Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Evet beyler dün gece Yankı kardeşimin otelinde konaklama fırsatı buldum. Ailesiyle tanıştım gece boyunca muhabbet ettik, kah güldük, kah ağladık:) Neyse gelelim yorumlarıma; Otel inanılmaz güzel ve genellikle yabancı kesime hitap ediyor. Tarihi bir kokusu var insan çok rahat uyuyor odada. Muhteşem bir müze yapmış babası otelin içine net 3 tane ferrari yatiyor orada. Babasının yemekleri inanılmaz. Ben çok beğendim hatta 'ulan bu restoranın yemekleri muhteşem' dediğim mekanlardan bile daha iyi. Tebrik ediyorum kendisini. Annesi fotoğraf sanatçısı, profesyonel ve uzman. Ailesinde ve otelinde kalite kokuları fışkırıyor. Ayrıca adam çok zengin senelerdir burada normal rpsi yapiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Esh de paticik üyesi. Ben ailesinin yerinde olsam reddederim kendisini. ESH OF YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 zenginliği göstermeyen çok insan var forumda seko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Müzeyi ferrariyle ölçmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 BlaCk said: Müzeyi ferrariyle ölçmek.. Ben müze yapsam ferrari müzesi yapacağım için o hesap yapiyorum genelde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Vingthor said: zenginliği göstermeyen çok insan var forumda seko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi esh kendi yazmamış şurda o kadar zaman. sen özetlemişin adamın hayatını sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yahu birleşin zenginler o zaman hepinize savaş açıyorum lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Otel nerede bu arada? bayram sonrası tatile geliriz belkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 paticik üyelerine bedavamıymış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 * Bir adet kaşar peynirli tost 26 lira * Bir bardak alkollü kokteyl 40 lira * Bir adet hamburger 36 lira * Bir porsiyon külbastı 68 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://antikzeytin.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 rus yok aqua park yok havuzda jimnastik yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 sabaha kadar dota oynuyo hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 hem rus mus yok, hem fiyatlar kazik hem de yuzme havuzunda ordekler var. 1/10 would not stay sitede galeriye girince de geri donusu yok. menu yok oldu keyfim kacti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Eshsane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 eş şu anda sırıtarak bunları okuyor ve batman olduğu afişe olduğu için içten içe bir gururla kolasını yudumluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 sequo da joker kasıyor ama özünde harvey dent gibi bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bize batman joker degil commisioner gordon lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 YOU WILL RESPECT MY AUTOHORITIEAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Harbi pahalıymış la. Ama resimlerden gördüğüm kadar gayet güzel biyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 emekli olunca gelirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 simdi de tutmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oyy pahalıymış. odalarda kalmaya gerek yok bence, çadırı kurarım bahçeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar