Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Yok ya , yarra yemessin de ben her yeri denedim insulinde., quadriceps in diz baglantisina dogru olan bolgeden yapiyorum. Boylece insulinin yag dokusunu beslemesini bi nevze kiriyorum. Gobekten yaparken 2 senede simit yapmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Esh said: Yok ya , yarra yemessin de ben her yeri denedim insulinde., quadriceps in diz baglantisina dogru olan bolgeden yapiyorum. Boylece insulinin yag dokusunu beslemesini bi nevze kiriyorum. Gobekten yaparken 2 senede simit yapmisti. Olm growth denilen şey hayvan gibi yağ yakıyor bence bi etkisi olmaz:) Zaten gidecek o yağlar deri zar gibi kalacak inşallah ahsudhasuhd süpanallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 E hadi bakalim (: Ben de merak ediyorum ne kadar etkili olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Hemşire tut ona yaptır sequ. Uğraşma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 hatta bu forumdan tutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Esh said: Yok ya , yarra yemessin de ben her yeri denedim insulinde., quadriceps in diz baglantisina dogru olan bolgeden yapiyorum. Boylece insulinin yag dokusunu beslemesini bi nevze kiriyorum. Gobekten yaparken 2 senede simit yapmisti. Şu uzucuymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 sekonun yaptıkarı buradaki vücutcular için ilham kaynağı olacak. bakalım bilinenler doğru mu yanlış mı. yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 genotropinmi aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 sequo nun yapacağı vücuttan daha iyi vücudu full paleo diyetle protein tozu bile içmeden 1 senede yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 yap o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Soris said: sequo nun yapacağı vücuttan daha iyi vücudu full paleo diyetle protein tozu bile içmeden 1 senede yaparım. Lol Growth diyorum:) Yarışalım istersen:) 20 - 0 falan önde başlıyorum herhalde senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Soris said: sequo nun yapacağı vücuttan daha iyi vücudu full paleo diyetle protein tozu bile içmeden 1 senede yaparım. E tamam abi zaten olay o değil mi steroid kullanımında? Yapabildiğini varsayalım, Adam bunu 3 ayda yapmak istiyor işte, 1 yıl yerine. Hatta büyük ihtimal 7-8 ay sonra göbeği salacak yani, ama şimdilik buna heves etmiş işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 perfect burada olsaydı ağır küfür ederdi he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ahaha Yalnız onu bunu bırakın da şu son zamanlarda acayip steroid kullanan adam görüyorum çoluk çocuğa bile başlatmış şerefsizler. Bu Antalya da awaros diye bir salon var hepsi steroidçi adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Soris said: sequo nun yapacağı vücuttan daha iyi vücudu full paleo diyetle protein tozu bile içmeden 1 senede yaparım. ASDFJKOPASDFOASDFJKOASDFJKASDFKOASFOASDKFASFSDFA ASF ASDF ASDFASD FASDF ASDŞFGADSGASD GASDGASDLGASDG SDAŞLGASDFG ASDGŞASDGSAD GLŞSDGĞKWSDĞKFGSADFASD FSDGKSDGSDĞFAKSDFSD GSDGSKDGSADGKASDGSADĞG ASDG ASDPGKASDGSADKGSADGPKASDG ADKASD GKASDGAGKASDGASDGSPADKGSAD GASDG ASDGSDAKGASDGSADGKSADG SDGSDGKSDGSDGSDKGSD SDGKASDGDASGKASDG hacı sen 50kg benchi geçemiyosun yaptığın diyet ve kaldırdığın ağırlıklar sayesinde. vg senin için değil fit long live seni işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ben çünkü güçlü olduğun zaman iyi bir görüntün olabileceğine inanıyorum. Görüntüyü önemsemediğim için bodybuilding konseptine uymuyorum. Bench de 50 yi geçemiyorsun olayı da şu üst vücudum güçsüz gerçi 70 yapabildim en fazla bench de oda bodybuilding bench. Şimdi powerlifting bench öğrendiğim için efendi gibi bir kilo taktım. Zamanla arttıracağız işte hareketi doğru yaparsak. Hırsa yenilip gaza gelsek sakatlanırız senin gibi haha. Ayrıca teklifim hala geçerli neden 1 yıl diyorum çünkü başlayıp bırakacak ve diyetini de bozacağı için başladığı noktaya dönmesi çok olası o durumdayken ben yine her türlü onun o halinden iyi olurum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Soris said: Ben çünkü güçlü olduğun zaman iyi bir görüntün olabileceğine inanıyorum. Görüntüyü önemsemediğim için bodybuilding konseptine uymuyorum. Bench de 50 yi geçemiyorsun olayı da şu üst vücudum güçsüz gerçi 70 yapabildim en fazla bench de oda bodybuilding bench. Şimdi powerlifting bench öğrendiğim için efendi gibi bir kilo taktım. Zamanla arttıracağız işte hareketi doğru yaparsak. Hırsa yenilip gaza gelsek sakatlanırız senin gibi haha. Ayrıca teklifim hala geçerli neden 1 yıl diyorum çünkü başlayıp bırakacak ve diyetini de bozacağı için başladığı noktaya dönmesi çok olası o durumdayken ben yine her türlü onun o halinden iyi olurum ahah haci gaza gelme 9. Ay bi kur daha dayarim mr olympia gibi el sallarim sana az oteye git artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 GÖRECEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Soris said: GÖRECEZ koy gorunuyo zaten klavuz ariyorsun bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 crossfite gidicem ben, 3 seneye hoca olurum, sonra turkiyede salon acarim, gelsin paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Soris said: Ayrıca teklifim hala geçerli neden 1 yıl diyorum çünkü başlayıp bırakacak ve diyetini de bozacağı için başladığı noktaya dönmesi çok olası o durumdayken ben yine her türlü onun o halinden iyi olurum ahah dsdsdf lan çakal ben zaten şöyle bişeyi düşündğüünü anlamıştım yoksa o kadar cahil bi laf etmessin dsfsd işte ben de yukarda dedim bırakmaz umarım. o da diyete dikkat ederim diyerek cevap verdi soris senden önce ölürsem mezarıma protein dök dfgjdfa. sen önce ölürsen growth bascam mezarına reslenirsin belki asdsa CANLIYKEN NATUREL YAŞADI ÖLÜYKEN BASTI go hard or go home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 aquila said: crossfite gidicem ben, 3 seneye hoca olurum, sonra turkiyede salon acarim, gelsin paralar. ahaha şunu da imzaya alabilirim dskfgs. crossfit yaygınlaşmadığı için giden herkeste aynı kafa var bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 olm ben gelene kadar engel olun aklinda olanlara, size bedava yapicam asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Killer said: Soris said: Ayrıca teklifim hala geçerli neden 1 yıl diyorum çünkü başlayıp bırakacak ve diyetini de bozacağı için başladığı noktaya dönmesi çok olası o durumdayken ben yine her türlü onun o halinden iyi olurum ahah dsdsdf lan çakal ben zaten şöyle bişeyi düşündğüünü anlamıştım yoksa o kadar cahil bi laf etmessin dsfsd işte ben de yukarda dedim bırakmaz umarım. o da diyete dikkat ederim diyerek cevap verdi soris senden önce ölürsem mezarıma protein dök dfgjdfa. sen önce ölürsen growth bascam mezarına reslenirsin belki asdsa CANLIYKEN NATUREL YAŞADI ÖLÜYKEN BASTI go hard or go home Haha. Bence bırakır. Senden şüpheleniyorum ben zaten. Are you on juice? Yaşım ilerledimi hormon seviyelerim düşmeye başladımı düşünürüm bu tarz şeyleri şimdi gerek yok bence. Kullananda kendi bilir beni hiç ilgilendirmez. İşin trollüğündeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar