Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 SPK için 2 dersim var (muhasebe ve hukuk) Bunlar için güzel kaynak söylesin bilen/ sınava giren varsa lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 püüü sana 10 yıl sektörde bulun hala SPK uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 İleri düzeyden mi temel düzeyden mi giriyosun? Bu arada duyuru gibi de olsun gireceklere 21-22 eylül sınav tarihleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bingildak said: püüü sana 10 yıl sektörde bulun hala SPK uğraş dur. daha önce düşünmemiştim girmeyi şimdi "niye girmiyorum?" dedim sadece Dartanian said: İleri düzeyden mi temel düzeyden mi giriyosun? Bu arada duyuru gibi de olsun gireceklere 21-22 eylül sınav tarihleri. temel. kredi derecelendirme sertifikası için. ekonomi ve finans ı geçtim de işte muhasebe en sevmediğim konudur. bu konuda babacum özel ders verse yeridir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar