inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 akıllı kız yok...daha az salak olanı var..kendilerini kendilerine haber vermekten daha güzel hediye olamaz..kendilerini bilsinler..herkes kız arkadaşına Hey Sevgilim Sen Bir Salaksın Ve Bundan Dolayı Çok Mutluyum desin...sevgililer gününüz kutlu olsun..[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: ProjectMayhem, 08 Şubat 2003 22:19 tarihinde demiş ki: akıllı kız yok...daha az salak olanı var..kendilerini kendilerine haber vermekten daha güzel hediye olamaz..kendilerini bilsinler..herkes kız arkadaşına Hey Sevgilim Sen Bir Salaksın Ve Bundan Dolayı Çok Mutluyum desin...sevgililer gününüz kutlu olsun..[hline]Tyler Durden ????? annamadım walla??????[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: BonePART, 08 Şubat 2003 17:12 tarihinde demiş ki: *!dolabından siyah bandını cıkarır koluna takar* 14Subatı kınıyoruz. YASASIN 15 SUBAT SAPLAR GUNU YANLIZ BIREY GUCLU BIREYDIR.[hline] :)))) yohk böle bişi :P yalnız birey yalnız bireydir :P sevgilide neymish canım :P [i]ahh ahh nerde eski günler die düşünmektedir[i][hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Negonote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: ProjectMayhem, 08 Şubat 2003 22:19 tarihinde demiş ki: akıllı kız yok...daha az salak olanı var..kendilerini kendilerine haber vermekten daha güzel hediye olamaz..kendilerini bilsinler..herkes kız arkadaşına Hey Sevgilim Sen Bir Salaksın Ve Bundan Dolayı Çok Mutluyum desin...sevgililer gününüz kutlu olsun..[hline]Tyler Durden karsı cinse saygı duymanı gectim insana saygı duymayan birisi olduguna göre senin kendinede saygın yoktur.. salakmısh.. kendi zekanın ne kadar üstün oldugunu bu mesajla göstermiş olduguna göre daha öte bişiler yazmaya gerek yohk ki yazsakkta sen anlamassın bu düşük kapasitenle hic sevmediim bir kelime bir tanımda olsa sen tam olarak [i]"Ezik İnsan"[i] Sınıfındansın.. cıq cıqq.. [hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Negonote [Bu mesaj Creel tarafından 08 Şubat 2003 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sağol be...ihtiyacım vardı buna..kız arkımla az evvel koyduğumda daha fazla koydu ama..yinede çok sağol..[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Bekleyin millet! Şu gıcık Dreamweaveri 9. kez dl ediom :( umarım bu sefer corrupt gelmicek :) Pepeplek Abazalar Birliği geliyorr!!!![hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 az evvel ayrıldığımda diye yazmaya çalışmıştım...onu bile yazamamışım..[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 TAAAAKMMMMMAYIIIIN KAFAAAANIIIIIZAAAAA[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ben bu güne yalnız giriyorum kimseye de değer vermiyorum karşı cinsten bi anneme bi de akarabalarıma veriyorum ama o başka tür sevgi tabi.. O bakımdan kimseye değer vermiyorum.. EE ne mi oluyor peki silthanas? Bööle yalnız yalnız oturuyoruz o kapital günde her ne kadar da ticaret için yapılmış olsa da yalnızlığımızı hatırlatıyor bazılarına[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bende gerçekte bunları düşünmüyorum tabi..ama gerçekten sevdiğin birinin..bu kadar fazla değer verdiğin birinin bunları yapması çok koyuyor...anlayamıyorum ya..silthanas katılıyorum sana sonuna kadar...önemli olan sevgililer gününe kızla girmek diil...olmasını istediğin kişiyle girmek...yoksa o et parçalarından çok etrafta..............................................................[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ya ben bişi anlatiim son kız arkadaşımı nargileciye götürdüm Iyy bu müzik ne falan dedi dinlediğim müziğe tepem attı ayrıldım :D[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 yani çok takmicaksın bunları gelip geçici şey bunnar eğlenmesini bileceksin[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Kısacası bu kapitalist gün para tuzağı sadeceeeeee[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 tamam beonartp cım :D seni mi kırcas SAPLAR BİRLİĞİ yaparız :)[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: fedaykin, 08 Şubat 2003 17:49 tarihinde demiş ki: Uzun yıllar sonra bu sene bende ordunuza katılıyorum efendim *! Dolapdan tozlanmış siyah bandı çıkarır ve koluna takar* said: BonePART, 08 Şubat 2003 17:12 tarihinde demiş ki: *!dolabından siyah bandını cıkarır koluna takar* 14Subatı kınıyoruz. YASASIN 15 SUBAT SAPLAR GUNU YANLIZ BIREY GUCLU BIREYDIR. [Bu mesaj fedaykin tarafından 08 Şubat 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] *!18 yıllık siyah bandını koluna takar,doğuştan saptır* *!yanlız ve güçlü ve depresyonda bireydir* :(((( [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 08 Şubat 2003 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: -Mandrake-, 08 Şubat 2003 23:06 tarihinde demiş ki: said: fedaykin, 08 Şubat 2003 17:49 tarihinde demiş ki: Uzun yıllar sonra bu sene bende ordunuza katılıyorum efendim *! Dolapdan tozlanmış siyah bandı çıkarır ve koluna takar* said: BonePART, 08 Şubat 2003 17:12 tarihinde demiş ki: *!dolabından siyah bandını cıkarır koluna takar* 14Subatı kınıyoruz. YASASIN 15 SUBAT SAPLAR GUNU YANLIZ BIREY GUCLU BIREYDIR. [Bu mesaj fedaykin tarafından 08 Şubat 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] *!18 yıllık siyah bandını koluna takar,doğuştan saptır* *!yanlız ve güçlü ve depresyonda bireydir* :(((( [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 08 Şubat 2003 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Kınından kılıcını çeker yanlızlık bana sökmez :p heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ne kadar kılıcım olsa da, 18 yıldır, yalnız olmak acı koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 peki Pepelk Saplar Birliği'nde Hem Sap Hem Platonikler Müfrezesinin başına ben geçebilirmiyim? lüğğtfeeeeğğğğğğğn *! siyah bandını koluna kangren edercesine baalar*[hline]Love is an act of blood and I'm bleeding ...... And I'll laugh and I'll learn to pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 valla ben severim 14 subati ennn sevdigim kiz arkadasimla o gün sevgilim olmustu (uzun bi flört döneminden sona) az evvelde onunla konusuoduk eski günleri yad etmek icin gene buluscaz 14ünde :) nese kızlara salak demenizi kınıom kızlara 250 gr dienleride kınıom sizin olayınız sadece tepismekse zaten bitmistir... nese..[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Negonote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 kutlu olsun milletime...herkese herkese...yiyişin gençlik..[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Gerçek: Erkekler istedikleri kadar kızlara laf etsinler, kızlar her zaman erkekleri parmaklarının ucunda oynatabilecek kapasiteye sahiptir. 2. Gerçek: Her ben sap kalıcam demiş ve 14 yaşını geçmiş erkek en az bir defa aşık olmuş ve tepilmiştir. *!Siyah bandını takar, ufak bir beyaz şerit vardır, Kenderleme'nin yanına katılır*[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 geçmiş olsunlar önemli değil.....ölü olupta hoş kokan tek şey geçmiş zaten........hadi eyvallah..[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 kızlara salak diyenleri kınıyorum. kızlara bir kalemde salak diye çizemessiniz onları. Erkeklerin de aralarında salaklar vardır, kızların da öyle. Bazı erkekler, kızların peşinden dili bir karış dışarda koşar. Bazı kızlar, erkek gördüğünde ciyaklamaya başlar (molpeddeki gibi) Tüm erkekler aynı değildir. Tüm kızlar aynı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 *!siyah bandını yolda görülebilecek çiftleri vurmak için hazırladığı sopasına bağlar*[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Silthanas, 08 Şubat 2003 23:54 tarihinde demiş ki: ''Guzelligin bes para etmez bendeki bu ask olmasa'' Guzelligin on par'etmez o bikere![hline]Love is an act of blood and I'm bleeding ...... And I'll laugh and I'll learn to pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar