Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir bu rci sistemi?

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar ;

Dün rci sistemine üye bir tesisten devremülk satın aldım

2 hafta 2+1 olmak üzere ...

Ancak bahsettiği bu rci sistemini tam olarak anlayamadım...

Şimdi ben önümüzdeki yaz 6 ay öncesinden telefon edip farkını verip rci üyesi istediğim tesise gidebiliyormuyum ? (amerika avrupa asya vs.)

Bu farklar , puanlama sistemi ?? nedirr bunlar kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum

Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Senin devremülkün ne kadar sürelikse o kadar sürelik gidebiliyorsun.
Her yıl RCI'ın ücreti var.

Bence güzel bir tercih yapmışsın bu arada.

Net sorularını sorman için adamların danışma hattı var abi. Ara sor. Email'lara da cevap veriyorlar.

RCI'a üye olan otellere bakıp istediğin birini seçebilirsin. Yalnız erken davranman lazım.

Ayrıca ücretini ödeyip, sonraki sene 4 hafta gitmek istiyorum veya 2 hafta bir yere ikinci 2 hafta başka bir yere gitmek istiyorum diyebiliyorsun. Veya yanına başka bir tanıdığını alıp iki aile tatile gidiyorsunuz. Güzel baya. Çoğu şehirde güzel yerlerde var. Hem şehir içinde hem şehir dışında farklı oteller olabiliyor. Bir de sanırım bir sene hot season'da gidersen, sonraki sene hot season olmuyor mu ne öyle bir şeyler vardı. Dediğim gibi müşteri hatlarını ara.
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

Senin devremülkün ne kadar sürelikse o kadar sürelik gidebiliyorsun.
Her yıl RCI'ın ücreti var.

Bence güzel bir tercih yapmışsın bu arada.

Net sorularını sorman için adamların danışma hattı var abi. Ara sor. Email'lara da cevap veriyorlar.

RCI'a üye olan otellere bakıp istediğin birini seçebilirsin. Yalnız erken davranman lazım.

Ayrıca ücretini ödeyip, sonraki sene 4 hafta gitmek istiyorum veya 2 hafta bir yere ikinci 2 hafta başka bir yere gitmek istiyorum diyebiliyorsun. Veya yanına başka bir tanıdığını alıp iki aile tatile gidiyorsunuz. Güzel baya. Çoğu şehirde güzel yerlerde var. Hem şehir içinde hem şehir dışında farklı oteller olabiliyor. Bir de sanırım bir sene hot season'da gidersen, sonraki sene hot season olmuyor mu ne öyle bir şeyler vardı. Dediğim gibi müşteri hatlarını ara.

budur abi tşkler (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...