gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 atilla tasın geçen atv de Savas Ay'ın programında bi bandı warmıs herkez izlemis bi ben izleyememism ya zagada gösterdi.Onu nerden bulabilrim??? Süper bisey ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bende merak ettim yaw şimdi[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 harßiden kopush...zawallı atilla tas.atv nin sitesine baktm ama yooook :'( Anneeee beni dinnee ayemkliyningoutmycloset anne dedi ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 :D lol. Bitirmiş kendini adam.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yazık[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 lol bende sonunda açmıştım a-takımının atilla taş ağlıyodu buda mı reklam buda mı reklam böuehuehueh diye.. Konu neydi ki?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Yok be aglarmıs gıbı yapıoydu Gozunden yas gelmıyodukı :) Bu arada İnsan Ziyanı o herif ya wala[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 o video nerden bulunabilir ya.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 oha süperdi valla adam bagırıyo,algıyomu$ triplerine giriyo periyodik olarak 15sn'de bi gözlerini siliyo ama adamın gözler kupkuru..ulan ben o kadar numara yapsam en azından gözlerim dolar ya.adamda o bile yok yazık bu hallere kadar dü$tü adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya i'm cleaning my closet dedi ya ben ister istemez güldüm ya.. elimde olmadan yani.. kadına neden dersin ki onu amaç nedir ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 o herif bi kez daha ağlamıştı mal gibi bi programda a-takımında değil ama . Demekki ii reklamını yapamamış:D bidaha ağlama istedi duymuş.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 reklam değil bence herif madde bağımlısı.. o neden oluyor olabilir bu tip dengesiz hareketlere.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 kime laf etsek ki atilla ta$a mı atilla ta$ı oraya çıkarana mı atilla ta$ı bu hale getirene mi böle bi programa katılan e$$ek kadar profesör zekeriya beyaza mı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 dedigim gibi abi iste adam insan ziyani :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hepsi aynı.. bence izleyene laf etmek lazım. izlemeyin izlettirmeyin yok olsunlar.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sen izlemiceksin,ben izlemicem o izlemicek türkiyede o hareketlere inanıp ekran ba$ında aglayan o kadar çok koyun varken farketmez.. im cleaning my closet bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hiç umursamamak en iyisi.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Helal sana Ghaldzar.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 annesi patlamıştı canlı yayında bide[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Bathory, 06 Aralık 2004 00:40 tarihinde demiş ki: sen izlemiceksin,ben izlemicem o izlemicek türkiyede o hareketlere inanıp ekran ba$ında aglayan o kadar çok koyun varken farketmez.. im cleaning my closet bab Eee ne yapalım o zaman izleyelim mi? Hayır Sen izlemiceksin ben izlemicem o izlemicek. İzleyenler anlattığında dinlemiceksin kötü eleştireceksin. Sonunda o da yokolup giden binlerce program gibi yokolup gidecek. Atilla Taş adamdır değildir rol yapmıştır yapmamıştır onu bilmiyorum çok fazla bir yrum yapabileceğim bir adam değil. Ama onu bu hale getiren sadece kendisi de değildir. Sağolsun medya insanlarla oynamayı bir alışkanlık haline getirdi. Değerinden fazla gösterip sonra değerinden aşağıya göstererek gündenm yaratma sevdası yüzünden insanlar ne hallere geldiler. Buna bir örnek de yine Atilla Taş' ın medet umduğu programı hazılayan kişi Savaş Ay'dır. Bu tip polemikleri yaratan ve bundan menfaat sağlayan türk basın tarihinin en yalama program sunucusu ve gazetecisidir. Yaptığı programı bir kere dikkatli izleyen herkes programın baştan sona kurgulanmış olduğunu kurtarmaya çalıştıgı kişinin daha önce kendi batırdığı batırdıgı kişinin de daha önce kendi yücelttigi kişiler oldugu hepsine "ben onu çok severim diyip aglatana kadar üzerine gittiği ve aglayınca da ona uygun görüntüler gösterdiğini göreceksiniz. Fakat seyredip buralarda konu yaptıkça da onun ününe ün katmaya devam edeceksiniz. Halkın adamıymış. Film çevirdiğinde Atilla Dorsay' ın onun hakkında yazdığı yazıyı herkes okumalıdır. Bence bir tek hakkından o gelmişti Savaş Ay' ın. O yazıyı yazan ellerinden öpüyorum Atilla Dorsay' ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 annnnnnnnne beni dinleeeee annnnneeeeee dedi fln heep ben seni dinledmmmm artık içimi dökiçem annnnne annnnneeeee i am cleanin' out my closet annnnne :) ya böyle damarları fln çıkıyodu sora bi anı anlattı: bna eskiden sordular annen baban nerde diye ben bişey diyemedim cevap weremedm annnnnneee Aynı Türk Filmi gibi ya :P Uyuşturucu kullandm ama siyanür çekmedem annnne diye baarıo sora alarken çok komikti şey dedi ya :P böyle bataklara batmş anne babalar bna mail atsn söz kimseye sölemiyçem aalıo bu arada işte bide diyo www.atillatas.com a mail atınnn fln reklam yapmayı da unutmuo o halde bile ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya allah için www.atillatas.com a bi baksanıza ya ne olduğu belli diyil harßiden ne biçim bi site ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar