Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 öyle olursa etki alanı küçülür. din olursa otomatikmen etraftaki aynı dinden olanlar ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 hepsi gizli islami tarikatmış aslında onların. Deşifre olmamaktı amacımız ama olduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sokayım islamına moruk yeter artık 50 kere dedim sırf islam değil din kelimesi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Adammı daha beyin özürlü herşeyi islama yorma çabasında olanlarmı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Shean said: ofansif ateizm zaten dinin yarattığı saçmalıklara saldırmıyor mu özellikle? bu ne peki? innocent man kills his daughter and wife. : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ateist pezevenk kendisi için çalışmayan kızı öldürünce ne yapıyoruz peki? mantığına hayran kaldım da ne saçmalayacaksın böyle bir durumda onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 içine ettiniz güncelin bi durun artık.. islam islam al sana islam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 müslüman adam yanlış bir şey yaptığında suçu islama atmak epic fail. haber 2010 yılından adam psikolojik olarak rahatsız demişlerdi. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bu forumda rusyadaki adam yolda çocuk var diye arabayı durdurup çocuğu ezmedi diye "işte din olmayan ülke kendini belli ediyor" bile dendi neyine şaşırıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 'neye şaşırıyosunuz?' mesajı geldiğine göre topik kitlenebilir. 'topik kitlenebilir' mesajını da ben verdim. bütün pati klişelerini yaşayacağız bu topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 nah resmi de konmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 xunn anime ss'i koydu 4 kişinin anladığı otaku jargonu yorumunu yaptı. moriarty bir giff patlatırsa çok süper olacak. beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 nordlydian said: içine ettiniz güncelin bi durun artık.. islam islam al sana islam... https://www.facebook.com/photo.php?v=1406459726232645&set=vb.101670060006938&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yeter şu topiğin son mesajını önizleyip önizleyip ofisi NAH'a boğuyorum ikidir. bi mesaj atayım da gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 nordlydian said: B)- troleybit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 BOKBEYİ B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 the original KuddusiMavra said: seni gidi troleybit seniiiii B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ne abartmışsınız be birader. O kadar kıllandıysanız "Şizofreni fuck yeah" diye değiştirilsin başlık. Hey allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 nord şikayet ettim banlanırsın umarım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar