cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 http://www.tiffany.co.uk/Shopping/CategoryBrowse.aspx?cid=287466&mcat=148204 bu sayfada iken yüzük resimlerinin üzerine gidildiğinde resmin etrafında bir border, yazılar ve bir link bulunuyor ve bunların üzerinde gezerken mouse ile bunlar kaybolmuyor. bunun bir kısa kodu var mıdır? WYSIWYG 9 ile bir site yaptım herşey çok güzel ama bunu yapamadım çünkü html css vb bilgim 0 a yakın. font bile ayarlayamam o derece. Eğer kolay bir şey ise 10 dklık gibi çok büyük sevap işlersiniz şu ramazan ayında teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 .ring-wrapper { /* yuzuklu seyin tanimlayan css */ border: 1px solid white; } .ring-wrapper:hover { /* hover state fareyle uzerine gelince olan sey */ border: 1px solid #ccc; } .ring-wrapper .ring-image-normal { display: block; } .ring-wrapper:hover .ring-image-normal { display: none; } .ring-wrapper:hover .ring-image-hover { display: block; } .ring-wrapper .ring-image-hover { display: none; } benzer şekilde devam edebilirsin. normalde hover state'inde değilken hover border vermeden yapmanın daha güzel yolları var ama şimdi kafanı karıştırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 oradaki olayı direkt cssle yapamazsın. itemın üzerinde belirli bir süre durunca değişime uğruyor javascript şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tooltip kullanmışlar. Var abi bir ton tooltip, biraz incele. Yapamazsan öm at ona yakın bir tooltip buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Arayüz çok iyi sitenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Soris said: Arayüz çok iyi sitenin Artık parallax ile yapılan siteler moda abi :) 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 modası çabuk geçicek bunların çünkü kullanışlı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuya hakim değilim ama renk seçimi menüler filan çok hoş gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 monoscope said: modası çabuk geçicek bunların çünkü kullanışlı değil Niye kullanissiz olsun ki sonuçta yüklenen dosyalar en fazla 100 KB flashin sonu geliyor. Artik flash la yapabildiğin herşeyi JavaScript ile yapabiliyorsun. Bence modasi gecmez aksine daha çok artar. Arkadan da bir XML geliyor veritabanini bitirecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Şundan önceki iki mesajdan biri ile bir kaç sene içinde dalga geçiyor olacağız ama hayırlısı bakalım :D edit: of son iki mesaj değillermiş de anladınız işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://www.ted.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 parallax çok boktan ve kullanışsız, xml de veritabanını bitiriyomuş hadi hayırlısı, gg oldu oracle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar