Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 1.2 ne abi, 1.2 motosikletler var. ben buyuk motor taraftariyim otomobilde, ki ses gelecek motor dediginden. ama tr'de zor o isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 2 gün evel mercedes 6.3 amg kullandım bi tane ben arabayım diye bağırıyordu 1.2 ne hakkatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 BMW abi passat cok sıradan mümessil arabası oldu passat,jetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Abi bizim 1.2 için konuştuğumuz "motor o kasayı kaldırmaz yea" muhabbeti. 1.2 çok süper amg fln hikaye diyen yok ki sdf. Bide ülkedeki vergi politikası ortadayken kolay değil ki büyük motor fln. 2 litre motor için 1300 tl ödüyoruz senelik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 vivavale said: BMW abi passat cok sıradan mümessil arabası oldu passat,jetta Passat değil de tdi jettalar filocuların gözdesi oldu cidden. Her tarafta tdi jetta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 DoruK said: 2 gün evel mercedes 6.3 amg kullandım bi tane ben arabayım diye bağırıyordu 1.2 ne hakkatten 6.3 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 c 63 amg, ucar gider sahiden. durmaz yolda yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 3.0 üstü araçlar kullandın mı hiç bir şey eskisi gibi olmuyor ya sonra gidip 1.4 1.6 kullanırken için hep buruk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 burdaki herkesin petrol kuyusu mu var lan şahsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ne babalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 o degil de dun fast and furious 5'i izledik arkin evde, donuste 1.5 motorlu 0 torklu dandik arabayla eve donerken baya moral bozuklugu oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Red said: 3.0 üstü araçlar kullandın mı hiç bir şey eskisi gibi olmuyor ya sonra gidip 1.4 1.6 kullanırken için hep buruk oluyor. Köklüyosun köklüyosun ama o koltuğa yapışma hissi gelmiyor ya. Uçuruma kırasın geliyor direksiyonu sdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 SeaGle said: Red said: 3.0 üstü araçlar kullandın mı hiç bir şey eskisi gibi olmuyor ya sonra gidip 1.4 1.6 kullanırken için hep buruk oluyor. Köklüyosun köklüyosun ama o koltuğa yapışma hissi gelmiyor ya. Uçuruma kırasın geliyor direksiyonu sdgdf siz hiç 1.2 atmosferik otomatik bir arabaya bindiniz mi şükredin 1.5 dizele 1.6ya falan. bildiğin hayattan soğutuyor alet magirustan selektör yediğimi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 1.2 atmosferik üretimi kötü bi düşünce ya. vw popo var galiba 1.2 turbo beslemesiz, 83 hp fln zaten bildiğim kadarıyla. Şehir içi emekli arabası, o da çok yokuş olmayan şehirlerde kullanılır. Downsizingin olayı zaten hacmi küçültüp turbo besleme ile açığı kapatmak. 1.2 arabayı turbo ile beslemezsen öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 vallahi ben o zulmü çektim mecburiyetten otomatik nissan micrada birde deli gibi benzin içiyor araba gitmiyor diye gaza çöktükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 zaten dusuk torklu otomobil agirsa cok yakar, ayni benim 1.5 terios gibi, torku yuksek beygiri yuksek otomobil az basarsan cok daha az yakar dusuk beygirli torklulara gore, o yuzden bir sonraki aracimda zaten kesinlikle yazilim atacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Su postlari gorum sl500 alasim geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar