Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

az çok bu işle uğraşan biri olarak ne zmn fotonu görsem göğüslerin diğer bölümlerin biraz gerisinde kalmış gibi geliyor açıkçası.

gerçi tekrar baktım da diğer yerleri kastığın için son fotoda bi de önceden koyduğunda öyle gözükmüş olabilir. özellikle ayna selfisine bakınca çok da bi fark göremedim genel olarak göğüslerle.

çalışmaya devam.
Sosyal ağlarda paylaş

anladım düzeni bozmamaya çalış. özellikle beslenmeye-uykuya dikkat et.

yağ oranın da düşük kaslarının gözükmesi o yüzden biraz da. bu beslenmeye önem göstermeyeceğin anlamına gelmiyor öyle bi yanılgı olmasın.

daha baya yeni olmuş gitmediğin zamanları da sayarsak.

sen düzeni şekilde devam etmeye çalış. haftada 3de kötü değildir bu arada asgarisidir bu işin. özellikle çok endomorf değilsin overtrain olmamak senin faydana olur.

daha prolar da yorum yapar zaten.

vücut geliştirme başlığında ektomorflara yönelik sonuç aldığım bazı şeyler yazdım özellikle beslenme konusunda.
onlara bi göz gezdirebilirsin. ama açıkçası sen mezo musun ekto musun tam anlayamadım. ektoya yakın duruyorsun ama orası kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

az çok bu işle uğraşan biri olarak ne zmn fotonu görsem göğüslerin diğer bölümlerin biraz gerisinde kalmış gibi geliyor açıkçası.

gerçi tekrar baktım da diğer yerleri kastığın için son fotoda bi de önceden koyduğunda öyle gözükmüş olabilir. özellikle ayna selfisine bakınca çok da bi fark göremedim genel olarak göğüslerle.

çalışmaya devam.

göğsünü sıkıyo çünkü yeto gibi. göğüs kası sıkıldığında küçülüyo baya

mentoru sağlam onun merak etme sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

abi düzen önemli, yediğinin ne olduğu önemli.

mentoru güzel beslendirsene öğrencini lan.

ya olm anlatıyorm anlatıyorum abi 2 hafta dövme yüzünden gidemedim dio dsfgs. yazın tee otel lobisinde gece laf anlatıyodum

zaten bıraksa 2günde eski haline dönücek bi yapısı var. yet yet daha inşa aşamasında dövmedir şudru budur sdf
Sosyal ağlarda paylaş

@black ice lol

o before da 67 kilo idim bu arasa simdi 74 0 yag hepsi kas

hergun 3 yumurta kafaya dikiyorum 1 olcek protein tozu aliyorum

her sabah-oglene kadar karbo tuketiyorum ekmek arasi yumurta falan da oluyo bazen yerine gore noodle

bugun tuna baligi salatasi yumurtali yaptim

oyle iste

aksamlari da et yada bol bol sebze aclik ve istek durumuma gore

bi ara 76 idim 2 kilo yag verdim falan filan

bol yiyorum yani o 1 kilo oyle sadece cikolata falan degil toplasan 50-100g i cikolatadir gerisi karbo

en az 100g protein aliyorum gunde
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

Black-ice said:

abi düzen önemli, yediğinin ne olduğu önemli.

mentoru güzel beslendirsene öğrencini lan.

ya olm anlatıyorm anlatıyorum abi 2 hafta dövme yüzünden gidemedim dio dsfgs. yazın tee otel lobisinde gece laf anlatıyodum

zaten bıraksa 2günde eski haline dönücek bi yapısı var. yet yet daha inşa aşamasında dövmedir şudru budur sdf

cok bos gordunuz lan suanda beni sdfgh

burda 6 aydir bodybuilding yapanlardan (sequo haric) hepsinden fazla gelisim saglamisimdir bu duzensizlikle

benchte 5-5 zor yaparken simdi 25-25 yapabiliyorum zorladigimda

military press te 5-5 15 10-10 12 15-15 6
omuz unuttum adini oturup yukari dogru olanda 20-20 dumble
dumble presste 16-18-20

bunlarin hepsinde yarisini anca yapiyodum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...