Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Simdi arkadaslar once biraz kendini anlatayim. Nisan basinda 108.5 kg idim. Baya yagliydik gobek 1 metre falan olacakti nerdeyse. Hep bu wow yuzunden oldu 2 senede acayip kilo aldirdi. neyse gelelim konuya hizlica ozet geciyorum; Nisan basinda diyete basladim. Karbonhidrat ve seker hic almadim. Sabah 1 dilim peynir cay zeytin, oglen keci peynirli salata, aksam tavuklu yada ton balikli salata yedim. aralarda 1 adet elma hic bozmadim bunu. Temmuz basinda 95 kg olarak bodruma geldim. tabi gun asiri spor salonuna gidiyordum. 10 dk dik yuruyus 1 saat fitness akabinde 1 saat spining yaptim. spor oncesi lcarnatine sonrasi hemen protein tozu aldim. neyse temmuz basinda bodruma geldim yaklasik 13 gundut her gun en az 2 saat araliksiz yuzuyorum beslenmeyi protein agirlikli degistirdim. sabah abartmadan yumurta ve sut agirlikli kahvalti. Oglen ve aksam yesillik izgara et, izgara balik yada tavuk. fitness yapamiyorum sadece yuzme. bugun tartildim 89 kg ciktim. Vucut baya sekillendi gobek cok azaldi deri sarkmasi mevcut biraz badem yagi suruyorum onun icin. simdi size sormao istedigim onumuzdeki yaza kadar amacim 82 85 kg olup gercekten iyi bir vucuda sahip olmak. sizce beslenmeme ve spor aliskanligima nasil devam edeyim. boy 1.82 kg suan: 89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ekran kartı mevzusu oldugu sıralar koydugun fotolarda hiç 105 falan durmuyordun bu yaptıkalrına devam et, sporu biraz artır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 NeoStyle said: ekran kartı mevzusu oldugu sıralar koydugun fotolarda hiç 105 falan durmuyordun bu yaptıkalrına devam et, sporu biraz artır işte Teknik foto ya yukardan cekiyordum bide boy varya cok beli olmuyordu gobek asiriydi. Ama 36 bedenden 33 e dustum 32 de oluyorda hafif sikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Kalıba göre değişiyor aslında.Koton gibi 1.50 60 kilo boyunda olanlar için kıyafet satan bir yerde 43 bile olmaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Hatta resim paylasayim tam acillayici olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 inyormaynd said: Kalıba göre değişiyor aslında.Koton gibi 1.50 60 kilo boyunda olanlar için kıyafet satan bir yerde 43 bile olmaz sana. Suan takin elbise 48 beden o sabittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Resim paylasiyorum gulmeyin mart ayindan Gulerseniz gucenirim lan http://i.imgur.com/qqZzg2G.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 harbi o eski fotolarla arasında çok fark var yeni bir sequo fakemi dalgası yaratabilir asldjhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 2 sene önce ben de senin çektiklerini çekiyordum.Günde 3.5 litre suyumu esirgemedim ve her sabah kahvaltıda şu K'lı kornfıleykslerden yedim bir kase olmak üzere.Öğlen beeelki bir bisküvi o da tuzlu.Akşamları bir tabak yemek (artık evde ne varsa.) 70 kiloya düştüm.Kemiklerim sayılabiliyordu neredeyse.Yüzüm falan bembeyaz geziyorum filinta gibi olmuştum..Şimdi gene aldım aynı rejime devam ediyorum.Hareket et etme aslında o kadar fark etmiyor.Yediklerini kesmen yeterli.Bir de yaz mevsimindeyiz suyunu hiç esirgeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Buda 2 gun onceden http://i.imgur.com/7oXgMoO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bu adam her fotosunda farklı çıkıyor, tanıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 inyormaynd said: 2 sene önce ben de senin çektiklerini çekiyordum.Günde 3.5 litre suyumu esirgemedim ve her sabah kahvaltıda şu K'lı kornfıleykslerden yedim bir kase olmak üzere.Öğlen beeelki bir bisküvi o da tuzlu.Akşamları bir tabak yemek (artık evde ne varsa.) 70 kiloya düştüm.Kemiklerim sayılabiliyordu neredeyse.Yüzüm falan bembeyaz geziyorum filinta gibi olmuştum..Şimdi gene aldım aynı rejime devam ediyorum.Hareket et etme aslında o kadar fark etmiyor.Yediklerini kesmen yeterli.Bir de yaz mevsimindeyiz suyunu hiç esirgeme. Evet gunde en az 3 lt su iciyorum alkol almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Göbek bir şey değil de baldırlar zor eriyor. Bisiklet lazım onlar için. Göbek fazla çıkık ise eğer onu da sıkılaştırmak adına mekik. Baktın olmadı ufak bir operasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ben de vücut yapacağım diye 55 kilodan 70'e çıktım.Göbek falan çıktı baya ama göğüs omuz şekillenmeye başladı.Garip bir görüntü göğüs aşağısı göbek üstü fit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 inyormaynd said: Göbek bir şey değil de baldırlar zor eriyor. Bisiklet lazım onlar için. Göbek fazla çıkık ise eğer onu da sıkılaştırmak adına mekik. Baktın olmadı ufak bir operasyon. Spining dedigim iste 1 saat spin bike bacaklarin baya inceldi gobek baya gitti belimde falan hic bisey yok suan gayet iyi. Sisirmek kaldi vucudu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 antreman olarak oneride bulanamayacagimda bende kafama gore takiliyorum onlari zaten 2-3 tane kasli abi var onlar iyi bilir =) simdi bu uzun bir surec oldugu icin insan bazen bikkinlik noktasina geliyor 1-2 hafta filan nefret ediyorsun 2-3 ayda bir sonra geciyor ben senin yerinde olsam zaten yeterli imkanlarin var eger simdiye kadar tutmamissan git trainer tut hep yaninda olsun her bokuna karissin seni zorlasin birde kendine hedefler koy bence motivasyonu cok daha fazla arttiriyor. simdi seneye bogaz yarisina katilmayi hedef koydum ( buyuk ihtimal bogulup kalacagim ama onu yapmak icin sevk ile gidip yuzuyorum ) 80 den 125 e cikip tekrar 80 e indim bu arada kitap yazcam paraya boncuk diycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 jacabo said: antreman olarak oneride bulanamayacagimda bende kafama gore takiliyorum onlari zaten 2-3 tane kasli abi var onlar iyi bilir =) simdi bu uzun bir surec oldugu icin insan bazen bikkinlik noktasina geliyor 1-2 hafta filan nefret ediyorsun 2-3 ayda bir sonra geciyor ben senin yerinde olsam zaten yeterli imkanlarin var eger simdiye kadar tutmamissan git trainer tut hep yaninda olsun her bokuna karissin seni zorlasin birde kendine hedefler koy bence motivasyonu cok daha fazla arttiriyor. simdi seneye bogaz yarisina katilmayi hedef koydum ( buyuk ihtimal bogulup kalacagim ama onu yapmak icin sevk ile gidip yuzuyorum ) 80 den 125 e cikip tekrar 80 e indim bu arada kitap yazcam paraya boncuk diycem Spor salonuna hayvan gibi oara oduyorum diledigim an personal trainerlik yapmak zorundalar ama tuy siklet ibneler kendiletine faydalari yok. Bide utanirim ben pet gezdirir gibi yanimda dolasacak. Disband ederim direh aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 abi göbek nasıl kolay eriyor yapmayın ya =( 20 kilo verdim hala göbek gitmedi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 aynen abi ben de 16 kilo verdim göbekle simitler aynı yerinde duruyo :/. geçende spora başlamıştım %20 yağ oranım varmış. gene ağır bir diyete başlıyıcam biraz sporda enerji topliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 gittigin yerin calisanlarini bilememde onlar oyle eger kanka moduna girmemissen gelip personal takilmazlar en azindan simdiye kadar gittigim yerler oyle benim dedigim daha cok mekik bile cekerken basinda durcak bir tane daha bir tane daha diyecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 NolaxThensbane said: abi göbek nasıl kolay eriyor yapmayın ya =( 20 kilo verdim hala göbek gitmedi duruyor Eridi vallaha gunde en az 100 tane mekik cektim. Birde 2 ay boyunca hergun vucut korsesi taktim L beden baya sikistiriyordu Karbonhidrat sekersiz hayat gunde 100 mekik + sabah aksam korse baya baya erittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bu arada spor bolumunu oku biraz orda cidden yararli bilgiler yazdi patiler o dediklerin gobegi eritmez bu arada ya ( mekik ve korse ) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 jacabo said: gittigin yerin calisanlarini bilememde onlar oyle eger kanka moduna girmemissen gelip personal takilmazlar en azindan simdiye kadar gittigim yerler oyle benim dedigim daha cok mekik bile cekerken basinda durcak bir tane daha bir tane daha diyecek vs. Mayadrom spor centera gidiyorum 5 yillik egitim + 6 aylik personal trainer paket aldim henuz kullanmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 jacabo said: bu arada spor bolumunu oku biraz orda cidden yararli bilgiler yazdi patiler o dediklerin gobegi eritmez bu arada ya =) Eridi haci yarin resim cekerim baya gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 yagdan vermissindir oyle erimistir mekik filan icin dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar