Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Işık yandı. Kafamı kaldırdım, aha sahibim gelmiş. Koşayım yanına. Sendeliyor biraz. Kafamı sevdi bi kaç saniye, şimdi buzdolabına gidiyor. Hala sendeliyor. Kapağını açtı buzdolabının, elindeki siyah bişiyi elleyip buzdolabına koyuyor. Siyah oyuncağı tırnak bileyicimin üzerine attı. Biraz oynayım madem oyuncağımla. Ama elinde bi oyuncakla içeri gidiyor. Neyse birazdan giderim. İçine girdim oyuncağımın biraz çıkamadım ama bi koku geldi burnuma. Ne olduğunu anlayamadım, burnumun alışık olduğu bi koku değil. Gidip bakmam lazım, çıktım hemen oyuncağımdan. Kokunun geldiği odaya girdim, hah sahibim de burada hehe. Miyavladım biraz bana döndü, Gözünden oyuncak akıyordu. Anlamadım, kokuyu aramaya başladım. Her bir oyuncağı kokladım ama kaynağını bulamıyorum. Sahibe baktım yine. Kocaman siyah oyuncağa hızlı hızlı basıyordu. Yanına atladım biraz da benimle oynasın diye. Bacaklarımın arasından tutup kucağına koydu beni. Üstüme ılık bi su geldi sonra karnımı sevdi, en savunmasız yerimi. İzin verdim, ne de olsa sahibim. Belki o da savunmasızdır. Parmakları vücudumdan ayrılınca atladım hemen yere. Kokunun kaynağını hala bulamıyorum. Yemeğe gittim, yer gibi yaptım sonra aramaya devam ettim. Yok bulamıyorum, biraz yalanayım bari. Yattım yalamak için sırtı... Hasiktir, kokuyu alıyorum. Sırtımı daha çok kokladım evet bu çok farklı. Kalktım hemen sahibime doğru yürüdüm. Kucağındayken farkedememiştim –bilmiyorum neden- ama şimdi alıyorum kokuyu. Ne bir insan ne de eşya kokusu bu. Ne olduğunu bilmiyorum. Merak ediyorum ama içimden sadece sahibimin yanına oturmak geliyor. Ben zaten ilerdeki hamleleri düşünmedim ki. Benim için hayat akarken mutludur. Durduğu zaman zarar verir. Ellerimi kafamın altına koydum, oturur pozisyonda bakıyorum ona. Bana döndü kafamı sevdi, gözlerinden hala oyuncak akıyor. Ne bileyim hiç sanmam da, belki o da savunmasızdır.
KirikagureSaizou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Guzel olmus ellerine saglik ^-^
Öne çıkan mesajlar