erkanb007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Hepsi tertemizdir en ufak çizik,buruşukluk yoktur (Da Vinci Şifresi dışında) toplu alacaksanız güzel bir fiyat söyleyebilirim lütfen mesaj atın. Kırmızı ve Siyah - Stendhal Adem'den önce - Jack London Meksikalı - Jack London Vahşetin Çağrısı - Jack London Babalar ve Oğullar - İvan Sergenyeviç Turgenyev Kadın Bedeni ve Özgürleşme - Derya Şaşman Kaylı Putların Alacakaranlığı - Friedrich Nietzsche Wagner olayı - Friedrich Wilhelm Nietzsche Böyle Dedi Zerdüşt - Friedrich Wilhelm Nietzsche Deccal - Hıristiyan Karşıtı - Friedrich Wilhelm Nietzsche İnsanca, Pek İnsanca 1. Kitap - Friedrich Wilhelm Nietzsche İnsanca, Pek İnsanca 2. Kitap - Friedrich Wilhelm Nietzsche Ahlakın soykütüğü üzerine - Friedrich Wilhelm Nietzsche İyinin ve kötünün ötesinde - Friedrich Wilhelm Nietzsche Dinin Kökenleri - Sigmund Freud Gohor Kıyametten Sonra - Aşkın Güngör Cahillikler Kitabı - Ntv yayınları Da Vinci Şifresi - Dan Brown Güç İstenci - Friedrich Wilhelm Nietzsche Sen de Gitme Triyandafilis -Ayla Kutlu The Secret -Rhonda Byrne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 The Secret'la cok guzel final yapmissin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 da vinci ile secret sende kalsın kalanına ne kadar istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 2013 yılında hala kitap mı? topuna 12,5 tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hala kitap mı derken? ciddiyim ben bu arada fiyat bekliyorum alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 2013 yılında ağaçtan yapılmış katil ellerle işlenmiş şeyleri mi okuyacağız? e-book diye birşey var haberiniz ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 >implying electronic devices are innocent 2/10 made me reply Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ebook için harcanan materyalle o ebookun alabileceği 100000 lerce kitap aynı mı materyal harcıyor pardon da ben senin aklını seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Kitabin gelecegi yok pek. Arkadas hakli cunku e-book her acidan daha ustun. Satici arkadasa da bol sans ama satmak yerine doguya falan gondersen cok daha faydali bir is yapmis olursun. Zaten muhtemelen elimden ciksin yer acilsin mantigindasindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Kendim de ebook reader kullanıyorum fakat gelipte katil ellerle işlenmiş şeyler mi okuyacağız dediğinde elektronik aletler sanki dünyanın en masum, zararsız şeyi gibi geliyor kulağa. Ayrıca sanmıyorum basılı yayınların hiçbir zaman yok olacağını. Ebook teknolojileri daha gelişirse beeeeeeeeelki yerini alabilir ama tamamen yok olmasını olası görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konu derail oluyor ama yok olacak. Yok olusunu biz goremicez ama tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Deacon said: Kitabin gelecegi yok pek. Arkadas hakli cunku e-book her acidan daha ustun.. şu izafi. ben nefret ediyorum e-book dan. zorunda kalmazsam da e-book almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 cagrus said: 2013 yılında ağaçtan yapılmış katil ellerle işlenmiş şeyleri mi okuyacağız? e-book diye birşey var haberiniz ola. kürdan da kullanmıyorsundur sen. kağıda kalemle yazmıyorsundur da hiç bir şey. /logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Nefret ötesi. O kokacak o kitap böleYıllandıkça rafta daha yoğun odayı dolduracak kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kokacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Evet? Hiç mi üniversite kütüphanesine girmedin abi? Böyle eskimiş yaprak hamuru kokacak. Ohhhşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kitap dediğin mis kokar lan huzur kokar ebook neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kitap kokusu > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dedeler basmış burayı yürün gidin la 15 yaş altı gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Rotweiler said: Evet? Hiç mi üniversite kütüphanesine girmedin abi? Böyle eskimiş yaprak hamuru kokacak. Ohhhşşşş ha seviosun. anladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Theridone said: kitap kokusu > all yis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Kitap kokusu mmh diyenleri anlayabilmiş değilim, hani her hafta ortalama 1k sayfa okuyan bir adamım o kokuyu almış değilim henüz. Çok severim basılı kitapları o ayrı konu, kütüphane yapmak, düzenlemek falan büyük keyif veriyor bana ama e-book hayatımı ciddi anlamda kolaylaştırıyor. Atıyorum makaleleri alete, laptop açmak zorunda kalmadan her yerde okuyabiliyorum, 3-4 tane kitabı aynı anda okuyorsam yine kurtuluş oluyor, çantamın üçte birini kitaba ayırmak zorunda kalmıyorum. Para olayınaysa hiç girmiyorum çünkü her ne kadar deli gibi kar ediyor olsam da kitaba harcadığım paraya zerre üzülmediğim için çok önemli değil. Benim açımdan aletin tek bir kötü yanı var, artık okuduğum 5 kitaptan 3'ünü e-book'tan okuyorum ve bu gidişle kütüphanemde sadece kindle'ım kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 her gün 1k sayfa nasıl okuyosun ya :P ben 1 günde bir kitabı bitirince beynim dönüyor etkisinden 1 hafta çıkamıyorum,rüyalarıma felan giriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Hafta demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Dworgian said: Deacon said: Kitabin gelecegi yok pek. Arkadas hakli cunku e-book her acidan daha ustun.. şu izafi. ben nefret ediyorum e-book dan. zorunda kalmazsam da e-book almam. Bir de kitabın geleceği yok diyip üzerine korsan baskı alanların yüzüne ansiklopediyle vurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar