_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Hep yapıcam yapıcam diyipte erteledim şu dağcılık olayını.Bu yaz başlamak istiyorum istanbulda tatildeyken.Sonra ekimde yaşadığım yurt dışındaki şehirde alpinizm kursu var onada devam edicem ama özellikle kaya tırmanışına kafayı takmış durumdayım. Yapan eden varmıdır patide? İstanbulda nası başlıyabilirim? Teori eğitimi nezaman biter nezaman pratiğe geçerim vs. vs. bilen varsa azcık bilgilendiriversin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kaya tırmanışı mı yapacaksın yoksa dağcılık mı? farklı şeyler biraz. dağcılık kursunda sana gösterilecek kaya tırmanışı çok basic olacak. o da uzun bir dönemin son derslerine denk gelir. yok kaya tırmanışı /bouldering istiyorum diyorsan taksimdeki boulderhaneyi önerebilirim indoors başlangıç tırmanışları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 alpinizmden çok kaya tırmanışına niyetliyim ya.Alpinizim için baya uzuncana eğitim alıcam zaten yaşadığım şehirde ama istanbulda en azından indoor falan yavaştan kaya tırmanışına başlamak istiyorum. Şu taksimdeki yer tavsiyesi için çok saol dostum.Not aldım mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 biraz ufak ve salaş ama tırmanmaktan zevk aldığım duvarlardandır. ilgilenecek ve bir iki şey gösterecek insan da bulabilirsin. zaten adabıyla duvara tutunmayı öğrenmen bikaç saatini alacak. parmak uçların ve eklemlerine de bir süre elveda diyeceksin. ama inanılmaz keyiflidir. edit: bikaç ay önce yeni mekana taşınmışlar 4. levent. bilgin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 daha güzel evimin dibine gelmişler sdfs.Keyifli olduğu kesin ya izlemesi bile okadar keyifliyken.neyse tekrar çok saol moruk yardımın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Kadıköy'de de bi yerde bouldering tükanı görmüştüm ben ya. Rıhtımın oradan ara sokaklara giriyosun falan oralardaydı. İstanbul Bouldering mi ne ismi salladım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben henüz sigaraya başlamamışken yani 20 yaşında falan yapmıştım. daha ciğerlerim pesbembeydi ama ona rağmen g.tün de solunum yaptığını öğrenmiştim. acaip derecede efor sarfettiren bir spor. bunu düzenli olarak yapan adama karada ölüm olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Benim de gazım var buna başlamaya ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar