Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vucutcular buraya

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Simdi arkadaslar once biraz kendini anlatayim.

Nisan basinda 108.5 kg idim. Baya yagliydik gobek 1 metre falan olacakti nerdeyse.

Hep bu wow yuzunden oldu 2 senede acayip kilo aldirdi.

neyse gelelim konuya hizlica ozet geciyorum;

Nisan basinda diyete basladim. Karbonhidrat ve seker hic almadim. Sabah 1 dilim peynir cay zeytin, oglen keci peynirli salata, aksam tavuklu yada ton balikli salata yedim.

aralarda 1 adet elma hic bozmadim bunu. Temmuz basinda 95 kg olarak bodruma geldim.

tabi gun asiri spor salonuna gidiyordum.

10 dk dik yuruyus 1 saat fitness akabinde 1 saat spining yaptim.

spor oncesi lcarnatine sonrasi hemen protein tozu aldim.

neyse temmuz basinda bodruma geldim yaklasik 13 gundut her gun en az 2 saat araliksiz yuzuyorum beslenmeyi protein agirlikli degistirdim.

sabah abartmadan yumurta ve sut agirlikli kahvalti. Oglen ve aksam yesillik izgara et, izgara balik yada tavuk.

fitness yapamiyorum sadece yuzme.

bugun tartildim 89 kg ciktim. Vucut baya sekillendi gobek cok azaldi deri sarkmasi mevcut biraz badem yagi suruyorum onun icin.

simdi size sormao istedigim onumuzdeki yaza kadar amacim 82 85 kg olup gercekten iyi bir vucuda sahip olmak.

sizce beslenmeme ve spor aliskanligima nasil devam edeyim.

boy 1.82
kg suan: 89
Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

ekran kartı mevzusu oldugu sıralar koydugun fotolarda hiç 105 falan durmuyordun
bu yaptıkalrına devam et, sporu biraz artır işte

Teknik foto ya yukardan cekiyordum bide boy varya cok beli olmuyordu gobek asiriydi.

Ama 36 bedenden 33 e dustum 32 de oluyorda hafif sikiyor
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene önce ben de senin çektiklerini çekiyordum.Günde 3.5 litre suyumu esirgemedim ve her sabah kahvaltıda şu K'lı kornfıleykslerden yedim bir kase olmak üzere.Öğlen beeelki bir bisküvi o da tuzlu.Akşamları bir tabak yemek (artık evde ne varsa.)

70 kiloya düştüm.Kemiklerim sayılabiliyordu neredeyse.Yüzüm falan bembeyaz geziyorum filinta gibi olmuştum..Şimdi gene aldım aynı rejime devam ediyorum.Hareket et etme aslında o kadar fark etmiyor.Yediklerini kesmen yeterli.Bir de yaz mevsimindeyiz suyunu hiç esirgeme.
Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:

2 sene önce ben de senin çektiklerini çekiyordum.Günde 3.5 litre suyumu esirgemedim ve her sabah kahvaltıda şu K'lı kornfıleykslerden yedim bir kase olmak üzere.Öğlen beeelki bir bisküvi o da tuzlu.Akşamları bir tabak yemek (artık evde ne varsa.)

70 kiloya düştüm.Kemiklerim sayılabiliyordu neredeyse.Yüzüm falan bembeyaz geziyorum filinta gibi olmuştum..Şimdi gene aldım aynı rejime devam ediyorum.Hareket et etme aslında o kadar fark etmiyor.Yediklerini kesmen yeterli.Bir de yaz mevsimindeyiz suyunu hiç esirgeme.

Evet gunde en az 3 lt su iciyorum alkol almiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:

Göbek bir şey değil de baldırlar zor eriyor. Bisiklet lazım onlar için. Göbek fazla çıkık ise eğer onu da sıkılaştırmak adına mekik. Baktın olmadı ufak bir operasyon.

Spining dedigim iste 1 saat spin bike bacaklarin baya inceldi gobek baya gitti belimde falan hic bisey yok suan gayet iyi.

Sisirmek kaldi vucudu :)
Sosyal ağlarda paylaş

antreman olarak oneride bulanamayacagimda bende kafama gore takiliyorum
onlari zaten 2-3 tane kasli abi var onlar iyi bilir =)

simdi bu uzun bir surec oldugu icin insan bazen bikkinlik noktasina geliyor 1-2 hafta filan nefret ediyorsun 2-3 ayda bir sonra geciyor

ben senin yerinde olsam zaten yeterli imkanlarin var
eger simdiye kadar tutmamissan git trainer tut hep yaninda olsun her bokuna karissin seni zorlasin

birde kendine hedefler koy bence motivasyonu cok daha fazla arttiriyor.
simdi seneye bogaz yarisina katilmayi hedef koydum ( buyuk ihtimal bogulup kalacagim ama onu yapmak icin sevk ile gidip yuzuyorum )

80 den 125 e cikip tekrar 80 e indim bu arada
kitap yazcam paraya boncuk diycem
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

antreman olarak oneride bulanamayacagimda bende kafama gore takiliyorum
onlari zaten 2-3 tane kasli abi var onlar iyi bilir =)

simdi bu uzun bir surec oldugu icin insan bazen bikkinlik noktasina geliyor 1-2 hafta filan nefret ediyorsun 2-3 ayda bir sonra geciyor

ben senin yerinde olsam zaten yeterli imkanlarin var
eger simdiye kadar tutmamissan git trainer tut hep yaninda olsun her bokuna karissin seni zorlasin

birde kendine hedefler koy bence motivasyonu cok daha fazla arttiriyor.
simdi seneye bogaz yarisina katilmayi hedef koydum ( buyuk ihtimal bogulup kalacagim ama onu yapmak icin sevk ile gidip yuzuyorum )

80 den 125 e cikip tekrar 80 e indim bu arada
kitap yazcam paraya boncuk diycem

Spor salonuna hayvan gibi oara oduyorum diledigim an personal trainerlik yapmak zorundalar ama tuy siklet ibneler kendiletine faydalari yok.

Bide utanirim ben pet gezdirir gibi yanimda dolasacak.

Disband ederim direh aha
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

abi göbek nasıl kolay eriyor yapmayın ya =( 20 kilo verdim hala göbek gitmedi duruyor

Eridi vallaha gunde en az 100 tane mekik cektim.

Birde 2 ay boyunca hergun vucut korsesi taktim L beden baya sikistiriyordu

Karbonhidrat sekersiz hayat gunde 100 mekik + sabah aksam korse baya baya erittim
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

gittigin yerin calisanlarini bilememde

onlar oyle eger kanka moduna girmemissen gelip personal takilmazlar en azindan simdiye kadar gittigim yerler oyle

benim dedigim daha cok mekik bile cekerken basinda durcak bir tane daha bir tane daha diyecek
vs.

Mayadrom spor centera gidiyorum 5 yillik egitim + 6 aylik personal trainer paket aldim henuz kullanmadim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...