Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya bende çok çarpıldım çok acıyor ama okadar kötü diil geçiyor hemen acısı nası olsa:) hemen çekmiştim ama ben elimi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 mikrodalgada falan yapsan heykelcikleri olmaz mı:)? evet saf ve cahil bir adamım......[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Euehueh :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 lol mikrodalgada heykele ne olur tahmin edebiliyorum buum:D çünkü heykel fırına konunca dışı ısınıyor ve dış yüzeyden su buharlaşınca iç taraftaki hala nemli olan kısım ile tekrar dış yüzeye su sağlıyor böyle böyle içi de kuruyor mikrodalgada direk olarak iç taraf kaynıyor heykel çatlıyor[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 mühendis olcak adamsin chem =)[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 *! Your skill in hede hödö ot böcek*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hehe uo u arkadaşlar hala kaptırmış vazıyetteler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 xanthe haxxorladi forumu[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili[email protected](msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ne elektrikli demirci ocağıymış bende bir an geleneksel demirci ocağı zannettim[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 oha abarttın olayı :) sonra nereye koyacaksın bunları..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 84) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 güzel olmuş abi ya boş adamsın demeyin herif ne güzel şeyler yapıo işte :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 elektirikli değil laann kömürle çalışıyor okusana adam gibi bre elektiriklide oluyor ama şuan resimdeki yerde mutfakta duruyore hea[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Chemical süfersin ya hiç boş adam demeyin kaçınız böyle bir şey yapabilir. Ben yapamam sanırım :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bravo.cok guzel olmus da niye?[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Chemical, 07 Aralık 2004 22:16 tarihinde demiş ki: elektirikli değil laann kömürle çalışıyor okusana adam gibi bre elektiriklide oluyor ama şuan resimdeki yerde mutfakta duruyore hea yok öyle deil uodaki gibi desem nasıl olur:P öyle bi demirci ocağım olsun 400 milyon borcum olsun öyle küçüçük pek hoş durmuo:P Geleneksel derken kastım o ama elektrikle çalışmasına karşıyım elektrikle çalışmasın:P[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hatçeye değil neticeye bakarım ben. adamant eritirmi bu?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: LoMBaK, 07 Aralık 2004 23:01 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 07 Aralık 2004 22:16 tarihinde demiş ki: elektirikli değil laann kömürle çalışıyor okusana adam gibi bre elektiriklide oluyor ama şuan resimdeki yerde mutfakta duruyore hea yok öyle deil uodaki gibi desem nasıl olur:P öyle bi demirci ocağım olsun 400 milyon borcum olsun öyle küçüçük pek hoş durmuo:P Geleneksel derken kastım o ama elektrikle çalışmasına karşıyım elektrikle çalışmasın:P ya istiyorsan sana yaparım onun aynısını sağındaki üfleme şeysine kadar hemde?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 carpenterim balcksmithim :) bu arada ilk ciddi iş teklifini de yaptım chemicala bana kitaplık masa falan yapıcaz .[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Daha önce de demiştim, yine diyorum... Bu çocuğu birileri doğru yönlendirirse, acayip güzel şeyler başaracak.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 valla işe yarar bişiy yapmadığı sürece ben anca garbage a yönlendiririm eheh mesela forge yerine ufak bi taşfırın yapsan şöyle evde lahmacun/pide atabileceğim ve mobil bişiy olsa, kaldırıp saklayabilececeğim falan.. iyi para veririm valla haha dela lol[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: fordcus, 08 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki: carpenterim balcksmithim :) bu arada ilk ciddi iş teklifini de yaptım chemicala bana kitaplık masa falan yapıcaz . ilk diil daha önce sipariş yapmıştım:) ama olsun[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Böyle içine 2-3 insan girebilcek büyüklükte yapıcaksan ben alayım bir tane senden :) birkaç kişiyi öldürcemde arkada kanıt kalmasın :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Kemikılcım bence hiç uğraşmayalım ÖSSye falan girme sana kafadan Makine veya Elektrik diploması ayarlayalım okula da uydururuz bişeyler ömrünü harcama ÖSSye:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: magecy, 08 Aralık 2004 02:05 tarihinde demiş ki: Böyle içine 2-3 insan girebilcek büyüklükte yapıcaksan ben alayım bir tane senden :) birkaç kişiyi öldürcemde arkada kanıt kalmasın :D aheua onların bi ismi vardı unuttum şimdi onlar doğalgazla çalışıyor bide masrafsız oh:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 lan skyosa turbo firin yap 3 kademeleli[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar