pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bildiğiniz ufak butik uygun güvenilir otel öneriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://www.kibelekonukevi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ne için gidiyorsun bozcaadaya ? gökceada da iyi bir seçenek olabilr cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dükkanın önünü kapamayın ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hea pardon abi sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 BabacumMostors said: dükkanın önünü kapamayın ya :/ yok yok arkadaşım orada ona gidiyorum. abi otel sizin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 benden ziyade benim hanımın mekanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 BabacumMostors said: benden ziyade benim hanımın mekanı :) pati onaylıysa başka yere gitmem zaten. bayram tatili boyunca kalacağım. ufak bir indiriminiz olur mu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ooo bayram için yer kalmamış olabilir onu geçtim bir de bayramda gidiyorsun değil sana bana bile indirim yapmaz ahah bayramda ucuz yollu otel bulma şansın düşük hani ev pansiyon değilse oda kahvaltı 90 ın altında bulman zor, anca odalarını dolduramamış birilerine denk gelirsen ben sandım şu dönem gideceksin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 BabacumMostors said: ooo bayram için yer kalmamış olabilir onu geçtim bir de bayramda gidiyorsun değil sana bana bile indirim yapmaz ahah bayramda ucuz yollu otel bulma şansın düşük hani ev pansiyon değilse oda kahvaltı 90 ın altında bulman zor, anca odalarını dolduramamış birilerine denk gelirsen ben sandım şu dönem gideceksin eheh yer yok mudur ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bi ara sor, iş konularını konuşmamayı tercih ediyorum eheh, ama kişi başı 120-130 tl gibi bir fiyata veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 BabacumMostors said: bi ara sor, iş konularını konuşmamayı tercih ediyorum eheh, ama kişi başı 120-130 tl gibi bir fiyata veriyordu tamam ben yarın arayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ben Armagrandi otelinde kalmıştım, şarap fabrikasını otele çevirmişler fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar