carla_ss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Sevgili SWG dostlari... Sizlerle birlikte gecirdigim guzel SWG gunleri icin hepinize cok tesekkur ediyorum. Basta Mirally, Sufi, Akse, e-ih, Agida, Ai-di, Hasan, Heyd, Odesa ve tum FRF PA... hepinizi cok sevdim. Yeni adresim CoH :-) Bakarsiniz gene gorusuruz..:-) Sevgiyle kalin.. Gingi Parya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 güle güle Gingi. seni özleyeceğiz :( yeni oyununda geçireceğin vakit gönlünce olsun :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Güle güle Gingi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bye bye gingi,bir öğrencimi daha kaybettim:([signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hoşgeldin gingi diyim bari bende :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sendemi :) Ne diyelim kendine iyi bak :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 coh sux. gingi bye.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yok öle bişey multiplayer oyun oynadığını anlıyosun coh ta. solo takılmakta neymiş PEH![signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ah keske solo takilabilsek lol..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Baybay[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 gelin EQ2 ye ozman gorup olmayı çok istiosan[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 orayada uğrarız yaza doğru :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Kendine dikkat et Gingi kardes...[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Gule gule Gingi :) Kesin Sosti kandırmıştır seni :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 heheh başka alternatif var mı ki ? :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Eh, Tunch'un katkısını unutmamak lazım. Ama israr etmedim bekledim kendisi sıkılsın diye. seyrek seyrek girmeye başlayınca da tekrar önerdim. Tunch epeydir reklamını yapıyordu, beni de bina tepelerinde 1 çatıdan bir çatıya zıplarken görmüştü. Bence fena yapmadı. Sıkılan herkesi beklerim. Çok eğlenceli oyun, başladığın anda keyif almaya da başlıyorsun.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 coh u hiç beğenmedim.bana hitap etmesine rağmen hiçi iyi deil.Sirf grup avi yapiliyor diye fazla abartildi coh.[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 grup avı isteyenlere Everquest2 derim....[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eheh bende frf deyimde henuz nasip olmadı birlikte oynamak(daha doğrusu oynamak) neyse iyi bi bilgisayarım olduğunda inşallah o günleride görcez Shewky Goldbreaker[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya kimse kaldı mı arkadaşlar geriye? herkes bıraktı ulan. bi yoklama başlığı açiyim ben en iisi, kafam bozuldu ya[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar