Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forge yaptım:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

lol mikrodalgada heykele ne olur tahmin edebiliyorum
buum:D
çünkü heykel fırına konunca dışı ısınıyor ve dış yüzeyden su buharlaşınca iç taraftaki hala nemli olan kısım ile tekrar dış yüzeye su sağlıyor böyle böyle içi de kuruyor

mikrodalgada direk olarak iç taraf kaynıyor heykel çatlıyor[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 07 Aralık 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
elektirikli değil laann kömürle çalışıyor
okusana adam gibi bre
elektiriklide oluyor ama

şuan resimdeki yerde mutfakta duruyore hea

yok öyle deil uodaki gibi desem nasıl olur:P öyle bi demirci ocağım olsun 400 milyon borcum olsun öyle küçüçük pek hoş durmuo:P Geleneksel derken kastım o ama elektrikle çalışmasına karşıyım elektrikle çalışmasın:P[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LoMBaK, 07 Aralık 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 07 Aralık 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
elektirikli değil laann kömürle çalışıyor
okusana adam gibi bre
elektiriklide oluyor ama

şuan resimdeki yerde mutfakta duruyore hea

yok öyle deil uodaki gibi desem nasıl olur:P öyle bi demirci ocağım olsun 400 milyon borcum olsun öyle küçüçük pek hoş durmuo:P Geleneksel derken kastım o ama elektrikle çalışmasına karşıyım elektrikle çalışmasın:P

ya istiyorsan sana yaparım onun aynısını sağındaki üfleme şeysine kadar hemde?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

valla işe yarar bişiy yapmadığı sürece ben anca garbage a yönlendiririm eheh
mesela forge yerine ufak bi taşfırın yapsan şöyle evde lahmacun/pide atabileceğim ve mobil bişiy olsa, kaldırıp saklayabilececeğim falan.. iyi para veririm valla haha

dela lol[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fordcus, 08 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki:
carpenterim balcksmithim :) bu arada ilk ciddi iş teklifini de yaptım chemicala bana kitaplık masa falan yapıcaz .

ilk diil daha önce sipariş yapmıştım:) ama olsun[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

said:
magecy, 08 Aralık 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
Böyle içine 2-3 insan girebilcek büyüklükte yapıcaksan ben alayım bir tane senden :) birkaç kişiyi öldürcemde arkada kanıt kalmasın :D

aheua onların bi ismi vardı unuttum şimdi
onlar doğalgazla çalışıyor bide masrafsız oh:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...