Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Patice geçen gün dedi ki, "ya böyle vurdulu kırdılı olmasın bişiler inşaa edim, ev yapayım, dekor yapayım, bişi yöneteyim oyunu olsa çok oynarım ki". bende "ooo bisürü oyun var öle yaee, sadece sims yok yani dedim." tycoonlar var sonra simcity var işte oyun firması kurma oyunu bile yapmış adamlar! tamam iyi hoşta bi liste yapabilir miyiz patiler, ama güzellerinden iyilerinden olsun. Vurdu kırdı olmayan oyunlar işte genel olarak. tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 cargo bridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi retroları katıcak mıyız içine o zaman benim aklıma gelenler sunlar Retro olarak: Transport Tycoon Theme Hospital Simcity 2000 Hafif vurdu kırdı okayse Minecraft Terraria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 retro güzel olabilirde, grafiklerin sarması lazım.simcity 2k biraz eski kalabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi o zaman theme hospital dene grafikler dayanılabilir aynı sekilde de transport tycoonunda grafikleri unofficial patchlenmiş bi versiyonu var epey zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://www.openttd.org/en/ bu TTD işte sararsa gunlerce oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Theme hospital'in grafikleri her daim gider bence. Tam olarak bir şey inşa etmeli olmasa da Mad TV iyiydi ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi sakın bulaşma openttdye. ömrümü yedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Smoke said: Theme hospital'in grafikleri her daim gider bence. Tam olarak bir şey inşa etmeli olmasa da Mad TV iyiydi ya.... Mad Tv bomba bişeydi ya. Devamı gelmedi. Benzer oyunlarda yerini tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mad TV 2 vardı da o almancaydı ve saçma sapan bir şeydi.. benzerini görmedim harbi bi daha.. şimdi olsa da yandaş medya kursak penguen yayınlasak, haberleri keyfimize göre seçsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sezar pharoah zeus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fede said: sezar pharoah zeus oo evet bak pharoah surekli baslayıp baslayıp bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 en güzeli para şifreli sims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aaa evet ama sezarda askerler geliodu ya ole hatırlıorum ben evet evet ama guzel oyunlar onların guncelı var mı? bu yeni simcity nasıl? bide bi kafe kurdugun oyun vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 pizza tycoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 tropico çok güzeldi lan sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 oynamadıysa tropico 4 baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 darkout towns gnomaria (ya da böyle birşey) stronghold 2(ekonomi görevleri ya da sandbox ekonomi olarak oynanabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 evet abi iyiler geliyo dur devam yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 senko said: en güzeli para şifreli sims. klapaucius muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Settlers Cultures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi retroları katıcak mıyız içine o zaman benim aklıma gelenler sunlar Retro olarak: Transport Tycoon Theme Hospital Simcity 2000 Pizza Tycoon Caesar/Pharoah/Zeus Settlers 2 Hafif vurdu kırdı okayse Minecraft Terraria Yeni: Tropico Anno 1404 (uzaylı olanı bence çok beter) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 anno serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 son çıkan anno baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 stronghold çok güzel ama vurdu kırdı var mecburen onda. ama bayılmıştım zamanında gerçekten settler tarzı üretim vs işinden çok görsel dekor tarzı daha uyar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar