Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel ikili

Truwan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Starda yeni bir sov gene teshircilikle rating avi bunlar sunuculardan belli. Ama ben en çok Atilla Bey'e üzüldüm bence bu tip bir programa katilmamasi gereken kalitede bir insan(di).[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
iyi geceler öpücüğü ?
şimdi bir de çıkıp
talep var efendim diyecekler ben asıl ona üzülüyorum[signature][hline]Jeff Murdock
''I need breasts with brains. I don’t mean individual brains, obviously... I mean, not a brain each. You know, I like intelligent women, but you’ve got to draw the line somewhere... I think breast brains would be over-egging the woman pudding’’
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 04 Aralık 2004 23:42 tarihinde demiş ki:

+1[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı:
Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Ya yapma allaskina ya cumartesini bu yosmalar için harcama be Slat degmez valla. Içerik 0 taklit yetenekleri yerle yeksan bir tek göze hitap ediyor iste o da ööle aman aman degil (Bence)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
said:
Truwan, 06 Aralık 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
Ya yapma allaskina ya cumartesini bu yosmalar için harcama be Slat degmez valla. Içerik 0 taklit yetenekleri yerle yeksan bir tek göze hitap ediyor iste o da ööle aman aman degil (Bence)

katılıyorum sana Truwan...izlemedim programı ama çok kasmışsın "yerle yeksan" falan..katılayım dedim[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
Izlemeden yorum yaptigina göre pek bir isgüzar gençsin. Ona kasmak degil meramini anlatmak denir koç.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
  • Yeni Oluştur...