screamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Öyle bir Howard yok o Josh Howard zaten Dallas lı Orlando lu Howard Houstan a gitti şu an Orlando'da da Dwight Howard var son draftın 1 numarası ... // Howard ları karıştırmamak lazım.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yanlış izlenim...[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 onu bunu bilmem de shaq bu sene ortalığı duman edecek kesin MVP plaoffta da şanşı yaver giderse bi yüzüğü daha olur finalde de lkers olursa dadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Demi abi 14 kilo vermiş Shaq hani şu senin veremdiğin :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sus abiye öle denmez ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Hadi bakalım başlıyoruz bu gece... 03.00 ve 05.30 da 2 maç var.kısmetse 5.30 a kalkıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 denver - la var 5.30'da süper olcak .. 6 buçuk evden çıkıncaya kadar izlerim go k-mart go yaparım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Çok güzel oldu kabloda izleyebilecek olmamız... bu arada ibo herkes gibi beni de çok şaşırttı preseason performansı ile. Ben artık çok da emin değilim 4 dakika 0.3 say ortalaması ile oynayacağından. beklenmedik başarılar sağlayabilir. Seatle resmi sitesinde bir ankette taraftara ibo'yu sordu takım yüksek oranla takıma katkı beklentisi var. M.Okur dan asıl çok fazla şey bekleniyor, umarım hayal kırıklığı olmaz.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 memo aşırı kilo aldı ama bu engeller die düşünmüyorum memo yapar memo eder..[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 M.Okur dan bencede çok fazla şey bekleniyor, acayip bir baskı var şimdi onun üstünde.. umarım yanetkileri gözardı edip hayal kırıklığı yaratmadan sezonu sürdürür.. kendisine başarılar..[signature][hline]Jackques Marques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Nowitzki kaldıgı yerden başladı.33 sayı attı sac. kings e karşı mave. aldı maçı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Beyler Malone hakkında bilgisi olan var mı ? Lakers'ın official sitesinden memberlara baktığımda yoktu.Bu kadar prof ve hırslı bi oyuncunun bırakması gerçekten üzücü olur hele ki o çok istediği yüzüğü takamadan ayrıca bıraktıysa bile bu kadar sessiz sedasız mı gitti . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 houstonın maçını merakla gbekliyorum ben[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Geçen senenin playoff finalinde bırakıcağını açıklamıştı zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 oha houston maçı war şu anda bitio ama[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sabaha karşı 3 teydi sanırım houston-detriot maçı. Detroit kazandı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 geçen senenin şampiyonu ayar çekmekte tabi rockets a. 87-79[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 la-denver maçının ilk yarısını canlı izledim tam bi felaketti daha kötü bi basket heralde izlememiştim (denver açısından diyorum tabi ki) neyse şimdi tekrarında baktım 2.yarı toparlamışlar ama yetmemiş houston-detroit maçı çok güzel olmuş asıl .. baya başa baş gitmiş soradan şampiyonumuz koparmış maçı bu sene sanırım wallacelar'ın senesi olacak detroitte coşacaklar[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Malone iyileşti ama fitness problemi var bir de Malone u reddecek takım olmadığından en iyi takıma gidecek[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 maç 3'te sanırım azmo emin değilm,3 veya 05.30 zaten 2 maç var ntv'nin sitesinden görebilirsin belki saati veya nba.com'dan[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 azmo o mac tr saatiyle 5.30 (tabii yayinlanio mu nba tv'de falan bilmiorum sahsen alamanyalardan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Acı kodu Utah 104 - 78[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ohhh fenamı oldu kodular işte :D:D[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 memomuzun gözüne parmak gelmiş antrenmanda o yüzden ilk 5'te başlayamadı maçta da az oynadı 2 sayı attı utah süper oynadı yalnız kirilenko falan[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 houston'in yan basmasi beni cok eglendiriyor bu arada neden bilmiyorum... turkler icin kotu bir gece oldu... ibo kadroda bile yok (ki neden bilmiorum, sakatlik mi soz konusu acep?), hido'dan 7'de 2 atisla 4 sayi var, mehmette 4'te 0 yapmis bu arada nba.com'da standinglere iyi bakin hatta screenshotini alin bir daha la clippers'i batinin zirvesinde gormek nasip olmayabilir insanin hayatinda uheuheuhehuee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar