Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atilla tas ve savas ay


gokkkan

Öne çıkan mesajlar

said:
Bathory, 06 Aralık 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
sen izlemiceksin,ben izlemicem o izlemicek
türkiyede o hareketlere inanıp ekran ba$ında aglayan o kadar çok koyun varken farketmez..
im cleaning my closet bab

Eee ne yapalım o zaman izleyelim mi?
Hayır
Sen izlemiceksin ben izlemicem o izlemicek. İzleyenler anlattığında dinlemiceksin kötü eleştireceksin. Sonunda o da yokolup giden binlerce program gibi yokolup gidecek.
Atilla Taş adamdır değildir rol yapmıştır yapmamıştır onu bilmiyorum çok fazla bir yrum yapabileceğim bir adam değil. Ama onu bu hale getiren sadece kendisi de değildir.
Sağolsun medya insanlarla oynamayı bir alışkanlık haline getirdi. Değerinden fazla gösterip sonra değerinden aşağıya göstererek gündenm yaratma sevdası yüzünden insanlar ne hallere geldiler.
Buna bir örnek de yine Atilla Taş' ın medet umduğu programı hazılayan kişi Savaş Ay'dır. Bu tip polemikleri yaratan ve bundan menfaat sağlayan türk basın tarihinin en yalama program sunucusu ve gazetecisidir. Yaptığı programı bir kere dikkatli izleyen herkes programın baştan sona kurgulanmış olduğunu kurtarmaya çalıştıgı kişinin daha önce kendi batırdığı batırdıgı kişinin de daha önce kendi yücelttigi kişiler oldugu hepsine "ben onu çok severim diyip aglatana kadar üzerine gittiği ve aglayınca da ona uygun görüntüler gösterdiğini göreceksiniz. Fakat seyredip buralarda konu yaptıkça da onun ününe ün katmaya devam edeceksiniz.
Halkın adamıymış.
Film çevirdiğinde Atilla Dorsay' ın onun hakkında yazdığı yazıyı herkes okumalıdır. Bence bir tek hakkından o gelmişti Savaş Ay' ın.
O yazıyı yazan ellerinden öpüyorum Atilla Dorsay' ın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

annnnnnnnne beni dinleeeee annnnneeeeee dedi fln heep ben seni dinledmmmm artık içimi dökiçem annnnne annnnneeeee i am cleanin' out my closet annnnne :) ya böyle damarları fln çıkıyodu sora bi anı anlattı:
bna eskiden sordular annen baban nerde diye ben bişey diyemedim cevap weremedm annnnnneee
Aynı Türk Filmi gibi ya :P
Uyuşturucu kullandm ama siyanür çekmedem annnne diye baarıo sora alarken çok komikti şey dedi ya :P böyle bataklara batmş anne babalar bna mail atsn söz kimseye sölemiyçem aalıo bu arada işte bide diyo www.atillatas.com a mail atınnn fln reklam yapmayı da unutmuo o halde bile ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...