Kb Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Arkadaslar ben bu sene yeni zelanda`ya yuksek lisans yapmaya gitmeyi dusunuyorum. orda tanidik bi arkadas var. bana soyledigi su eger vatandaslik alirsam yuksek lisansi bitirdikten sonra, universite ise baslayinca maaasimdan dusuyormus yuksek lisans parasini. asya`dan bir cok ogrenci vatandaslik alip, bu haktan yararlanip master bitirp ulkelerine kaciyorlarmis, dolayisiyla parayi da odemiyorlarmis. simdi benim aklima takilan ben ulkeme dondugumde bana bi yaptirim uygulanabilir mi? arkadas kesinlikle oyle bir sey olmuyor dese de kafama takildi benim. bu konu hakkinda bilgisi olan biri cevaplarsa cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Hoş değil böyle şeyler düşünmen. Fakir bile olsan sana faydası dokunan kuruma kazık atmaya çalışmak açık açık şeref eksikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 turkiyeyi dolandiririm, yeni zellandayi dolandirmam yaf mis gibi ulke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 peşine mafya takarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bu çinliler ne üçkaatçı millet lan, konfiçyüs boşuna kasmış valla. yalnız din gerçekten sade halk için gerekli bişey, olmayınca korkmadan her haltı yiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kb Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Akito said: Hoş değil böyle şeyler düşünmen. Fakir bile olsan sana faydası dokunan kuruma kazık atmaya çalışmak açık açık şeref eksikliği. Ben ahlaki yonunu sormadim,oluyo mu olmuyo mu onu sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 defol git lan buradan pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 hayır abi senin gibiler yüzünden tolkien filmleri geç çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 >Yeni Zelanda'da master ücretsizmiş. >Hayır ücretsiz değil aslında, ben adamları dolandırmaya gidiyorum. Hobi olarak yine yapabilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Kb said: Arkadaslar ben bu sene yeni zelanda`ya yuksek lisans yapmaya gitmeyi dusunuyorum. orda tanidik bi arkadas var. bana soyledigi su eger vatandaslik alirsam yuksek lisansi bitirdikten sonra, universite ise baslayinca maaasimdan dusuyormus yuksek lisans parasini. asya`dan bir cok ogrenci vatandaslik alip, bu haktan yararlanip master bitirp ulkelerine kaciyorlarmis, dolayisiyla parayi da odemiyorlarmis. simdi benim aklima takilan ben ulkeme dondugumde bana bi yaptirim uygulanabilir mi? arkadas kesinlikle oyle bir sey olmuyor dese de kafama takildi benim. bu konu hakkinda bilgisi olan biri cevaplarsa cok sevinirim. asdasf sen vatandaşlık aldın da master paran kaldı hahaha. yeni zel. vatandaşı olsan zaten,işsizlik maaşından zenginsin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Adamlar işin o.pusu olmuşlar ya, zeka akıyor diplamalardan. Zaten bir sürü yurtdışı bursu var TEV'in TUBİTAK'ın yüzlerce iyi yere, ama sırf Yeni Zelanda oh negzel diyorsan ben yap derim. Ama orda master yaptıktan sonra ülkeye geri dönmezdim bile yine. Başka bir ülkede çalışsaydım da sonradan öderdim öğrenim masraflarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 yeni zel. gitsen , max. bir kaç ay sonra koşarak kaçacagından eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 doğası falan çok güzel de çok uzak lan orası. hakikaten uzak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sporu sevmeyen sakin bir dünyayı sevmeyen insan yaşayamaz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 üşenmedim baktım istanbul yeni zellanda 2500 tl uçak bileti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 beraber gidelim lan ucak biletleri benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 seqo ferrari vergisini kaçırınca iyi kb yeni zelandatyı dolandırıca mı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 adam vergiyi ödemiyor değil olm geç ödüyor, satarken ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ordaki örümceklerde de hp bar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 normallerinde hp bar var zaten, mana bar olanlardan kaçıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kb Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yeni zelandayi tanitin bana desem belki bu sefer sordugum soruya cevap verirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 örümcek.jpeg yapan olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Yeni zelandadan bikac kisi agirladim gecen sene , sanilanin aksine soyle birseyler dedi; "Din yok, dogal afet ihtimali cok cok az, avustralyadaki gibi ultra zehirli bocukler yok, hava cok cok sicak degil..." Adamlar yeni zelandayi bir ovdu bir ovdu ki direk gidip yerlesesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 evet abi en guzel ozelliklerinden biri o. Bocek yok sinek yok. Cimlere yatiyorsun uyuyorsun sabah tertemiz uyaniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 amerikadayken (WAT için) kız arkadaşımın ayağını balık ısırdı. hastaneye gittik miamide, sigortamızın süresinin dolduğunu ne kadar ödeme çıkacağını önceden bilmemiz ona göre karar vermemiz gerektiğini söyledim(amerikada sigortasız ağlatıyolar çünkü adamı) ödeme yapmamız gerekmediğini söylediler 3 kez sormuştum. neyse girdik içeri 10 dakka durdu bephanten reçetesiyle çıktı. döndükten 1 ay sonra evine posta geldi mount sinai miami hastanesinden 1500dolarlık ödeme makbuzu. hastaneyle yazıştık baya biz bunu defalarca sorduk ödeme yapmıcağımızı söylediniz şimdi para istiyosunuz dedik hep aynı maili atıp durdular ödemedik ve hiçbişe olmadı. üzerinden 3 yıl geçti hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar