Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dağcılık

_Rave

Öne çıkan mesajlar

Hep yapıcam yapıcam diyipte erteledim şu dağcılık olayını.Bu yaz başlamak istiyorum istanbulda tatildeyken.Sonra ekimde yaşadığım yurt dışındaki şehirde alpinizm kursu var onada devam edicem ama özellikle kaya tırmanışına kafayı takmış durumdayım.

Yapan eden varmıdır patide? İstanbulda nası başlıyabilirim? Teori eğitimi nezaman biter nezaman pratiğe geçerim vs. vs. bilen varsa azcık bilgilendiriversin plz.
Sosyal ağlarda paylaş

kaya tırmanışı mı yapacaksın yoksa dağcılık mı? farklı şeyler biraz. dağcılık kursunda sana gösterilecek kaya tırmanışı çok basic olacak. o da uzun bir dönemin son derslerine denk gelir. yok kaya tırmanışı /bouldering istiyorum diyorsan taksimdeki boulderhaneyi önerebilirim indoors başlangıç tırmanışları için.
Sosyal ağlarda paylaş

alpinizmden çok kaya tırmanışına niyetliyim ya.Alpinizim için baya uzuncana eğitim alıcam zaten yaşadığım şehirde ama istanbulda en azından indoor falan yavaştan kaya tırmanışına başlamak istiyorum.

Şu taksimdeki yer tavsiyesi için çok saol dostum.Not aldım mekanı
Sosyal ağlarda paylaş

biraz ufak ve salaş ama tırmanmaktan zevk aldığım duvarlardandır. ilgilenecek ve bir iki şey gösterecek insan da bulabilirsin. zaten adabıyla duvara tutunmayı öğrenmen bikaç saatini alacak. parmak uçların ve eklemlerine de bir süre elveda diyeceksin. ama inanılmaz keyiflidir.

edit: bikaç ay önce yeni mekana taşınmışlar 4. levent. bilgin olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...