Cagan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Gecen gun arkadaslardan birine yardim ederken (benden 10 lvl kucuk) adam bir anda komplex yapip parti lideri gibi davranmaya basladi. Gidip kendisinden 7-8 lvl buyuk MOB lara girip dayak yiyip yiyip bana geri gelip "cabul iyilestir beni" turu emirler vermeye basladi. (Her ben ona ne kadar ben pull ederim sen dur yerinde desemde) Sonra kendisi Paladin olmasina ragmen cikan Wand, cloth tipi itemlara roll edip butun grubu kendisine kil etti. Ben kendisini ikaz edince de ana avrat kufrederek beni gruptan atmakla tehdit etti... Iste boyle insanlari Turk olsun olmasin WOW da gormek istemiyorum, unutmayalim bu sadece oyun ve hosca vakit gecirmek icin oynuyoruz... Cagan Warsong 30 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bunu yapan arkadaş gerçekten komik bir arkadaşmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 böylelerin grubuna katılmamak lazım zaten, bırakın kendi çaplarında oynasınlar. ha belli bi quest bölgesinde mecburi duruyosan da quest bitene kadar çekilebilir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sizde onu artık area master:) olarak çağırın[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 demek adam çok hırs yapmış yazık ona birinin wow dışındada bir dünya olduğunu hatırlatması lazım o elemana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Roll isi biraz keyif kacirabiliyor bazen. Biz party olarak soyle oynuyoruz.. herkes BOPU itemlar disinda her itema roll ediyor hic beklemeden, eger grupta isteyen varsa ona veriliyor item, eger birden cok isteyen varsa /random yapiyoruz isteyenler arasinda. BOPU itemlari sadece kullanabilen ve kullanicaklar roll ediyor. Su ana kadar bir sorunlar karislasmadim bu sistemde, ama oyuncularda iyi insanlardi tabi. Eger pickup gruptaysam RR yontemi guzel oluyor, herkes her loota atlamiyor. Millet zirlarsa group loota ceviriyorum.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 loot sistemi hikaye olay grupta aklı başında insan olmasına bakar warrior gördüm 10 int veren mage şapkasına roll edip alıp bide kafasına taktı şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 11 agi 6 sta bopu cape e roll atipta benim uzun kulakli huntera sac bash ve kulak yolduran cinli priestlara ne diim peki.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ustune e `bro this is very good cape for hunter` dedi eleman[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bunun bir oyun olduğunun yanında bu gibi insanların bu oyunu yalnızca kendilerinin oynamadığını anlaması gerekiyor.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 gecen gun biz de oyle birisine denk geldik. saolsun baarip caardi her item'a roll etti, en sonunda cinnet gecirdim cikan mavi item'a sirf adama gitmesin diye roll ettim :D 99 rulz :D herif heralde sacini basini yolmustur. sonra kavga edip daattik zaten grubu. bugun baska bi grupla takilirkene heralde su ana kadarki en iyi grubumdu benim... bi tailor pattern'i cikti, herkes baskasi alsin diye pass etti var mi boyle bi sey. item asagida kaldi... sonra birisi alsin dedik gitti aldi... insanlar epey bi saygiliydi. bunun icin bastan pesin pesin konusmak lazim insanlarla. boyle boyle diye. sorun oluyosa goz kirpmadan partiden atmak lazim, yoksa ilerde sorun oluyo. benim oldugum partilerde ihtiyaci olan alir, kullanmayacaklar pass ederler. yani rogue gidip mail'a roll yapmaz bosuna. ya da mage gidip mail'a yapmaz. buna karsilik, rogue gidip cloth'a sulanmaz...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 warsong alliance da birlik falan yok arkadasım /paticik e yazıyorum yazıyorum cevap bile gelmiyor burdaki ismini bilmiyorum oyunda 'peka' isimli bir vatandas gözümün önünde hiç tanımadığı bir guilde katıldı. tabiki katılabilir bu en doğal hakkı ama adama özelden mesaj atıyorum 'dostum bir şeymi var birisi canınımı sıktı diye?' muhatab bile olmuyor... adam haklı olabilir haksız olabilir ama ne olursa olsun iyi niyetle atılmış bir mesaja bir kelimecik bile cevap vermemek nezaketsizliktir. allianceda bu tür olaylar çok olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Zamanında türklerin az olduğu serverda oynamak istiyorum dediğimde linç edilme girişiminde bulunulmuştu bana ve kastım buydu. Biz Türklerin (özellikle 0-12 benetton çocuklarının uodan çıkıp wowa damlamasından endişe duyuyorum arkadaşlar. Allahtan hordish manner guildi bunlardan arınmış bir grup. *totemi koyar ve duaya başlar*[signature][hline]İnatla Hala Zenciyiz[/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 TUrkiyedeki free uo shard gencliği olarak bız bu tur seylerle yıllarca ugasştık ve hala ugraşıyoruz zaten, olur boyle seyler gecer sonra, sayısı azalır, tek başlarına oynamaya başlarlar ama zaman tanımak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 İnsanların kişisel hırsları üst düzeyse ki böle insanlar genelde belirli bir olgunluga erişememiş insanlar oluyor bir şey bekleme.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 kim sana bunu yapan cagancim? ben Lalu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Arkadasin ismini vermeyeyim, kimseyi karalamak istemem. Ama insan isten gelmis yorgun argin, orda musterinin patronun kaprislerini cekmissin, oturup hosca oyun oynamak istiyorsun simdi boyle tipler yuzunden hic canimi sikamam, artik en ufak bir olayda direk ayriliyorum gruptan, sonra yanlarinda gayet guzel sololuyorum (Mind Control geldikten sonra artik daha kolay). Kimsenin komplexini cekemem... Mavi itemlar genelde BIND ON PICKUP o yuzden cok dikkatli roll etmek gerekiyor, bir de coluk cocuk degilde olgunlasmis insanlarla grup olmak super, dun aksam bir gruptaydim yere mavi item dustu kimse Rifle kullanmiyo diye yerde kaldi, sonra sen al satarsin falan dediler aldim :) Birde oyun pahali oldugu icin benim umudum cok fazla 0-12 benetton un bu oyuna gelememesi sevindirici. Cagan / Warsong 30 Priest Paticik kanalindan pek ses gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 valla dediğiniz gibi seviyesiz insanlar çoksa ben şimdiden tırstım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 wala benim icin bir oyn degil yasam tarzi cok fazla vakit ayirabiliyorum ve bu beni cok mutlu ediyor nediyim gercek bi dunya oldugunu unutturabiliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: _Dalamar_, 07 Aralık 2004 12:58 tarihinde demiş ki: Zamanında türklerin az olduğu serverda oynamak istiyorum dediğimde linç edilme girişiminde bulunulmuştu bana ve kastım buydu. Biz Türklerin (özellikle 0-12 benetton çocuklarının uodan çıkıp wowa damlamasından endişe duyuyorum arkadaşlar. Allahtan hordish manner guildi bunlardan arınmış bir grup. *totemi koyar ve duaya başlar* Anlatılan olay turklere ozel bır sey degıl ama..Test serverında oynarken aynı olayı yapan bır cok yabancı da vardı.. Kısının karakterı onemlı burada mıllıyetı degıl..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ama genelde bunları yapan bız Turkler nedenı ıse cok kucuk yastan oyuna alışan ufak öğrenciler..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Niye cnm genelde bız olalım bunun Cın ı var Kore sı var.. Sonucta turkıye de kalabalık bır nufus elbette bızden de cıkacak.. Ama bu olayı turklere has bır olay gıbı sunmak yanlıs olur..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar