stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bilgisayar başında kullandığım 1 sene önce koçtaş'dan aldığım sandalyenin tekerleriğinin bir tanesi çatlayarak kırıldı. Japon mapon hak getire yapıştıramadı bir türlü. Koçtaşı aradım evinize kargo gelir onu alıp garanti servisimize götürür 15 gün içersinde geri dönüş olur dedi. Bir tekerlek için komple sandalyeyi alıp götürüyorlar yani. Özet; buna uygun tekerlek nerden bulurum. İnternetde bir kaç sitede gördüm ama uyumlu mu değil mi nasıl anlarım naparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 nalburlarda oluyor sanırım.olmadı bauhaus ta kesin vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 internetden almam mümkün değil, çünkü modeli belli değil uyumlumu anlamak zor. bauhaus da vardır ilşallah. online sitesinde bulamadım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Hepsinin ayrı bir ölçüsü var. Tekerleği ve takılı metal çubuğunu çıkart nalbura götür. Sana uygun bir tane versin. Hatta almışken 5 tane al. Bozuldukça yenilersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bizim dandik ofis koltukları miladını doldurup teker teker o alt kısımları kırıldığında böyle koltuk tamiri yapan 1-2 yeri aradım, adam 5 tane koltuğunkini 300TL ye değiştiririm dedi. koltukları zaten 50 tl ye almışlar direk çöpe atmayı tercih ettik dolayısıynan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar