Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Selam arkadaşlar ; Dün rci sistemine üye bir tesisten devremülk satın aldım 2 hafta 2+1 olmak üzere ... Ancak bahsettiği bu rci sistemini tam olarak anlayamadım... Şimdi ben önümüzdeki yaz 6 ay öncesinden telefon edip farkını verip rci üyesi istediğim tesise gidebiliyormuyum ? (amerika avrupa asya vs.) Bu farklar , puanlama sistemi ?? nedirr bunlar kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 noldu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Nasil yani simdi satin aldığın sey nedir nasil kullanilir bir fikrin yok oylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ya tabiiki de var sistemin nasıl işlediği ve nelerin mümkün olduğu ama ben sadece bu sistemi daha önce kullanmış olan arkadaşlardan ipuçları ve tavsiyeler istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bizim vardı zamanında. kullanmamıştık gerçi de, dediğin gibi farknıı verip gidebiliyorsun nereye istersen. millet dünyayı geziyor bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ka katip... Seni akıllı adam sanırdım. Welcome to the yeşilleri club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 takunyacı senş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 simcity işte. ressidence commercial industrial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Cuce said: simcity işte. ressidence commercial industrial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Cuce said: simcity işte. ressidence commercial industrial bunu demeye geldiydim, bin yaşa. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 arkadaşlar yokmu aranızda bu sistemi kullanan biri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Evet dediğin gibi parasını verip o sisteme kayıtlı başka bir yere gidebiliyorsun. Süresini bilmiyorum ama benzer bir sistem. Mesela o adamlarda senin buradaki yerini başkasına veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Senin devremülkün ne kadar sürelikse o kadar sürelik gidebiliyorsun. Her yıl RCI'ın ücreti var. Bence güzel bir tercih yapmışsın bu arada. Net sorularını sorman için adamların danışma hattı var abi. Ara sor. Email'lara da cevap veriyorlar. RCI'a üye olan otellere bakıp istediğin birini seçebilirsin. Yalnız erken davranman lazım. Ayrıca ücretini ödeyip, sonraki sene 4 hafta gitmek istiyorum veya 2 hafta bir yere ikinci 2 hafta başka bir yere gitmek istiyorum diyebiliyorsun. Veya yanına başka bir tanıdığını alıp iki aile tatile gidiyorsunuz. Güzel baya. Çoğu şehirde güzel yerlerde var. Hem şehir içinde hem şehir dışında farklı oteller olabiliyor. Bir de sanırım bir sene hot season'da gidersen, sonraki sene hot season olmuyor mu ne öyle bir şeyler vardı. Dediğim gibi müşteri hatlarını ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 riglous said: Senin devremülkün ne kadar sürelikse o kadar sürelik gidebiliyorsun. Her yıl RCI'ın ücreti var. Bence güzel bir tercih yapmışsın bu arada. Net sorularını sorman için adamların danışma hattı var abi. Ara sor. Email'lara da cevap veriyorlar. RCI'a üye olan otellere bakıp istediğin birini seçebilirsin. Yalnız erken davranman lazım. Ayrıca ücretini ödeyip, sonraki sene 4 hafta gitmek istiyorum veya 2 hafta bir yere ikinci 2 hafta başka bir yere gitmek istiyorum diyebiliyorsun. Veya yanına başka bir tanıdığını alıp iki aile tatile gidiyorsunuz. Güzel baya. Çoğu şehirde güzel yerlerde var. Hem şehir içinde hem şehir dışında farklı oteller olabiliyor. Bir de sanırım bir sene hot season'da gidersen, sonraki sene hot season olmuyor mu ne öyle bir şeyler vardı. Dediğim gibi müşteri hatlarını ara. budur abi tşkler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar