Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu Seçimi

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Havada Karada6630[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:

[Bu mesaj Helcaraxe tarafından 06 Aralık 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Telefonsa, 6600 tek geçerim, birlikte yaşadığımız onca maceradan sonra daha beni terketmedi, sadece camında anlı şanlı bir çatlak, yara izi olarak duruyor (o da karizma amaçlı). Bundan önce sırf sağlam diye 3210 kullanıyordum, öyle diyeyim. Bunun dışında özellikleri gayet sağlam, çekim var, zoom var, ekranı büyük, internet desen var, var baba var...

6630 bir üstü olacaksa bekle onu al(yani 6600 gibi süper bir şey olacaksa). Beklemek sıkar dersen, bastır parayı 6600 al, sana da 500 YTL civarı bir şey kalsın. Onunla da başka telefon al, GSMciler zengin olsun :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanların hemen hemen hepsini deneyen biri olarak ve suan k700i kullanıcısı olarak k700i yi tavsiye derim mp3 ten memnun kalırsın kameradan bahsen sikayetci olursun bazende cok memnun :) 41 mb hafızada yeterli geliyorsa sahsen bana yetiyor 35 milionluk bir bluetooth alınca tmm dır olay :) tavsiye ederim ![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 07 Aralık 2004 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben t630 aldım hemen arkasından k700 çıktı pişman oldum
k700 cidden çok güzel bi telefon her özellik var
bluetooth, video çekio şarkı çalıo fln hepsini yapıo maşallah
bide k700 un aynısı olan bi telefo var motorolanın e398 olabilir yanılmıosam mp3 çalıo fln oda fena diil ama ericsson un kalitesinden şaşma bence[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün önce nokia 6230 aldım süper telefon. eğer telefon almayı ve nokia'dan şaşmamayı düşünenler varsa mutlaka bu telefona da bir göz atsınlar..

hem zarif hemde ne ararsan var içinde..

Nokia 6230 Cep Telefonu:
Video kayıt cihazı/oynatıcı
Dijital VGA kamera
Aktif TFT renkli ekran
Bluetooth kablosuz teknolojisi
Ses ve görüntü Aktarımı
AAC/MP3 müzik çalar

daha ayrıntılı bilgi için, nokia.com.tr
demo görüntüsüne de buradan bakabilirsiniz

[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail

[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 07 Aralık 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
333, 07 Aralık 2004 13:09 tarihinde demiş ki:
6630 u kafama soktun cermy helal olsun. Nokia bu reklamların karşılığında sana bedava bir 6630 vermeleri lazım.

bu arada fiyatı ne olucak 6630 un. spotu ne kadar olur garantilisi ne kadar.

ahaha benım de kafamdan cıkmıyo ki :D
su anda spot fiyatı 1250 den 1050 ytl ye kadar var ist/dogubankta..
garantilisi bu haftasonu degil ondan sonraki haftasonu cıkıyor ve fiyatı 500-550euro arasi olcak yani 1milyar 50 milyon..

valla söyle nokiaya versinler bitane , alnını öpiyim senin ;)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Okumadım yazılaları ama nokia bayiiye gitmeni tavsiye ediorum :) Nokianın son çıkan telefonu muhtesem bişe ztn :)3200'ıda önerebilirim:p Her neysw bu topicte önceden açılmıştı :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Cermy 6630 iyi güzelde belli olmaz ne zaman çıkacagı. ayrıca çok büyük duruyor. teknik verilerini karşılaştırın. kalınlığı bile oldukça kalın. sony ericcson ile yan yana durdugunda ise o şey kadar şeyin yanında aynı boyuttalar. tasarımı büyük duruyor gibi gösteriyor. bakalım nasıl birşey. tek farkı 1 saatlik çekim. 1 saatlik çekimde ise insan o kadar çekim yapabilecekmiki. ayrıca virüs koruması yok.[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 84)
Sosyal ağlarda paylaş

1. buyuk ve kalın degil sahsen elimde inceledim
2. virus koruması basit bir programla tamamdır.
3. 6630un nezaman cıkacagı belli bugun nokiadan aradılar yine bu haftasonu degil sonrakı haftasonu cıkıyomus.
4. sen o resimde p900le yaklasık aynı boy olduguna bakma eline al 2sinide sonra gel :P
5. ben yinede 6630 diyorum başkada bişey demiyorum[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
aman 6630 güzel. ama pek bir farkı yok diğerlerindende. sonuçta hepsi aynı işi görüyor değilmi. ha birde tüm cep telefonlarına programla birsürü şey kazandırılabilir dimi :)a[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 84)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...