ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 internet explorer'da herhangi bir sayfa icerigine ı yazamiyorum. ı yerine 1 cikiyor. internet explorer versiyonum 6.0.2800.1106.xpsp1.020828-1920 winXp service pack 1 yüklü Q klavye mcafee virusscan 9.0 home edition yüklü yardimci olursaniz sevinirim. dipnot. bu sayfadaki "ı" lari copy/paste ile yaptim :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ı yerine 1 ş yerine _ çıkıyorsa senin sorunun şu: pop up blocker bir program var. örneğin google toolbar bir pop up blocker. ayrıca bazı güvenlik programlaının pop up blocker özelliği var. onları sil veya kaldır düzelicektir.[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ama google toolbar da gereksiz pencereleri kapatiyor yahu ne güzel kullaniyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 oldu teşekkürler şşğşğşğşğş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 pop-upları blocklamak istiyorsan mozilla kullan güzel bir browser ya da direk sp2'ye geç, internet explorer pop-up blockluyor sp2 sayesinde. ancak bunlar yukarda bahsettiğim sorunu yapmıyorlar. bak ne güzel türkçe harfler kullanıyorum :)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Daha önce de tartışılmıştı, biri sormuştu başka biri çözümü vermişti. Alternatif çözüm hijackthis isimli bir program ile tüm explorera müdahale eden programları kapatmak. Dikkat farketmeden sağ butondaki getright ve flash get seçeneklerini kaldırdım bu program ile :)[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sonuçta sonuç o pop-up blocker programdan değil mi? evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Google toolbar1 kapatmadan buna bi cozum bulunabilirmi[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation GM'lere kalmamış bu yalan Britannia, Sanada kalmaz hiç uğraşma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 pop-up engellensin isrityorsan ,tabii xp kullaniyorsan sp2 i kur keyfine bak.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 maxthon web browser tavsiye olunur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 maxthon u yukledim kurdum fakat her actigimda bana dil secenegi ondan sonra kitlenen popuplari gosteriyo soracima gunun tip'ini soluyo ve bunlara hernekadar dont show this again desemde soz dinletemiorum + browseri kaparkende biton sorun yasiyorum ctrl+alt+del den kapiyorum sonunda , nie bole oldu yoksa herkesde bolemi?[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation GM'lere kalmamış bu yalan Britannia, Sanada kalmaz hiç uğraşma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 mozilla firefox kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 maxthonda kayıtlar browser kapanırken yapılır. yani bir ayar değiştirdiyseniz ve browserı başarılı bir şekilde kapayamazsanız ayarlarınız kaydedilmez. bana olmuştu. silip tekrar yükledim, düzeldi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bilgisayarına 1337 vürüsü bulaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 1337 nedir peki? nas1 silecem?[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation GM'lere kalmamış bu yalan Britannia, Sanada kalmaz hiç uğraşma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sazana gel ! kilo üj milyon geeaal[signature][hline]çuuuu çuuuu çaga çaga çaga çaga çuuu çuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar