forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 benim amacım öyle çok kas yapmak değil. Fit olmak. Düzgün görünmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 şimdi şu protein tozları etin kurtulmuş rendelenmiş halimi nedir dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 whey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 seq reyiz ya biz de bulamassak söylim sana arkadaş ayarlasın senin mallarla getirsin olar mı? just in case Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 olm sen kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 aquila said: olm ben gelene kadar engel olun aklinda olanlara, size bedava yapicam asdf. ortak olcaksak rakipleri öldürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Killer said: seq reyiz ya biz de bulamassak söylim sana arkadaş ayarlasın senin mallarla getirsin olar mı? just in case bi arkadaş için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 aquila said: crossfite gidicem ben, 3 seneye hoca olurum, sonra turkiyede salon acarim, gelsin paralar. gym jones'u buraya getir reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Kuru yazanla ilaclari satan ayni kisi ise sokmus biraz kisaca. Gh kisa sure kullanilmaz. 4ui 6ay yap. Beraberinde t3/t4 tiroid destegi alman gerekecek cunku tiroidi de baskilayacak. Karindan sabkutan uygula gobek deliginin sagina soluna rotasyonlu. Gobekten yagi kavrayip sapla duzken degil. Winstrol kullanma. Winstrol adli ilaci vucutcular %7-8 yag oraninda sert gorunmk icin aliyor. Testoyu enanthate yap 500mg/hafta. Pazartesp persembe pin. 0.5 arimidex gun asiri. Propionat kullanmadan temiz buyume saglar. Habire igne habire igne bayabilir. Ama ok dersen devam et. Clenbuterol kullanma derim. Kalbine yazik. Hepsine ok ama onu bosver bence. Anavar (oxandrolone) kur sonu 6 hafta 50mg olabilir ya da basina koy kickstart yapar. Ama amac definisyon ise sonunda olsun. Kur icinde 500ui/hafta hcg (pregnyl) vur sabkutan. Tasaklarin buzusmesin. Geri donusun cok hizliolur. Pct icin son testo ignsinden itibaren 2 hafta bekle. Enanthate ise tabi. Propionat icin 5gun yeterli olmali. 4 hafta pct yapacaksin. Clomid 50 50 50 50 nolvadex 40 40 20 20. Karacigerin icin nac kullan (n asetil sistein) bulamazsan eczaneden mentopin al. Oksuruk surubu ama icinde bundan var. Karacigeri inanilmaz hizli toplar. Personel trainer ile calis. Yemeklerini ver hizmetlin yapsin gramaj tartarak. Kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 aslında milk thistle alsa toplar karacigeri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Perfectionist said: Kuru yazanla ilaclari satan ayni kisi ise sokmus biraz kisaca. Gh kisa sure kullanilmaz. 4ui 6ay yap. Beraberinde t3/t4 tiroid destegi alman gerekecek cunku tiroidi de baskilayacak. Karindan sabkutan uygula gobek deliginin sagina soluna rotasyonlu. Gobekten yagi kavrayip sapla duzken degil. Winstrol kullanma. Winstrol adli ilaci vucutcular %7-8 yag oraninda sert gorunmk icin aliyor. Testoyu enanthate yap 500mg/hafta. Pazartesp persembe pin. 0.5 arimidex gun asiri. Propionat kullanmadan temiz buyume saglar. Habire igne habire igne bayabilir. Ama ok dersen devam et. Clenbuterol kullanma derim. Kalbine yazik. Hepsine ok ama onu bosver bence. Anavar (oxandrolone) kur sonu 6 hafta 50mg olabilir ya da basina koy kickstart yapar. Ama amac definisyon ise sonunda olsun. Kur icinde 500ui/hafta hcg (pregnyl) vur sabkutan. Tasaklarin buzusmesin. Geri donusun cok hizliolur. Pct icin son testo ignsinden itibaren 2 hafta bekle. Enanthate ise tabi. Propionat icin 5gun yeterli olmali. 4 hafta pct yapacaksin. Clomid 50 50 50 50 nolvadex 40 40 20 20. Karacigerin icin nac kullan (n asetil sistein) bulamazsan eczaneden mentopin al. Oksuruk surubu ama icinde bundan var. Karacigeri inanilmaz hizli toplar. Personel trainer ile calis. Yemeklerini ver hizmetlin yapsin gramaj tartarak. Kolay gelsin :) Killerle telefonda konuştuk Gh 6 ay yapacam zaten sadece buraya yazmadım. Kür bitiminde GH 3 ay daha devam edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Iyi o zaman. Oyle tam sonuc verir. Yalniz iyi aciktirir gh. Birde boldenone biraz gereksiz ilk kurden ama ille vurucam diyorsan birsey diyemem. Bu ise devsm edeceksen reseptorlerinin anaboliklere duyarsizlasmasini da hesaba kat. Birde boldenone kopek gibi aciktirir. Definisyon icin iyi damarlanma falanda yapar ama zorlar. Ha birde kur icinde (8.hafta) kan testi yaptir yine. Herseyi olctur. Ldl hdl alt ast ure testo e2 lh fsh. Ama rbc sayimina dikkat et. Eger tavan degeri 3e katliyorsa kan ver. Yoksa kanin fazla yogunlasir. Kalbine yazik. Kur icinde duzenli aspirin de kullanabilirsin. Ama sadece rahatlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 tiLi said: Killer said: seq reyiz ya biz de bulamassak söylim sana arkadaş ayarlasın senin mallarla getirsin olar mı? just in case bi arkadaş için mi kuzen için fgsd seq sonra drama bağlama diye perfecti summonladım senin için ssdf BİŞEY OLLMAZ ADMAIN ÇOLUĞU ÇOCUĞU DA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Perfectin uğraması güzel oldu ya. Tehlike azaldı benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Sequo 6 ay sonra anafartalar muharebesine cikacak masallah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 perfect havoc/epistane tarzı mild şeyler nasıldır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Cons said: perfect havoc/epistane tarzı mild şeyler nasıldır lan Hic arastirmadim. Hic denemedim bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Cons said: perfect havoc/epistane tarzı mild şeyler nasıldır lan olm benimde aklım çelindi. şimdi sequo fotoları postlayınca 3 ay sonra kesin olarak ikna olucaz. 1 yıl sonra başlamayı planlıyorum bu gidişata göre gelişirse herşey ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bu arada şuan bana personal trainerlik yapan ve kürlerimi yazan fikret hoca ahanda şudur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bide çıplak vucut paylaşmayacaktım ama tam detaylı şekilleri görebilmeniz için paylaşıyorum. 5 dk önce çektim.Tarih: 27.07.2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bende 10kg dambıl kaldırıp barfiks şıav çekip kendimi tatmin ediyorum. millet terminatör olma peşinde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 resimden dolayı mı bilmiyorum ama südyen izi var lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 yok, sudyen taktigindan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 beli, simitleri nasıl eriticez panpalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 yemeyip koşacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar