Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çizimler falan.

Fin

Öne çıkan mesajlar

selam buraya son 1 ay içinde yaptığım bi kaç bişeyi koyayım dedim
çok eleştirmeyin ama :

http://www.youtube.com/watch?v=CD69CXsmSJg

çizerken loopta bu vardı doğum günü olan bi arkadaşa çizdim son hali böyle değil tabi bok gibi oldu neyse :3

Sosyal ağlarda paylaş

ama çok eleştirecek şey var :<
aşağıdaki yorumları bu konuda kendini geliştirmeyi düşünüyorsan diye yazdım onu da belirteyim.

-bir kere laptopun ekranına kağıt koyup üstünden geçmeye devam edersen hiçbirşey olmaz. önce onu bırakman lazım.
ölç, kalemle oranla birşey yap farketmez ama sakın üstünden geçme.

-çizgileri hep aynı kalınlıkta çizmemen lazım. bu mesela üstte dediğim şeyden dolayı oluyor. çizgi tekniğin gelişmez böyle devam edersen.

-boyarken hiç ton vermemişsin. heryeri aynı tonda, aynı renkte boyarsan olmaz. hatunda nisbeten yapmışsın ama: kuru kalem çok basit görünse de aşırı zor, hakkını vermenin çok çalışma istediği bir boyama tekniği.

boyamaya geçmeden önce karakalemi geliştir derim.

ekleme: bir de resimleri daha uzaktan çek göremeyelim hiç. :P
Sosyal ağlarda paylaş

bişeyin üstünden geçmiyorum lol
obiwan rapido diğerinide grafitle çizdim o yüzden o kadar bariz kontürler gsf dropladım ben.
pro bişiler düşünmüyorum işte öyle canım sıkılınca çiziyorum laptop dışında bi yerede koyamıyorum masada yer yok laptopı kaldır falan filan kasamam o yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

-bir kere laptopun ekranına kağıt koyup üstünden geçmeye devam edersen hiçbirşey olmaz. önce onu bırakman lazım.
ölç, kalemle oranla birşey yap farketmez ama sakın üstünden geçme.

Kabul etmesene laptop ekranına koyup çizdiğin çok net anlaşılıyo. Oranı bozuk olsun sorun değil zamanla düzelir.
Ayrıca ülkede tek bi gerçek GSF olduğunu düşünürsek diğerlerinden birini dropladıysan hiç önemli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...