablolarini iyi gizlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aquila said: sen asimilesin. Üstelik kötü de kokmuyor. SeaGle said: Kacak enerji kablolarini iyi gizlesinler. Sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aquila said: sus lan yilan emikcisi, bilim adamiyim diye yediriyosun millete. Vinghtor'un diğer title yalan oldu da bir title olarak yılan emikçisi çok güzel olurmuş aslında. ekrana püskürdüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 2 kere ölüm tehlikesi geçirdim lan. delikanlı olan tutsun bakayım o yılanı inb4 delikanlıysan benimkini tut esprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 pkk gsm şirketi kuruyo suriyeye diye haberi de buraya iliştireyim bari. hem de kaynak borsagündem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Vingthor said: 2 kere ölüm tehlikesi geçirdim lan. delikanlı olan tutsun bakayım o yılanı inb4 delikanlıysan benimkini tut esprisi dostum sakin.. http://www.youtube.com/watch?v=YIMigVo1pyA http://www.youtube.com/watch?v=nen2Y8dbZSg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 o kobra piti temizleyen adam dünyanın en taşşaklı adamı. diğerleri kofti. amerikada herşeyin panzehiri var. ben dağın başında ısırıldım. panzehiri biz yapmaya çalışıyoruz bu arada. o yüzden ikinci video gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 adam isirilip, panzehiri vucudunda uretiyo, sonra kanindan cogaltiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yok sağlık ocağına gidiyosun. serum veriyolar antihistamik basıp. neymiş efendim kanı sulandıroymuşta zehir seyreliyomuş. teknolojimiz bu şu an için. gerçi işe yarıyor sanırım ölmedim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 allah korumus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 god forbid diye bağırdım. allah sakladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 aquila said: at avrat silat https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/582647_224902147635277_1512441743_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kurdistan Universitesinin insaat muhendisligi iyi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 uzaktan egitim yuksek lisans kac paraymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 SeaGle said: Kurdistan Universitesinin insaat muhendisligi iyi olur lan. zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Vingthor said: yok sağlık ocağına gidiyosun. serum veriyolar antihistamik basıp. neymiş efendim kanı sulandıroymuşta zehir seyreliyomuş. teknolojimiz bu şu an için. gerçi işe yarıyor sanırım ölmedim çünkü Antihistaminik çalışma mekanizması ve kanı sulandırmak lolwut.. Tatarım. Bilim Adamıyım. Araptürkleri ve kürtleri sevmiyorum. Ebony çok güzel filan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Burada açılsa bölümler şunlar olur heralde; - Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Silah Ticareti - Kaçak Elektrik Mühendisliği - Toprak Ağalığı ve Halkları Kandırma - Tatil Yörelerinin İçine Etmenoloji - Parfüm Mühendisliği - Aile Planlaması ve Üreme - Mağdur Dili ve Edebiyatı (Yobaz Üniversitesi ile ortak bölüm) - Kürt Milliyetçiği ve Terörizm - Kaçakcılık ve Lojistik (Eşek Yüksek Bilim Dalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bu topikte aptallık yapılıyormuş dediler gelip bi bakayım dedim. gerçekten de aptallık yapılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 nordlydian said: Burada açılsa bölümler şunlar olur heralde; - Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Silah Ticareti - Kaçak Elektrik Mühendisliği - Toprak Ağalığı ve Halkları Kandırma - Tatil Yörelerinin İçine Etmenoloji - Parfüm Mühendisliği - Aile Planlaması ve Üreme - Mağdur Dili ve Edebiyatı (Yobaz Üniversitesi ile ortak bölüm) - Kürt Milliyetçiği ve Terörizm - Kaçakcılık ve Lojistik (Eşek Yüksek Bilim Dalı) Ahahaha komikmiş bunlar. Bi kürdo görsem de dalga geçsem şöyle DASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Vingthor said: aquila said: at avrat silat https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/582647_224902147635277_1512441743_n.jpg Ben bu image'dan banlandım abi, aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 senin ban cycle a giriyor random procluyor gibi sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar