incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 before after Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 vucutla yasimda 2-3 yil artmis gbi gozukuyo :D 5 ay once ustteki (vaktim cok olamadigi icin gelisimimde az oldu tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 az çok bu işle uğraşan biri olarak ne zmn fotonu görsem göğüslerin diğer bölümlerin biraz gerisinde kalmış gibi geliyor açıkçası. gerçi tekrar baktım da diğer yerleri kastığın için son fotoda bi de önceden koyduğunda öyle gözükmüş olabilir. özellikle ayna selfisine bakınca çok da bi fark göremedim genel olarak göğüslerle. çalışmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 aynen farkindayim biraz o konuda biceps/gogus olayina biraz daha agirlik vermem lazim bide belim bayaa kotu ama daha iyi ya gogus oncekilere gore alt sekli almaya basladi hani omuzlarim gelisti bide o konuda mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ne kadar oldu başlayalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 normalde 5 ay olmasi lazim ilk ay gittim 2inci ay dovme yaptirdin 3uncu ay vakit yoktu 4uncu ay haftada 2-3 gittim bu da 5inci ay hardcore artik 4-5 gun haftada cuma yok cumartesi genel tekrar pazar yok edit:ben orda kaslari cok sikmiyorum bide o kol daha fazla assagi gitmiyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 anladım düzeni bozmamaya çalış. özellikle beslenmeye-uykuya dikkat et. yağ oranın da düşük kaslarının gözükmesi o yüzden biraz da. bu beslenmeye önem göstermeyeceğin anlamına gelmiyor öyle bi yanılgı olmasın. daha baya yeni olmuş gitmediğin zamanları da sayarsak. sen düzeni şekilde devam etmeye çalış. haftada 3de kötü değildir bu arada asgarisidir bu işin. özellikle çok endomorf değilsin overtrain olmamak senin faydana olur. daha prolar da yorum yapar zaten. vücut geliştirme başlığında ektomorflara yönelik sonuç aldığım bazı şeyler yazdım özellikle beslenme konusunda. onlara bi göz gezdirebilirsin. ama açıkçası sen mezo musun ekto musun tam anlayamadım. ektoya yakın duruyorsun ama orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 3 gün 4 gün gitmişsin o ikinci planda sen öcne öküz gibi yemeye bak yemeden allah oğlu program yazsa yine bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Black-ice said: az çok bu işle uğraşan biri olarak ne zmn fotonu görsem göğüslerin diğer bölümlerin biraz gerisinde kalmış gibi geliyor açıkçası. gerçi tekrar baktım da diğer yerleri kastığın için son fotoda bi de önceden koyduğunda öyle gözükmüş olabilir. özellikle ayna selfisine bakınca çok da bi fark göremedim genel olarak göğüslerle. çalışmaya devam. göğsünü sıkıyo çünkü yeto gibi. göğüs kası sıkıldığında küçülüyo baya mentoru sağlam onun merak etme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 gunluk herhalde 1 kilo yemek yiyorumdur en az ama hergun olmuyo iste uyumadigim surece yiyorum biseyler :D bol bol seker tuketebilmek guzel bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi düzen önemli, yediğinin ne olduğu önemli. mentoru güzel beslendirsene öğrencini lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 tam ekmek arasına yarım etmek dilimle öle ye bak nasıl büyüyorsun bir anda sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 lisede ilk badiye başladığımda spor salonunda çalışan bi elemanço şöyle demişti hiç unutamıyorum: "çikolata, şeker ne bulursan ye hep ye" meğer protein, karbonhidar, yağ falan böyle şeyler varmış. çok sonra öğrendik. ben de o kadar yiyorum niye kas yapamıyorum diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 sen zayıfsınya adam sana olmayan kilonuda kaybedeceksin diyip alllah ne verdiyse yede uçup gitme diye söylemiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 e doğru öyle tabi de insan et ye der düzenli ye der. yanında makarna pilav ye der. çukulata şeker ye de denmezki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Black-ice said: abi düzen önemli, yediğinin ne olduğu önemli. mentoru güzel beslendirsene öğrencini lan. ya olm anlatıyorm anlatıyorum abi 2 hafta dövme yüzünden gidemedim dio dsfgs. yazın tee otel lobisinde gece laf anlatıyodum zaten bıraksa 2günde eski haline dönücek bi yapısı var. yet yet daha inşa aşamasında dövmedir şudru budur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Wolas said: sen zayıfsınya adam sana olmayan kilonuda kaybedeceksin diyip alllah ne verdiyse yede uçup gitme diye söylemiştir :D aynen. belli bi kilonun altındakilere ben de diyorum ne bulursan ye diye sdfl. eat big tren dirti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 @black ice lol o before da 67 kilo idim bu arasa simdi 74 0 yag hepsi kas hergun 3 yumurta kafaya dikiyorum 1 olcek protein tozu aliyorum her sabah-oglene kadar karbo tuketiyorum ekmek arasi yumurta falan da oluyo bazen yerine gore noodle bugun tuna baligi salatasi yumurtali yaptim oyle iste aksamlari da et yada bol bol sebze aclik ve istek durumuma gore bi ara 76 idim 2 kilo yag verdim falan filan bol yiyorum yani o 1 kilo oyle sadece cikolata falan degil toplasan 50-100g i cikolatadir gerisi karbo en az 100g protein aliyorum gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Black-ice said: e doğru öyle tabi de insan et ye der düzenli ye der. yanında makarna pilav ye der. çukulata şeker ye de denmezki lan. yazdim yukarda gunluk yediklerimi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yok ben sana dememiştim onu zaten ya. öyle anı diye anlattım. fsd güzel abi devam kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Killer said: Black-ice said: abi düzen önemli, yediğinin ne olduğu önemli. mentoru güzel beslendirsene öğrencini lan. ya olm anlatıyorm anlatıyorum abi 2 hafta dövme yüzünden gidemedim dio dsfgs. yazın tee otel lobisinde gece laf anlatıyodum zaten bıraksa 2günde eski haline dönücek bi yapısı var. yet yet daha inşa aşamasında dövmedir şudru budur sdf cok bos gordunuz lan suanda beni sdfgh burda 6 aydir bodybuilding yapanlardan (sequo haric) hepsinden fazla gelisim saglamisimdir bu duzensizlikle benchte 5-5 zor yaparken simdi 25-25 yapabiliyorum zorladigimda military press te 5-5 15 10-10 12 15-15 6 omuz unuttum adini oturup yukari dogru olanda 20-20 dumble dumble presste 16-18-20 bunlarin hepsinde yarisini anca yapiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben weightlifter değilim kaldırdığın ağırlığı anlatma bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 dedemin seker hastaligini mi anlatayim master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yumurta çiğ yeme çok zararlı bir aralar ben yapıyordum sabahları seninki gibi sonra vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar