Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N B A Sezon 2004-2005...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öyle bir Howard yok o Josh Howard zaten Dallas lı Orlando lu Howard Houstan a gitti şu an Orlando'da da Dwight Howard var son draftın 1 numarası ... // Howard ları karıştırmamak lazım.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
onu bunu bilmem de shaq bu sene ortalığı duman edecek kesin MVP plaoffta da şanşı yaver giderse bi yüzüğü daha olur finalde de lkers olursa dadından yinmez
Mesaj tarihi:
Çok güzel oldu kabloda izleyebilecek olmamız...

bu arada ibo herkes gibi beni de çok şaşırttı preseason performansı ile. Ben artık çok da emin değilim 4 dakika 0.3 say ortalaması ile oynayacağından. beklenmedik başarılar sağlayabilir. Seatle resmi sitesinde bir ankette taraftara ibo'yu sordu takım yüksek oranla takıma katkı beklentisi var.

M.Okur dan asıl çok fazla şey bekleniyor, umarım hayal kırıklığı olmaz.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Mesaj tarihi:
M.Okur dan bencede çok fazla şey bekleniyor, acayip bir baskı var şimdi onun üstünde.. umarım yanetkileri gözardı edip hayal kırıklığı yaratmadan sezonu sürdürür.. kendisine başarılar..[signature][hline]Jackques Marques
Mesaj tarihi:
Beyler Malone hakkında bilgisi olan var mı ? Lakers'ın official sitesinden memberlara baktığımda yoktu.Bu kadar prof ve hırslı bi oyuncunun bırakması gerçekten üzücü olur hele ki o çok istediği yüzüğü takamadan ayrıca bıraktıysa bile bu kadar sessiz sedasız mı gitti . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Mesaj tarihi:
Geçen senenin playoff finalinde bırakıcağını açıklamıştı zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
sabaha karşı 3 teydi sanırım houston-detriot maçı. Detroit kazandı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
la-denver maçının ilk yarısını canlı izledim
tam bi felaketti daha kötü bi basket heralde izlememiştim (denver açısından diyorum tabi ki)

neyse şimdi tekrarında baktım 2.yarı toparlamışlar ama yetmemiş

houston-detroit maçı çok güzel olmuş asıl ..
baya başa baş gitmiş soradan şampiyonumuz koparmış maçı
bu sene sanırım wallacelar'ın senesi olacak detroitte coşacaklar[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
Malone iyileşti ama fitness problemi var bir de Malone u reddecek takım olmadığından en iyi takıma gidecek[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
maç 3'te sanırım azmo emin değilm,3 veya 05.30 zaten 2 maç var ntv'nin sitesinden görebilirsin belki saati veya nba.com'dan[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
Acı kodu Utah 104 - 78[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
memomuzun gözüne parmak gelmiş antrenmanda
o yüzden ilk 5'te başlayamadı
maçta da az oynadı 2 sayı attı

utah süper oynadı yalnız kirilenko falan[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
houston'in yan basmasi beni cok eglendiriyor bu arada neden bilmiyorum...

turkler icin kotu bir gece oldu... ibo kadroda bile yok (ki neden bilmiorum, sakatlik mi soz konusu acep?), hido'dan 7'de 2 atisla 4 sayi var, mehmette 4'te 0 yapmis

bu arada nba.com'da standinglere iyi bakin hatta screenshotini alin bir daha la clippers'i batinin zirvesinde gormek nasip olmayabilir insanin hayatinda uheuheuhehuee
  • Yeni Oluştur...