Mathias Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Eveeet akşamın yemek yarışması başlamış durumdaaa Sizceee Bol karidesli,istakozlu,3 çeşit midyeli süper baharatlı spagetti mi? Yoksa 2 çeşit midyeli,karidesli,yengeç etli hafif sarı renge çalan olağanüstü pilav mı? Evet yanıtlar bekleniyor..!!! (Deniz ve mahsüllerini sevmeyen katılmasın.Katılanı döverim :) )[hline]What we do in life,echoes in eternity.
jankis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 bu sölediklerin nerde yaaaaa kazanana weriyon mu hem ?[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 :) ahuha .Evde yapiyo bazen annem ama siz hangisini daha çok beğendiniz? onu merak ettim .[hline]What we do in life,echoes in eternity.
jankis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 ulan nerde bizde böle anne[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Walla kassan İspanyol Restaurantı bul orda paella yersin ama otekisi ozel üretim annem tarafından eheh.[hline]What we do in life,echoes in eternity.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 2 ci seçenek yanındada 85 yılı özel üretim beyaz "ağlayan" şarap fena olmaz...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 deniz mahsülümü imdak... bol yağlı makarna şöle sadesinden
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 said: jankis, 08 Eylül 2002 21:56 tarihinde demiş ki: ulan nerde bizde böle anne[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Hakketten anneye bak evde salatayı bile biz yapıyoruz yaa...[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Allah ne verdiyse yerim ama tadı hoşssa...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Sontarian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Ben buraya gelince yemistim paella, hastasi oldum (deniz mahsüllerinden nefret eden biri olmama ragmen) da Türkiye de yok ki paella, en azindan hazir olarak satilmiyo bildigim kadariyla anca ispanyol restoranlarinda yenir sanirim, ama asmis valla, uf aciktim gece gece :)[hline]First judge yourself, then the others ...
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 3 çeşit midye nası oluyo ufak orta büyük boymu :)
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Siz kalamar yumurtası yediniz mi hiç?Ben yedim ve hastası ldum...Size onu tavsiye ediyorum.Bu arada enerji arayanlar,tarak yesinler...Sırf protein.Yiyin 15 tane felnada görün...[hline]Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir.
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 walla son bi haftadır balkonda mangal sefası sürmekteyim. bi kac fıcıda efes aldım. keyfim gıcır. ha kalkınca biraz mide bulantısı yapıyor ama boşwerin, hayat yaşamak icindir dimi :P
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 ewet :) bi de basket oynamak. yaşamak we basket oynamak. asdasdas bu turnuwa beni baya bi gazladı..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 için için biraları siz, ben 60 yaşında koşuya çıkarım siz evli & çocuklu'yu seyredersiniz :) (utanmayıp yazıyorum bunu da kendim bilgisayar başında pörtlemekten başka napıyorum)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 60 yasında nereye kosuyorsun sam :lol:[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 ehe 60 yaşında ben de koşuo olurum. bu dünyada yada öbüründe.. :) ama koşabilio oluurm büyük ihtimalle. eheh.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 said: RamsesII, 09 Eylül 2002 01:55 tarihinde demiş ki: Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir. Zaten fazla omrumuz kalmamıs eniyisi keyfimize bakalım [hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 icioz zate ehu ikinci gun koca fıcıyı devirdim ikincisini actım noolcak lam bu memleketin hali fıcı birayada zam yapmıslar hehu.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 yok valla ben babamı görünce ne içkiye ne birşeye hevesim gelmiyor, adam 65 yaşında yılın 365 günü denize giriyor, sürekli koşuyor, saçındaki aklar hariç 45 gösteriyor. millet abimle falan kardeş sanıyor yani inanılmaz birşey. çok jimnastik v.b yapmış gençliğinde, bütün ömrü boyunca hareketi, sporu bırakmamış, içki ve sigarayla da arası yok. o yaşta öyle olacağımı bilsem kuru lahana bile yerim hergün herhalde :)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 ehe oluncan da ne olucak bu hayatın zevklerini tatmadıktan sonra neye fedakarlık yapıosun...[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 60 yasında kosabilecem diye bira icmemek hmm genclik nereye gidio bea.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 ehe daha dorusu yaşım 70 ama işim bitmedi bakın çüküm kalkıo demek için eheh.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 yani ben öyle düşünmüorum yannısh anlashılmasın :) biramı da içerim basketimi de oynarım. artık fazla yaşlanmadan(işi uzatmadan) da göçerim..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 siz birayı alın ben 120 yaşı, hem şiş mutlu hem kebap :)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Öne çıkan mesajlar