paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Selam, Motoru soğukken çalıştırdığımızda redline bölgesini daha düşük devirlere taşıyıp motor ısındıkça redline bölgesini yavaş yavaş ısıyla orantılı şekilde yukarı çeken 3 series içindeki hangi modeldi? Yeni modellerde de bu özellik korunmuş durumda mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Walla şirketin lineasında var o, soğukken 3k, sıcakken 5k oluyo, bmw'ye henüz gelmemiş olabilir o teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Selam, Linea nasıl gösteriyor bunu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Gösterdiği bişey yok walla, ilk çalıştırmada gaza basınca 3kyı geçmiyor, ama normalde 5k falandı sanırım redline'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yok paramecium un bahsettiği daha sosyetik yani redline çizgisinin oynamasından falan bahsediyor heralde. basıp basıp devrin yükselmemesi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aktiftablet said: Gösterdiği bişey yok walla, ilk çalıştırmada gaza basınca 3kyı geçmiyor, ama normalde 5k falandı sanırım redline'ı.ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Selam, Ben de yok artık diyip duruyorum burada kendi kendime :P Motor ısındıkça ledleri södürüp redlineı yukarı çekiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bayadir vardi bu min 10 senelik mevzu , sadece sekli degisiyor. Kimisinde isik var, kimisinde kadran etrafindaki cercevenin rengi yumusakca kirmizi-turuncu-beyaz gecisi yapiyor. "ayrica linea da var, bmw ye teknoloji gelmemis olabilir" - lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 evet bmw çok geri özellikle motor konusunda :p para'nın bahsettiği sadece göstergedeki kırmızı çizginin değişmesiyse, şekil olsun diye konmuş gereksiz bişi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Selam, O ışıklı mevzu ilk hangi yıl ve hangi kasada çıkmıştı üstat KHaRoN? Ben ilk olarak bir diesel motorlu 3 serisi diye hatırlıyorum :S Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 e46 m3 den beri var abi. 2000-2001 civari bisey olmali. Oncesinde var mi bilmiyorum dogrusu. Ondan sonra da birsuru seyde kullanildi. Variable redline tachometer olarak geciyor kullanici kilavuzlarinda. VRT olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 DIY projesi olarak yapilabilir bu ha. Motor sicaklik sensorunden veri alip isleyeceksin ledlere vereceksin hmsf. Ben bunu bizim elektrik atolyesindekilere bi sunayim proje olarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Selam, Peki bunu devir saatinin oraya kim yerleştirecek :) RGB led ile renk değişimi de yapılabilir belki... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 said: Redline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ne güzelmiş lan o çizimler öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar