yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sequo said: Ayrıca adam çok zengin senelerdir burada normal rpsi yapiyor. maharet nerde sequo kardeşim anladın mı biraz biz esh'i çok severiz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sly-One said: bi kere halı saha maçı sonrası bostancıda yemiştik ama kokoreç yankı. serenin ağzı doluyken fotoğrafları var hatta duvarıma astım. adsffdfsfddsf. ben bodruma geliyorum uğrarsam bana da arkadaşlık eder misin ?ahahahahah yollasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yollamak yok, foruma link atmak var :P Herkes gerceklerle yuzlesmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yav said: Sequo said: Ayrıca adam çok zengin senelerdir burada normal rpsi yapiyor. maharet nerde sequo kardeşim anladın mı biraz biz esh'i çok severiz mesela Ama ferrarisi yok. Ferrari çok değiştiriyor adamı çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Xaenin said: Olm tuncayla ezel evlendi işte özeti bu. aa hade lan ciddi ciddi? ana facebooktada soyadları felan deişmiş harbi lan ne entresan kuşlar bocekler felna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 olm tunca hala benim için 15 yasında oldugundan evlenebileceğine hiç inanamadım lan euaheauhe oha dugun resmleri felan var lan pasta yedirmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 boyalık beachte yerim hazır. daha iyiyse bu otel oraya geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sequo said: yav said: Sequo said: Ayrıca adam çok zengin senelerdir burada normal rpsi yapiyor. maharet nerde sequo kardeşim anladın mı biraz biz esh'i çok severiz mesela Ama ferrarisi yok. Ferrari çok değiştiriyor adamı çoook En guzel ferrari arkadasinin ferrarisi abi. Ben korkarim onu surmeye. Artik bizimkilere araba diyemiyorum zaten :P teneke yiginlari kullaniyoruz sanirim. 458 gercekten bambaskaymis ama, modenaya binmistim, sahin gibi kaliyo bunun yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ne müzesi ben müze görmediydim ne zaman yapıldı müze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar