cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 10 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 2 lira veririm ona da cips alır karnını doyurursun. Liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 3 pounda anlaştık o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bu adamın pazar alanı mesajları cok eglendiriyor beni ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 KF + üstüne 2 3 de trading card verirsen hepsini bana yollayabilirsin para istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben gülüyomuyum? Dworgian said: KF + üstüne 2 3 de trading card verirsen hepsini bana yollayabilirsin para istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 senin millete yaptığın tekliflerin aynısı. gülmene gerek yok cagrus said: dediğim gibi bu telefonu alıp belediye çöplüğüne atmam için senden 100 tl istemek durmundayım. cagrus said: kimse eriyen bir mousa 170 tl vermez. istersen beleşe verebilirsin ama kargo senden. cagrus said: ya ozi çok iyi teklifler sundum ama kabul etmedin.. eğer 50 tl ile birlikte şimdi kargolarsan mausu belki alabilirim. cagrus said: yanlış anladın beni ozii 50 tl yi de sen göndereceksin kargo zaten senden :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sen yapınca olmuyor kardeş kusra bakma :( 9 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 9 tl yetmez 15 liradan aşağı kabul etmem. iban yollayayım at sen parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ne leş bi adammış bu ya. gir şansli pati grubuna oradan hediye et oynu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 verin paramıda susayım valla bak 2 ay yazmam buralara alırasnız 1 tane Seru said: ne leş bi adammış bu ya. gir şansli pati grubuna oradan hediye et oynu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yok yok sen yaz ya eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu mu eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dur abi dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 almak ister misin 1 adet? sana 12 tl ye olur. valla bak 2 ay susarım alırsan. Magnum said: bu mu eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar