Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Questline vol3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Ukraynaya okumaya gidip, turk kezban bulup universite hayati boyunca cikip sonra da terk edilen adam biliyorum.

Su foruma cagirsak, guzin abla yarin istifa eder.

Hangi okul bu?
Mesaj tarihi:
Duşa girecem de havlumu bulamadım. Aramadan önce üstteki mesajıma ek dosiyim.

Yancı falan diye adlandiriliyorum ya arada birilerini savunduğum için, işte onun nedeni içgüdüsel bi şey. Dayanamıyorum birileri haksız muamele görürse, birden üstüne cullanilirsa falan.
Patide küçücük şeyde bile böyle olunca satırlı adami, halkı döven gazlayan polisi falan izlerken nasıl hissetmisimdir düşün bi sequ.

Garip bi ruh hali. Deneyimledikce anlatırım ilerde.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Ukraynaya okumaya gidip, turk kezban bulup universite hayati boyunca cikip sonra da terk edilen adam biliyorum.

bileklerimi kesip küvete yatırdın kardeş.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Yeni quest:
Bana oyle acınaklı bir hikaye anlatın ki bu hikaye karsiliğinde en cok sizin ihtiyacınız odupunu dusunup 100 tl para göndereyim sure yarın oglene kadar.

Oduk: 100 TL

Not: hikayeler konu uzerinden yazılmalıdır om olmamalıdır

bi keresinde doggy style yapmaya çalışırken pipim kukuya yetişmemişti.
Mesaj tarihi:
Cons said:

Sequo said:

Yeni quest:
Bana oyle acınaklı bir hikaye anlatın ki bu hikaye karsiliğinde en cok sizin ihtiyacınız odupunu dusunup 100 tl para göndereyim sure yarın oglene kadar.

Oduk: 100 TL

Not: hikayeler konu uzerinden yazılmalıdır om olmamalıdır

bi keresinde doggy style yapmaya çalışırken pipim kukuya yetişmemişti.

http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2012/11/crying-oklahoma-state-player-sports-crying-gifs.gif
Mesaj tarihi:
Esh said:

abi mutsuz hikaye diyorduk ama bu bildiğin saflık hikayesi asdfasfd

o arkadaş bence gitsin limon satsın , ne bilim,hak ettiğini bulmuş hhaah

benden bi inanılmaz acıklı hikayee daha :

yaşadığım ülkenin başbaknı recep tayyip , onun danışmanı yiğit bulut,ve başkentin belediye başkanı melih gökcek,idris naim de içişleri bakanı

evet

gerçekten diyorum

acı ama gerçek

dayanamıyorum su an aglıycam
Mesaj tarihi:
son bitane daha

bana şehvet,arzu dolu,ama aynı zamanda saldırgan,aslanın avı olan ceylana baktığı gözlerle bakıyordu

üzerindeki geceliği yavaşta tenine sıyıra sıyıra çıkardı

jartiyeri dışında hiçbir şey kalmamıştı üzerinde

dolunayın ışığı tenini aydınlatıyor,saçlarını okşuyordu

yavaş yavaş ama istikrarlı bir hızda krem şantiyi vüdunun her yerine döktü,son bir hınzır bakışa ttı bana

yavaş yavaş yaklaştı ve dediki

bu bitecek ! hadi işe koyul

bende boş durmadım tabi , olanca hızımla,arkasına tüm hınc ve yaşanmamışlığımı koyarak,devasa bir tokat attım ona ve dedimki

lan mahmut seni değişik,ne yapıyon lan

Mesaj tarihi:
telnedim said:

ilkokuldayken altıma sıçtıydım. öğretmen paçalarıma ip bağlayıp eve yolladıydı. bu utançla artık bi daha yaşayamazdım. ama yaşıyorum.

ahuhua
Mesaj tarihi:
Esh said:

Off bu çok ağarmış cidden ya kalbim sıkıştı sıcakta kaldıramadım bi an bukadarını
Mesaj tarihi:
bizzat sequoyu çizene benden yüz trilyon zimbabwe doları.

http://www.significancemagazine.org/SpringboardWebApp/userfiles/sig/image/ChampkinUploads/Zimbabwe_$100_trillion_2009_Obverse%281%29.jpg
Mesaj tarihi:
200 lira da benden çalışır sequo'nun arabayı çizene.

ayrıca ferrari'nin önünde ki at logosunun üstüne sıçıp sonra sıçtığı bokla ''ferrari atının boku bile bir başka'' yazana 1000 TL
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...