aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 yemeyip sicacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 hiçbişey çalışmaya gerek yok yani değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 homer yapın çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 matematik calis, herseyin temeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Soris said: sequo nun yapacağı vücuttan daha iyi vücudu full paleo diyetle protein tozu bile içmeden 1 senede yaparım. valla sequo bu kürle 1.5-2 senede yapacağaın şeyi yapar. 3 ay sonra koyacağı before after la en az 5-6 kişiyi küre başlatır o resimler. tabi dayanabilirse. umarım growthun pis yan etkileri çıkmaz. alın, çene, ayak uzarsa görürüm ben. sequo bu kadar anabolizan ın yanında direk 4 tab clenbuterol seni zorlamasın hacıt? ben bu hafta ventolin ( günlük 16-24 mg arası) kürü bitirince clene başlıyacam, ki ben 102 kiloyum ben bile 2. haftadan sonra 4 tab a geçicem ( 0.2 mg) sencede önce etkilerini tartıp sonra tabletleri ona göre mi arttırsan. hayır nabız çok yükselirse korkarsın ondan diyorum. winstrol de enjeksiyon olsaymış daha iyi olurmuş, bizim arkadaş öyle dedi. oxan+wins yorabilirmiş ciğeri 6 hafta baya. yazmışlar zaten ama oxan+wins in 3. haftasında sen karaciğere bir baktırıver. bu arada oxandrolone un marka , tablet ve mg ını öğrenebilir miyim? edit : iğneleri kendin vurma, oradalarda bir hastane filan varsa hemşireye 10 lira sık tertemiz yapar. varlık içinde yokluk çekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Cons said: homer yapın çabuk imamizer yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ne karışık işler lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 karışık değil ya emek istiyor sadece http://distilleryimage0.ak.instagram.com/4f5b6738f56d11e2bd9022000a1fa522_7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 alnında allah mı yazıyor kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 lickme yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 asdjksghdjklgfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 iniş-çıkışlarla dolu spor kariyerimi pilates ile düzene sokmak istiyorum http://forgifs.com/gallery/d/170874-4/Horse-exercise-yoga-ball.gif uğraşan var mı? stüdyolara para gömülmeden, evde dvd, top-minder üçlüsüyle yapabilir miyiz layığıyla? ebru şallı'nın sidilerini mi indiricez napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 pilates esneme vs için, düzenli spor hayatı için kardio şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bu kur oldukca temiz, sorun olmaz diye dusunuyorum. hayirli olsun ;) progress ss lerini bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 steroid dusuna girsen o vucuttan 6 haftada pek bir sey olmaz gibi sanki. cooook ama cooooook siki sert girip dietini kastirman gerek. steroidin anlami belli bir kas kutlesi vs den sonra ortaya cikiyor bana gore. belki psikolojik etkisini gorursun. paranla rezil olacaksin sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 su son resim biraz boktan mi ne :) atletli resmi gordum bicim varmis. genede zor is. basarilar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 eyvah ortam gerilecek bu laflardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 beygir gibi steroid basacak. spor yapmasa yattığı yerden kas yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bumudur anladigin spordan :) hayvanlar gibi basmasin otursun ne oluyor gor. steroidi aliyorsan cilginlar gibi performans gostermen lazim. buyulu bir bezelye degil attim agza oldu kas eridi yag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ben olmasam hirs yapmaz , simdi hirs yapsin ki bi ise benzesin. tv deki yag eritici haplar ne ise steroid de odur eger onu destekleyecek sporu dieti hirsi ozveriyi, performansi vs sergilemiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Hayvanlar gibi basmasa bile diyet dogru ise oturdugu yerden kas yapmasi mumkun. Hatta dogal calisanlardan fazla bile kazanabilir. http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199607043350101 Adama elestiri yapacaktim ama diyetine dikkat et desem verir listeyi hizmetlisi hazirlar benden iyi makro ayarlar. Iyi calis desem adam musabik sporcuyla calisacak benden iyi idman cikarir. Kur aslinda gereksiz ilaclar iceriyor ama adam basarili olacak. Yarida birakmazsa goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 forgiver said: karışık değil ya emek istiyor sadece http://distilleryimage0.ak.instagram.com/4f5b6738f56d11e2bd9022000a1fa522_7.jpg eli uf olmuş. kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Hayvan gibi basmak ne ya. Nasıl bir deyim o ahaha. Gerçekten güldüm. Bişey diyeyim mi hocam 50 kg bench yap dese hiç korkmuyorum en fazla kaldıramam diyorum. Ama 10 KG tak benche dediği zaman götüm üşüşmeye başlıyor. Sete başlamadan saoğuk terler döküyorum. Değişik hareketler yaptırıyor her spordan geldiğimde pestil gibi yatıyorum kas ağrısından duramıyorum. Bu ne lan. Hayvan gibi basman lazım böööeeee diyenler bi çekilsinler lütfen kenara vallaha olay ağırlık değil. Kiloyu 10 tak dediğinde kaçasım geliyor a.k Bugün tamamen kol çalıştık triceps de birşey yaptırdı bana korkudan bunun adı ne diyemedim. Bidaha karşıma çıkmasın diye. 10 KG ile bide. offf offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Laorx said: ağlama melis Haha ağlarım olm:) Şuana kadar diyeti 1 kere bozmadım:) 7 gün spora gidiyorum. Bak haftada 7 gün:) Hiç dinlenme yok:) Ağlamak hakkım benim:) Aha buda bugünden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar