Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalabalık?Ya yalnızlık=?

Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten bilmiyorum ama artık kendimi çok yalnız hissediyorum ve hiçbirşey yapamıyorum ama gerçekten yalnızlık ormanına cekilmekte istemiyorum... :(

Neden bize ne diyenler olursa haklılardır Sayın Patiler ama ne yapayım kime dert yanayım başka bilemiyorum...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Birçok var lakin sevgili anlamında olamıyor nicin dediğiniz de eski ilişkimden hınç yada intikam almak icin birlikte olmak istediğimi dusunduklerınden pek sıcak bakmıyorlar o konuya...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

kitap oku sen de. film seyret.sinemaya falan git.spor yap.ders çalış.veya para kazanmaya çalış. (öğrencisin herhalde bu forumdakilerin %95'i öğrenci de, hem öğrencilik yap hem de para kazanmaya çalış ), müzik dinle (müzik fazla dinleme), sokakta,çarşıda dolaş, vitrinlere bak, pazarda dolaş,arkadaşlarına telefon et (ilk kim aklına geliyorsa şu an aç telefonu ara hatırını sor) vesaire vesaire....[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

saçını kestir, çocuklarla oyna, bir bebek bul sev, akrabalarını ara,onlarla buluş, kitap oku, spor yap git 3 km koş, nba maçı seyret,kalem ........[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende bi kere uzun süre evde yalnız kaldığımda , arkadaşlardan birine yalnız hissediyorum demiştim , kız demişti ki a yap , b yap , c oku , d seyret ...
Ama ben sıkılıyorum demedim ki , yalnız hissediyorum dedim.
Bu da aynı durum muhtemelen , sıkılacağını zannetmiyorum elbet kendini eyleyecek birşeyler bulur[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Sosyal ağlarda paylaş

Hergun en az sabah 4 ten 10 a kadar dısarıdayım ama sanırım belkıde bu donememe gırmemı tanrı ıstıyor cunkı cok ugrastım olmuyor artık bedenım yoruldu...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 07 Aralık 2004 20:22 tarihinde demiş ki:
Hergun en az sabah 4 ten 10 a kadar dısarıdayım ama sanırım belkıde bu donememe gırmemı tanrı ıstıyor cunkı cok ugrastım olmuyor artık bedenım yoruldu...
kimsenin senden bişey istediği yok.dünya senin etrafında dönmüyor genç. sen de herkes gibisin. bizim gibisin yani.herkes sıradandır.özel kimse yoktur.bu yüzden bunalım yapma boşyere.hayat böyle bişi işte, hep böyle devam edecek kabullen.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

Soul çocuğum
Yalnızlık iyidir, kıymetini bil. Bazen de yalnızken bile insanlardan boğulursun.
Duygusal bir boşlukta isen, zamana bırak, birileri her zaman o boşluğu doldurur merak etme.
Çok kafan bozuksa genç, atla gel buralara, Borbagla ben misafir edelim... Ama gelip geçicidir, biraz yalnız yaşa bakalım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında hayat öyle ilginç ki, daha 1-2 hafta öncesine kadar "ühü lan, kimse beni sevmiyo, koyim." diyodum. şimdi sevgi böcüğü gibiyim. sabretmek güzel şey yani uzun lafın kısası. madem kısası vardı niye uzununu ettim onu bilmiyorum yalnız.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

insanlarla paylaştığın vakitler ve sadece sana ait dakikalar hepsi lazım, bir tek yöne gidersen bence ruh sağlığın için iyi olmaz.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...