Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biraderle akdeniz-ege tatili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kazık kadar adamlar olduk. aileyle tatil olayı bitti. napalım nereye gidelim.

ilk olarak bodrum geldi aklımıza pahalıdır dedik. bu arada bütçe uçuk falan değil ucuz olması önemli bu yüzden.

fethiye, datça, kuşadası açıkçası pek bilgimiz yok.

kumsal olsun denizin sıcaklığı önemli değil. otelleri de ucuz olsun (70tl max.)

bu tip bir yerler bilen var mıdır accaba
Mesaj tarihi:
olimpos, kadir'in ağaç evleri. ucuz, üniversiteli kaynıyor, içki sıçkı her türlü ortam var girmeyi becerebilirsiniz. eli yüzü düzgün ağzı laf yapan adam da boş kalmaz.

ps. cinsel tercihi farklı çok insan vardır, alkollüyken dikkat.
Mesaj tarihi:
Kusadasi ucuz, didim daha pahalidir. 70tl butce gunluk kisi basimi? Yarim pansiyon yada boyle yurt odasi gibi salak yerler var kusadasinda. Daha erken arasaydiniz kusadasi icin uygulama oteli olurdu da simdi sorarsaniz fiyatlari artmistir.
Bodrum icin bodrum basligina bakin baya bisi yazilmis.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

Kusadasi ucuz, didim daha pahalidir. 70tl butce gunluk kisi basimi? Yarim pansiyon yada boyle yurt odasi gibi salak yerler var kusadasinda. Daha erken arasaydiniz kusadasi icin uygulama oteli olurdu da simdi sorarsaniz fiyatlari artmistir.
Bodrum icin bodrum basligina bakin baya bisi yazilmis.

günlük kişi başı evet. en azından kahvaltı olsa iyi olur.
Mesaj tarihi:
çok net bir cevap vereceğim: ölüdeniz

geçen yaz temmuzun ortasında kız arkadaşıma süpriz yapmak için akşam 4'te araştırmaya başladım 7'de uçak bileti + otel rezervasyonumu yapmıştım.

oteller gerçekten çok ucuz 5 gün için 500lira ödemiştik kahvaltı akşam yemeği dahil (10 numara yemekler değildi ama idare eder)

ölüdenizde %95 ingiliz turistler var rahatlar anladın sen onu :p denize diyecek bişe yok su ılık ve inanılmaz berrak. etrafta gidilecek de çok yer var tekne turuyla kelebekler vadisine falan gidebiliyosun ya da araçla saklı kente gidebilirsinki o ayrı efsane bi yer.. kısacası ölüdenize git derim hayattayken görülmesi gereken bir yer

kaldığım otel
Mesaj tarihi:
abi single adamlarsanız ve gençseniz o mekanlarda canınız sıkılabilir mesela ben biliyorum kuşadasında vb. turistik bölgelerde 2 tane genç sapı mekana almazlar. dam muhabbeti yaparlar çünkü para harcamayacağınızı ve kızlara sulanacağınızı bilirler, onlarda haklı kendince. ondan olimpos dedim. herkes üniversiteli zaten, kimse de öyle bir beklenti yok.
Mesaj tarihi:
Simdi kusadasinda otel falan cok rahat bulursun ama otelmi istiyorsun pansiyonmu?
Kusadasi merkezde cok sayida zaten bulursun mesela
Aksam rehber arkadasa sorayim onlarin illa elinin altinda oluyor 1-2 pansiyon.
Kusadasindan oyle ahim sahim bisi beklememek lazim yalniz. Eski tadi yok. Ben bu sene merkeze bile sadece 2 defa indim.
Bu araad olu deniz guzelmis onu bende dusunebilirim.
Kusadasi ile ilgili baska bisi lazimsa burdan yaz yardimci olurum.
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

Marmaris'e gelmeyin de nereye giderseniz gidin zira bekar erkek kontejanımız bu sene için doldu.. 1 rus'a 5 bekar türk/kürt erkeği düşüyor metrekarede kumsalda.

hahahah
Mesaj tarihi:
datça güzel sakin yeme içme açısından da uygun
ama evden çıkmayan ben bile sıkıldım yani
fethiye ve kuşadası na tercih et tabi

araba varsa nemle sorununuz yoksa antalya
yoksa kaş hem serin hem de araba gerekmez

fethiye değil de ölüdeniz, yüzmek açısından ideal
suyu sıcak, havası ege iklimine yakın

kişi başı 70 diyorsan çok güzel yerler bulursunuz eylül gibi
ağustos'ta da temiz yer bulursunuz
toplam 70 diyorsan zor
Mesaj tarihi:
Kaş Alaçatı ve Bodrum ile kapışıyor yalnız çoğu anlamda fiyat olarak bakarsan. Ayrıca konumu itibariyle deli nem ve sıcak alıyor, tatilden birşey anlamazlar gündüz sıcak, gece kol gibi bar/restaurant hesapları.

Foça'ya filan gitsinler, nüfus az ama çoğunluk genç İzmirli kızlar, mekan sayısı 3-4 fakat herkes dolduruyor buraları, çoğu müdavim ve dışarıdan geldiysen ilgi uyandırırsın çok keko değilsen sdhfhsdf, en azından ilk tatiliniz için tier 3 bir giriş olur. Pansiyonları önceden ayarlaman lazım, özellikle Karşıyaka'nın yarısı haftasonları buraya hücum ediyor. Çoğumuzun evi olsa da, pansiyon sayısı az olduğundan zor yer bulmak
Mesaj tarihi:
öncelikle cevap veren herkese teşekkürler.

fethiye tarafında bir yer bulduk http://otelfethiye.com/ isminde geceliği 40 tl anlaştık daha kesin değil tabi

ölüdeniz tarafına geçeriz diye düşünüyorum oradan
bakalım ilk defa birlikte gideceğimiz için kötü çbi deneyim olsa da üzülmem sanırım
  • Yeni Oluştur...