Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paella vs Deniz Mahsüllü Spagetti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eveeet akşamın yemek yarışması başlamış durumdaaa

Sizceee Bol karidesli,istakozlu,3 çeşit midyeli süper baharatlı spagetti mi?

Yoksa 2 çeşit midyeli,karidesli,yengeç etli hafif sarı renge çalan olağanüstü pilav mı?

Evet yanıtlar bekleniyor..!!!

(Deniz ve mahsüllerini sevmeyen katılmasın.Katılanı döverim :) )[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
Walla kassan İspanyol Restaurantı bul orda paella yersin ama otekisi ozel üretim annem tarafından eheh.[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 08 Eylül 2002 21:56 tarihinde demiş ki:
ulan nerde bizde böle anne[hline]Susmanın gücüne inanıyorum
Bu konuda saatlerce konuşabilirim

Hakketten anneye bak evde salatayı bile biz yapıyoruz yaa...[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
Mesaj tarihi:
Ben buraya gelince yemistim paella, hastasi oldum (deniz mahsüllerinden nefret eden biri olmama ragmen) da Türkiye de yok ki paella, en azindan hazir olarak satilmiyo bildigim kadariyla anca ispanyol restoranlarinda yenir sanirim, ama asmis valla, uf aciktim gece gece :)[hline]First judge yourself, then the others ...
Mesaj tarihi:
Siz kalamar yumurtası yediniz mi hiç?Ben yedim ve hastası ldum...Size onu tavsiye ediyorum.Bu arada enerji arayanlar,tarak yesinler...Sırf protein.Yiyin 15 tane felnada görün...[hline]Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir.
Mesaj tarihi:
walla son bi haftadır balkonda mangal sefası sürmekteyim. bi kac fıcıda efes aldım. keyfim gıcır. ha kalkınca biraz mide bulantısı yapıyor ama boşwerin, hayat yaşamak icindir dimi :P
Mesaj tarihi:

ewet :)
bi de basket oynamak. yaşamak we basket oynamak.
asdasdas
bu turnuwa beni baya bi gazladı..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Mesaj tarihi:
için için biraları siz, ben 60 yaşında koşuya çıkarım siz evli & çocuklu'yu seyredersiniz :) (utanmayıp yazıyorum bunu da kendim bilgisayar başında pörtlemekten başka napıyorum)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Mesaj tarihi:

ehe
60 yaşında ben de koşuo olurum. bu dünyada yada öbüründe.. :) ama koşabilio oluurm büyük ihtimalle. eheh.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 09 Eylül 2002 01:55 tarihinde demiş ki:
Ramses'e itaat etmeyenlere,ölüm,hızlı kanatlarıyla gelecektir.

Zaten fazla omrumuz kalmamıs eniyisi keyfimize bakalım [hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Mesaj tarihi:
icioz zate ehu
ikinci gun koca fıcıyı devirdim ikincisini actım
noolcak lam bu memleketin hali fıcı birayada zam yapmıslar hehu.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Mesaj tarihi:
yok valla ben babamı görünce ne içkiye ne birşeye hevesim gelmiyor, adam 65 yaşında yılın 365 günü denize giriyor, sürekli koşuyor, saçındaki aklar hariç 45 gösteriyor. millet abimle falan kardeş sanıyor yani inanılmaz birşey. çok jimnastik v.b yapmış gençliğinde, bütün ömrü boyunca hareketi, sporu bırakmamış, içki ve sigarayla da arası yok. o yaşta öyle olacağımı bilsem kuru lahana bile yerim hergün herhalde :)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Mesaj tarihi:

yani ben öyle düşünmüorum yannısh anlashılmasın :)
biramı da içerim basketimi de oynarım. artık fazla yaşlanmadan(işi uzatmadan) da göçerim..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

• Yeni Oluştur...