Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kendinize en güzel hediye onu terketmek olabilir! Long Live Pepelek Saplar Birliği![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ben buldum valla 14 subatta sevdıgınız kıza cıkma teklıfı edın :p cok mutlu olacaktır[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bugün bi$ey beendim alacak, ama altInI cevirip fiyatI görünce fIrlattIm o bicim. :P[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Hediye almak sart degil aslında bir öpücük yeter :)[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ya aslında sevgililer gününde sevgilisiz olanlara sevgili bulunmalı. aynı benim gibi kişilere.....allah kahretsin hiçbi sevgilimle 14 şubat geçiremedim ya KAFAYI YİCEM YA!!!hep gelmeden ayrılıyoruz.offff. *!mutsuzdur*[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ee çevrende hiç böyle işlere uygun bir arkadaşın yok mu ?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Sevgılınız yoksa Yapacagınız cok iyi bir yontem var gidin agbi bir kız arkadasınızı alın yemege cıkartın dolasın ...[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 levie kafana fazla takma. taktıkça mutsuz olursun, anlamsız ilişkilere girersin, kendine güvenini kaybedersin ve daha çok mutsuz olursun. bu kısır döngü zamanla çöküşe ve çıkmaz bir yalnızlığa sürükler. önce karar ver ne istediğine, sonra ona göre davran. önce yalnızlığı öğren, özümse; gerisi zaten gelecektir. ha kız olsun çamurdan olsun diyorsan bilemem.[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Sevgilim yok daha doğrusu hiç kasmadım pek derdim yok o konuda ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 en iisini orc yapıyor orc sana bir orc hatun ayarlıım yüzüklerden :)[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 nicotinee nin PSB ne karşı işlemiş olduğu suçlar. 1. "Sevgılınız yoksa Yapacagınız cok iyi bir yontem var gidin agbi bir kız arkadasınızı alın yemege cıkartın dolasın ..." diyerek kız arkadaşlarımıza sewgili muamalesi yapmayı önermek 2. sewgiliye sahip olmak 3. çoğunluğun sap olduğu bi ortamda hediye önerileri yapmak cezası "Ulu Saplar Meclisi" kurulunca karalaştırılacaktır.[hline]Pepelek Saplar Birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Dagger dedıgımı dıyorsun :)[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar