sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Cihazın faturası, kitapcıkları mevcut, NT kitap evinden alındı, fatura fiyatı 1699 lira, orjinal arka kapağı 0 halinde durmaktadır, camda çizik yok, sürekli flip cover takılı olarak kullanıldı, bunun dışında yan kısımlarda kılcal 2-3 tane çok zor gözüken çizik var cihaz gayet temiz, temiz kullanıldı, 1 adet orjinal ve 1 adet yan ürün flip cover veriyorum, kendi headsetini kaybettiğim için veremiyorum ancak aynı fiyat dengesinde philips mikrofonlu kulaklık veriyorum (kulaklığın slikonları yedekleri ile beraber mevcut), renk titanyum gri, romlama olmamıştır, şarj aleti ve kablosu orjinal olarak mevcuttur, fatura tarihi 24.11.2012, garanti 24 ay, fiyat:1150tl, satmamdaki sebep başka bir telefon alacak olmam, ankara içi elden satışlar önceliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bir sürü yerde indirimlerle düşüyor fiyatı sürekli, belki biraz daha indirsen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tel ne alacaksın yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hani fiyatı çeksem çeksem en aşağı 1.1'e çekerim doğrudur fiyatı düştü aletin ama bende 1.3'ün altında görmedim daha, bende cihazı alırken 1500 civarı 12 ay garantili ürün bulmuştum hem renk hem garanti muhabbetine içime sindiremediğimden bu fiyata almıştım. valla cihazı değiştirince ne alacam bilemiyorum şu an s4 gibi gözüküyor, önce bunu elden çıkarmam gerek ama ben note 2 den çok memnunum sadece artık taşımaktan gına geldiği için değişiklik yapayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bence xperia sp al f/p canavarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 745 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sleepingdeath said: hani fiyatı çeksem çeksem en aşağı 1.1'e çekerim doğrudur fiyatı düştü aletin ama bende 1.3'ün altında görmedim daha, bende cihazı alırken 1500 civarı 12 ay garantili ürün bulmuştum hem renk hem garanti muhabbetine içime sindiremediğimden bu fiyata almıştım. valla cihazı değiştirince ne alacam bilemiyorum şu an s4 gibi gözüküyor, önce bunu elden çıkarmam gerek ama ben note 2 den çok memnunum sadece artık taşımaktan gına geldiği için değişiklik yapayım diyorum. e tamam 1450 desek mesela atıyorum fiyatına, senin 1100 fazla kaçıyor onu diyorum. ha illa bu fiyattan satacam diyorsan sat canım bana ne. alan memnun satan memnun ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 dün mü ne kliksada 1200e vardı 100 lira worldpuan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çok büyük bu note de ya ayrıca plastik kaplı güneşe koysan eriyip eline yapışacak.. 550 tl ye ne dersin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben 10 gündür sahilde kullanıyorum,hala erimedi:) donanimhaberde satarsın 900 e burda cagrus gibilerle canını sıkma bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 'cagrus gibilerle'???? benden başka vağ mı?? :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yok canım zaten ciddi alıcı gelir öm atar burada fiyatı tartışacak değilim zaten fiyatıda piyasaya göre belirlemeye çalışıyorum kliksada baktım 1.4 http://www.kliksa.com/urun/samsung-n7100-galaxy-note-ii-titan-gray-akilli-telefon/900372512 ama doğrudur 1.3ede 1.2eyede bulanabilir ha ne kadar güvenilir orasını bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 1.1k iyi fiyat. 900'e falan havada kaparlar telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olm 1400 ise sıfırı, 1100 afedersiniz de baya kazık fiyat 2. el için. %80'i oluyor lan. sırf kutusunu açsan, fatura tarihinin ertesi günü satsan %80'den yukarı veren bulamazsın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 750ye alirim su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 klişe laflar olmasın diye yazdıydım ama neye fayda :( "zaten ciddi alıcı varsa gelir öm atar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ben ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManusH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Esh said: 750ye alirim su anda. 750TL'ye garantili ve temiz Note-2 bulun, aha da buraya yazıyorum tiko/peşin/nakit ödeme 5 tane alırım. Yok; lazım olduğundan felan değil ama piyasası da o kadar düşmedi bu cihazın; abartmamak lazım! Çünkü daha önceki hafta yurtdışı/kayıtsız Note2'yi 999TL'ye sattım sahibinden.com üzerinden. Camı çizikler bile 800'den aşağı inmiyor, Note1'ler anca o dediğiniz fiyatlarda o da yurtdışı olanlar! Ölücülük/mezarcılık da ayrı bir meslek sanırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 adamin birde oteli varmis zenginmis dostum iste hep boyle oluyor bunlar zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 note 2 ekran kırıldı, ucuza nası nerde yaptırcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 750 ye alir 1 gece de konaklama veririm. Barter. Ama seneye 500 liraya inecek telefona 1 k vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 gel sana 1k hadi iyisin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 2 sene sonra 100 tl ye incek telefona 750 verilmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 benim telefon eylulde 1 yasina giriyor bana 2,5 3 yasinda 100 tlye samsung bulda kamyon kamyon alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 yokmu arttiran 1000tl ye gidiyoor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar