Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 "Tatar Ramazan" said: Sequoya said: Vucudu kasıldıysa ölürken çüküde dimdik kalmıştır haha. Hoca bismillah çeker gasilhanede:) olm sende çaktın durdun iğneleri, dikkat et böbreğin neyin patlamasın veya doğal testo üretimi durmasın Yok be hacı durmaz bende testo bitmez:) Haftaya pct ye başlıyorum zaten wuuhuuu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sequoya said: Kanuni said: Oeh.. Arkandayiz :) Haha eyvallah :) http://i.imgur.com/hW41svZ.jpg Abi yuh 2 ay once baslamadin mi sen agirliga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ne ağırlığı abi adam ilaç basıyor sdfs gençlere kötü örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Haber ve hikayesi feciymis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 https://eksisozluk.com/sahin-irencin--4076320 Abi bu ekşi sözlüğe hiç güvenmiyorum artık :) Olayın clenbuterol ile alakası yok ki :) Adamının ölme sebebi tarım ilacı kullanması. Boğalara verilen acayip bir ilaç dinamit diye geçiyor evet. Yağ yakıtığı gibi acayip derecede kas adaleside yakıyor. Normal dozajı sabah 1 akşam 1 olan ilacı arkadaş. Sabah 2 Öğlen 2 İkindi 2 Akşam 2 şeklinde kullanmış. Ama clen gibi sanmış bu ilacın vucudu terketme süresi 3 saat değil. 3 saatte terketti sanıp 2 tane daha atarak etkisini artırmış, artırmış en sonunda kalp dayanamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Birde abi adamın ilaçlarını çıkarmışlar masaya Kingtropin iğnesi var orada. Oha diyorum adam avrupa vucut için kasıyor ama Kingtropin kullanıyor growth olarak. Hemen kingtropini anlatayım size. Kingtropin Çinliler tarafından üretilen bir Growthdur. 1.000 Uİ sini evet BİN Ui sini 500 tl ye satıyorlar. Norditropin ve Humatropinin 45 Ui si 500 TL iken (Ben nordi kullaniyorum) Kingtropinin 1000 Ui si 500 tl. işe yarıyor mu hayır? Sadece piskolojik ve yararından çok zararı var. Adam aynı zamanda clenbuterol kullanıyor ve üstüne dinamit denilen tarım ilacını atıyor. Ah be abi para yoksa bu sporu yapmayacaksınız. Çakma çukma kimyasallarla bu iş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 spor yapmıyorsunuzki iğne vuruluyorsunuz lol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Fin said: spor yapmıyorsunuzki iğne vuruluyorsunuz lol ? Yav he he. Sen önce ibne pantolonuna bak :) http://i.imgur.com/OUApDyJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 surayi da paraya bagladin ya hakikaten bambaska calisiyor senin mantigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 senko said: surayi da paraya bagladin ya hakikaten bambaska calisiyor senin mantigin. Doping sektörünün fakire öldürücü etkisi var. Aman ucuz olsun ucuzu yok mu bunun mantığı adamı öldürür işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 boyle dersen ok cunku almamiz gereken ders, paran yoksa vucud gelistirme degil paran yoksa doping kullanma olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 senko said: boyle dersen ok cunku almamiz gereken ders, paran yoksa vucud gelistirme degil paran yoksa doping kullanma olmali. Doğru ben yanlış aksettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sequoya said: Ah be abi para yoksa bu sporu yapmayacaksınız. Çakma çukma kimyasallarla bu iş olmaz. vay ayı vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 herkes gibi 2 ay yapıp kendini işin profesoru sanmaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 doping degil spor başlı başına para gerektiren bi olay hangi spor olursa olsun düzenli ve saglıklı beslenme önemli ki bunun için para lazım body olunca yaptığın spor daha bi fazla para gerekiyor benim sırf yemeğe harcadığım parayla aile geçiniyor :/, steroid alsam bide onun parası gircek işin içine, daha çok yemek yicem daha çok supplement alcam ha ne oluyor sigara alkol yok dışarda yemek yemiyorum hep kendim yapıyorum dışarıya çıkmıyorum geceleri, nadir gidiyorum fazla para harcamıyorum eğlenceye hatta hiç harcamıyorum bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Myshkin said: herkes gibi 2 ay yapıp kendini işin profesoru sanmaya başlamış Turkuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Myshkin said: herkes gibi 2 ay yapıp kendini işin profesoru sanmaya başlamış Kanka kabiliyet bu örneğin bende senin okuduğun kadar okudum ama odtü bilgi. müh. kazandım sonrada berkeleye gittim sende aynısını okudun aynısını yapabildin mi? Yapamadıysan şayet, 3 ayda kendimi profesyonel hissetmem gayet normal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 benim hiçbir konuda kendimi kanıtlama gibi bir kompleksim olmadı çok yanlış adamı harasslamaya çalışıyorsun kanka. Yaklaşık 4 yıl falan aralıksız salona gittim, özel çalıştırıcıyla devam eden paralar döken çok insanlar gördüm. herkes en başta her şeyi bildiğini sanır zamanla yeni şeyler öğrenince ukalalık ettiğini anlar. kendin bile ilerde şuan yazdıklarına bakıp bazı şeyleri farklı düşündüğünü göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sequoya said: Fin said: spor yapmıyorsunuzki iğne vuruluyorsunuz lol ? Yav he he. Sen önce ibne pantolonuna bak :) http://i.imgur.com/OUApDyJ.jpg SEQ OF SDKF baps mekan iymiş bu aarad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Nerden buldun haci fotoyu ahahhah :D Adam hakli bu arada. Vg sporu parasi olan adamin sporudur. Ha salona gidip agirlik calisayim iki tavuk yiyim iyicene olayim falansa hedef tabiki yapilir. Ama ben parcaliycam beast olcam diyen adam hayvan gibi para harciyor bu ise. O yuzden konuyu ucundan bile bilmeden sallayip fag durumuna dusmemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 paran kadar kas yaparsın okkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 adam hem zamanını harcıyor hem yemeğini yiyor bi de gidip kimyasal basıyor ne hırs arkadaş uzun vadede eline alma da o ilaçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 fotoyu facebooktan almış yetemeyince heryere onu koyuyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Perfectionist said: Vg sporu parasi olan adamin sporudur. Ha salona gidip agirlik calisayim iki tavuk yiyim iyicene olayim falansa hedef tabiki yapilir. Ama ben parcaliycam beast olcam diyen adam hayvan gibi para harciyor bu ise. O yuzden konuyu ucundan bile bilmeden sallayip fag durumuna dusmemek gerek. Ordaki kriter hayvan gibi parçalaycam beast olacam değil, müsabıklık derecesinde yapıp yapmama olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar