forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 herhahgi bilinen bir otelin fiyatlarına baksanıza pahalı anlayışınız değişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bana fiyatlar normal geldi.. yani düz bir herşey dahil otel değil öncelikle, kendine has dokusu var müşteri kitlesi belli mekan, param olsa gideceğim yerlerden eheh ki bunu hizmet kalitesi olarak çınarcıkta haftalığı 100 tl olan yerden rixosa kadar konaklamış biri olarak söylüyorum, yani ne aradığınıza bağlı oalrak da değişiyor durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 beraber gidelim mi eylulde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ha bu çınarcıkta kaldığım yerde 3 kişi toplamda haftalık 100 tl verdik üstüne gece hırsız fln gelirse uyanalım diye kapı kulpunun üstüne soda şişesi koyduk AHAHAHSDF daha da gitmedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 butik abi işte gayet ucuz bence fiyatlar, yapay 5 yıldız animatörlü 2302323423 kalorili açık büfe yemekleri dayatıp sonra hadi eriyelim tarzı aktiviteleri olan otellerden değil. cons rus yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Asteroth said: Oteli var mk, onun da oteli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bodrumda öyle butik otel yok. gidin kalın eshle pes atın beach e gitmeden önce. edit: pes değil fifa atın pes iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 6 gece 7 gün 2 kişi herşey dahil paticiklere ne kadarki. olm ben fakirleştim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 AtlaraFisildayan said: 6 gece 7 gün 2 kişi herşey dahil paticiklere ne kadarki. olm ben fakirleştim ya. Türk almıyo olm adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yabanci pasaportla gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 sen uçtun mu abi otelin etrafında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 sequ ya kürt demişlerdi doğruymuş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 haset çok kötü bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 NeoStyle said: sequ ya kürt demişlerdi doğruymuş o zaman Yok lan Benjamin Franklin karizması var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oo türk giremiyosa ben girebilirim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 racist otel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uL7Ae0Sr2So Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 seko bu kadar övdüğüne göre herhalde iyi indirim yapmış esh yada yancı olmaya çabalıyor. bide otele türkler giremiyorsa sitede niye türkçe seçeneği var du du du dunnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 türk vatandaşlığından çıkmışlar girebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 atla gelebiliyorsak gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sequo bildigin gormemis ayu. Bu kadar mi antipatik olur bi insan lan. Stoya olsa cakilmaz, o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sequo said: AtlaraFisildayan said: 6 gece 7 gün 2 kişi herşey dahil paticiklere ne kadarki. olm ben fakirleştim ya. Türk almıyo olm adam. kürt üm kankut ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Doldurulmuş hayvan müzesi ve güler yüzlü personeliyle Esh Motel http://blog.coldwellbanker.com/wp-content/uploads/2013/03/univ_psycho_frame_a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 AtlaraFisildayan said: Sequo said: AtlaraFisildayan said: 6 gece 7 gün 2 kişi herşey dahil paticiklere ne kadarki. olm ben fakirleştim ya. Türk almıyo olm adam. kürt üm kankut ben nikinden çakmıştım ben ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Hangi otel Esh'in ki?, nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar