Slint Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 HS'da 1 pack'e 5 kapak biriktiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 pepsi hediye olarak yaninda ayran verirse bak alabilirim o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Gecen haftalarda 4-5 lirte kola lazim oldu ve gittim pepsi aldim ama neden coca cola degil serzenisi duyma endisesi ile ama tesekkur eden edene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Coca Cola ile Pepsi Cola ayırmıyorum. ikisi de zararlı. Ama içerken ikisini de içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Bence online oyun ürünleri çıksa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 synthesizer said: Pahalı hacım, ben de istiyorum yapmak da.. 10TL steam kredisi için 20 pepsi kapağı biriktirir misin sen onu söle? biriktirilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 CACIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 pepsi adını, logosunu renklerini falan değiştirirse almayı düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 tadini degistirse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 pepsi twist gelsin alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 pepsi > coca cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 pepsi man vardı pleysteyşında efsane oyundu temple run'ın falan atası sayılabilir hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 synthesizer said: Pahalı hacım, ben de istiyorum yapmak da.. 10TL steam kredisi için 20 pepsi kapağı biriktirir misin sen onu söle? 2bucuk litre kapağı değildir ? kutu olsun kutu ve 1 litre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kutu şifreleri geçerli zaten, bakarız belki 1L'ler de dahil olur ilerde. steam'i de yinelemeye çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 helal lan sana sanirim lol olayida senden cikma bizim kuzen devamli aksam gelip kaydediyor. sonra masanin uzerinde birakiyor dovecem bir gun sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Pepsi benim olsa erkekce ve kadinca diye ayrima giderdim biscolata gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 SenariouS said: helal lan sana sanirim lol olayida senden cikma bizim kuzen devamli aksam gelip kaydediyor. sonra masanin uzerinde birakiyor dovecem bir gun sadfsdfLoL'u 2013'te ben yapmıştım Pepsi'yle, xp ve ip kampanyasını. sonra rakiple global anlaşma imzaladıkları için biz durdurmak durumunda kaldık. bu sene de Tr kampanyasını açtılar işte zero'ların üstüne falan basıp. özentilik :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Sarışın kız versin kolanın yanında belki o zaman alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 mavi olan pepsiden yapın yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 İçeçeğin insan sağlığına ve dişlerine zararsız olduğunu kanıtlayan birşey yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 içinde asit var, şeker var la nası olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ya gazı kaçmasın 1 günde yeter. küçük pet alıyom 1 gün sonra gazın çoğu gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 pet alma abisi tek seferde içmiyosan, kutu al, 200 - 250 - 330 olmadı 450 pet al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 maliyeti yüksek öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ölücülük etmeyin abi, kutu 1.75, litrelik pet 1,99 multipack alın kutuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar