Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N B A Sezon 2004-2005...

insight_13

Öne çıkan mesajlar

Çok güzel oldu kabloda izleyebilecek olmamız...

bu arada ibo herkes gibi beni de çok şaşırttı preseason performansı ile. Ben artık çok da emin değilim 4 dakika 0.3 say ortalaması ile oynayacağından. beklenmedik başarılar sağlayabilir. Seatle resmi sitesinde bir ankette taraftara ibo'yu sordu takım yüksek oranla takıma katkı beklentisi var.

M.Okur dan asıl çok fazla şey bekleniyor, umarım hayal kırıklığı olmaz.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Malone hakkında bilgisi olan var mı ? Lakers'ın official sitesinden memberlara baktığımda yoktu.Bu kadar prof ve hırslı bi oyuncunun bırakması gerçekten üzücü olur hele ki o çok istediği yüzüğü takamadan ayrıca bıraktıysa bile bu kadar sessiz sedasız mı gitti . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

la-denver maçının ilk yarısını canlı izledim
tam bi felaketti daha kötü bi basket heralde izlememiştim (denver açısından diyorum tabi ki)

neyse şimdi tekrarında baktım 2.yarı toparlamışlar ama yetmemiş

houston-detroit maçı çok güzel olmuş asıl ..
baya başa baş gitmiş soradan şampiyonumuz koparmış maçı
bu sene sanırım wallacelar'ın senesi olacak detroitte coşacaklar[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

houston'in yan basmasi beni cok eglendiriyor bu arada neden bilmiyorum...

turkler icin kotu bir gece oldu... ibo kadroda bile yok (ki neden bilmiorum, sakatlik mi soz konusu acep?), hido'dan 7'de 2 atisla 4 sayi var, mehmette 4'te 0 yapmis

bu arada nba.com'da standinglere iyi bakin hatta screenshotini alin bir daha la clippers'i batinin zirvesinde gormek nasip olmayabilir insanin hayatinda uheuheuhehuee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...